oyun çok basit farenle patlatıp duruyorsun.. ama sadece iki tanesinde özel işaret var .. 30 patlatmaya kadar eğer özel işaretleri bulursan ikinci turda surpriz seni bekliyor... ve iddaa mı yineliyorum.. o surprizle karşılaştığında günün tüm yorgunluğu bitecek...
teşekkürler kardeş ömrümün 5 yılı gitti sanırım korkudan saol sigara zaten götürüyo fazla çekmeden giderim varsa böle başka bildiğin onlarıda gönder allahtan kalp hastası değildim
anam bu ne yaahh uzi harikaymışda bendaha 5 dk evvel evde tektim ve tamm odada abdestimi aldım duaları okumaya başladım cin çağırıyordum telefon çaldı o arada açtım kankamdı nese kapattım telefonu ulan zaten dua uzun hemde 7 kez okunuyo edemdim baştan alam dedim sonra biara yine çağırım sonra bu raya tıkladım işte stres atan oyun falan bi bakiyim dedim bende sandımki bildiğin basit oyun tam o balonları patlatırken çığlıkla beraber o cine benzeyen kız çıkınca dedim anam noluyooo yaaa dedim tamda sırası yaa nese nsağol biraz tırstım iyi oldu bu arada o oyunun sonunda çıkan dünya güzeli kıza bittim Allah ım o ne güzellik öle yaa bittim yanii çook güzelldi o kızz abime ayarlıcam ben o kızı...