Siz doğduğunuz gün acaba AY dünyadan nasıl görünüyordu Doğduğunuz gün dolar kaç paraydı mark kaç paraydı. Doğduğunuz günkü hürriyet gazetesi ilk sayfası nasıldı. Kaç eşşek yaşındasınız. O yılın hit parçaları neydi. Asgari ücret kaç paraydı gibi işinize yaramayacak ama okumak isteyeceğiniz bir sürü bilgiyi bir arada yukarıdaki link açılınca hemen sayfanın üst ortasına doğum günü tarihinizi girin ilginç bilgiler sayfanızı görün.
__________________ içimde kaleler inşa ettim kırılmamak adına,harcına gözyaşı döktüm sağlam olsun die şimdi yarattıım zindanlarda ışıksızım.. ^^__SaCrEd WiTcH___AmY__^^
Yay burcuna uygun meslekler;
Bankacılık, komisyonculuk, menajerlik, müdürlük, yöneticilik, politika, yargıçlık, avukatlık, hukuk müşavirliği, memurluk, devlet adamlığı, hocalık, sanatkarlık, araştırıcılık
şok üstüne şok geçirmekteyim:teşekkürler...
ilk önce paylaşım için teşekürler her zaman şöyle bişey oluyor nasıl bir şey? bi site buluyorum inceliyorum yada bi konu düşünüyorum sayfayı kapatıp gnoxis'e girdiğim de karşıma girdiğim site yada düşündüğüm konu çıkıyor
Emeğine ve ellerine sağlık coldhellangel
Aşağıdaki Linke tıklattığınızda açılacak olan sitedeki Doğum Tarihini Gir bölümüne Doğum Tarihinizi yazın ve hesaplaya tıklatın Doğum Gününüzle ilgili tüm bilgileri edinin.