22-11-2007, 14:48
|
#3 |
| -YASAKLI-
|
ya korunmak için trojen temizleme programları yüklüyosun ama bu programların asıl kendileri zaten trojan. pc'nizde olmayan hatalar bulup önünüze koyuyor. reg kayıtlarını taratıyorum, yok öyle bahsettiği kayıtlar da solucanlar da. yanisi pro, trojan temizlemek adına pc'nde bazı şeylar yapıyor ve sende gönül rahatlııyla, ohhh beeee, pc'im güvende diye düşünüyosun. bilmiosun ki, program, senin tüm portlarını açıp ziyaretçilere açık kapı bırakıyor. özellikle de oyun download edenler için bir uyarı. geçenlerde hitman blood maney'i indirip kurduktan sonra yarım saat oynadım ve oyun durdu. ücretsiz demo oynama hakkınız bitmiştir, lütfen oyunu satın alınız. harıl harıl nocd aradım ve oyunun indeks dizinine attım. oyunu çalıştırınca birden ekranda bir sürü beni izleyenlerin msn'si belirip gitti. ben live messenger kullanıyorum ama alt sütundaki açılan msn'ler 7.5 sürümü fln. oyundan çıkıp tıkladım ve bi baktım 2 kişi, bi kız bi erkek ateşli ateşli sohbet ediyor. dedim ulan peki ben ne geziyorum peki burda şimdi, ben; tesadüfen onalrın konuşmasını izledim ya, e demekki başkalarıd a benim msn konuşmalarımı izliycek.) hiçbir trojan avcısı diye geçinen programa güvenmediğim için xp'yi yeniden kurdum. demekki neymiş, beleş sirke, baldan tatlı deilmiş. crack,nocd diye indirdiğiniz dosyaların hepsi trojan yada solucan. hiçbirine güvenmeyin. bir de ortak adls kullanıyosanız bazı programlarla, komşunuz sizin msn kayıtlarını izleyebiliyo, aman dikkat diim (ve ne kadar doğru bilmem, bir abid ediki, bazı trojanalr 24. mü 25. mi o portu açık bırakıyor. pc niz kapalıyken fiş de çekik değilse web camınız yeşilim yeşilim yanıyo ya, işte dikkat et, biri bizi gözetliyo yarışma programına iznin alınmadan katılmış bulunabilirsin ne olursa olsun, pc kapalıyken bile ne yapın edin, webcamınızın önünü kapatın. ) |
| |