JUKEBOX | CHAT | GNOXIS MESSENGER

Geri git   Gnoxis.com > Eğlence > Yararlı ve Eğlenceli Linkler

Seçenekler Arama
Alt 06-11-2007, 20:12   #1
-YASAKLI-

izuchiring - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Karma gücü: 0 izuchiring has a reputation beyond reputeizuchiring has a reputation beyond reputeizuchiring has a reputation beyond reputeizuchiring has a reputation beyond reputeizuchiring has a reputation beyond reputeizuchiring has a reputation beyond reputeizuchiring has a reputation beyond reputeizuchiring has a reputation beyond reputeizuchiring has a reputation beyond reputeizuchiring has a reputation beyond reputeizuchiring has a reputation beyond repute
idda ediyorum stres mitres bırakmıyor

oyun çok basit farenle patlatıp duruyorsun.. ama sadece iki tanesinde özel işaret var .. 30 patlatmaya kadar eğer özel işaretleri bulursan ikinci turda surpriz seni bekliyor... ve iddaa mı yineliyorum.. o surprizle karşılaştığında günün tüm yorgunluğu bitecek...

Bubble Wrap Maniac! - Who doesn't love to pop those bubbles?

izuchiring isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Sponsored links

Sponsor Bağlantılar
Alt 06-11-2007, 20:37   #2

Locked - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Karma gücü: 132 Locked has a reputation beyond reputeLocked has a reputation beyond reputeLocked has a reputation beyond reputeLocked has a reputation beyond reputeLocked has a reputation beyond reputeLocked has a reputation beyond reputeLocked has a reputation beyond reputeLocked has a reputation beyond reputeLocked has a reputation beyond reputeLocked has a reputation beyond reputeLocked has a reputation beyond repute

bu gerçeği gibi zevkli olmuyor

Hayat tek kanallı televizyon....

Locked isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla

Alt 06-11-2007, 22:29   #3

belfalas - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Karma gücü: 81 belfalas has a reputation beyond reputebelfalas has a reputation beyond reputebelfalas has a reputation beyond reputebelfalas has a reputation beyond reputebelfalas has a reputation beyond reputebelfalas has a reputation beyond reputebelfalas has a reputation beyond reputebelfalas has a reputation beyond reputebelfalas has a reputation beyond reputebelfalas has a reputation beyond reputebelfalas has a reputation beyond repute

bu ürkütmeli mesajlar baymaya başladı beni....saol yinede ama

know thyself...
belfalas isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Sponsored links

Alt 06-11-2007, 23:01   #4
-YASAKLI-

Karma gücü: 0 yaso is a glorious beacon of lightyaso is a glorious beacon of lightyaso is a glorious beacon of lightyaso is a glorious beacon of lightyaso is a glorious beacon of lightyaso is a glorious beacon of light

harıka bır paylaşım ızu ellerine sağlık.bayıldım.
yaso isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla

Sponsor Bağlantılar
Alt 06-11-2007, 23:09   #5
-YASAKLI-

izuchiring - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Karma gücü: 0 izuchiring has a reputation beyond reputeizuchiring has a reputation beyond reputeizuchiring has a reputation beyond reputeizuchiring has a reputation beyond reputeizuchiring has a reputation beyond reputeizuchiring has a reputation beyond reputeizuchiring has a reputation beyond reputeizuchiring has a reputation beyond reputeizuchiring has a reputation beyond reputeizuchiring has a reputation beyond reputeizuchiring has a reputation beyond repute

belfalas sen stres falan kaldımı ondan haber ver...!!!

bu payşaşımın bir özelliğide türk forumlarında pek bulamazsın. bence tadını çıkar
izuchiring isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla

Alt 14-12-2007, 04:22   #6
muspelheim
Guest

tırstım cıdden hazırlıksız yakalandım bı an neyse tesekkurler
Sponsored links

Alt 14-12-2007, 15:07   #7

mehtapp - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Karma gücü: 4 mehtapp yakında ünlü olacak gibi

teşekkürler kardeş ömrümün 5 yılı gitti sanırım korkudan saol sigara zaten götürüyo fazla çekmeden giderim varsa böle başka bildiğin onlarıda gönder allahtan kalp hastası değildim
mehtapp isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla

Alt 16-02-2008, 22:15   #8

aNgeLiiCCa - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Karma gücü: 3 aNgeLiiCCa ne işi var bunun burada

çok sıkıcıı
aNgeLiiCCa isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla

Sponsor Bağlantılar
Alt 17-02-2008, 03:27   #9

Wahsi - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Karma gücü: 13 Wahsi is a glorious beacon of lightWahsi is a glorious beacon of lightWahsi is a glorious beacon of lightWahsi is a glorious beacon of lightWahsi is a glorious beacon of lightWahsi is a glorious beacon of light

güsel bi kıs cıktı bana

Alt 17-02-2008, 12:57   #10

pithc - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Karma gücü: 156 pithc has a reputation beyond reputepithc has a reputation beyond reputepithc has a reputation beyond reputepithc has a reputation beyond reputepithc has a reputation beyond reputepithc has a reputation beyond reputepithc has a reputation beyond reputepithc has a reputation beyond reputepithc has a reputation beyond reputepithc has a reputation beyond reputepithc has a reputation beyond repute

anaa cıplak buu...

pithc isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla

Alt 20-02-2008, 04:58   #11

AnTiMaSKe - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Karma gücü: 6 AnTiMaSKe is just really niceAnTiMaSKe is just really niceAnTiMaSKe is just really niceAnTiMaSKe is just really nice

stres falan kalmadı sağol
AnTiMaSKe isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla

Alt 20-02-2008, 15:32   #12

uAnursen - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Karma gücü: 18 uAnursen has much to be proud ofuAnursen has much to be proud ofuAnursen has much to be proud ofuAnursen has much to be proud ofuAnursen has much to be proud ofuAnursen has much to be proud ofuAnursen has much to be proud ofuAnursen has much to be proud ofuAnursen has much to be proud ofuAnursen has much to be proud of

ühüüüüü tam kaptırmış pat pat gidiodum amaaaaödümde zıpladı bende zıpladım

Sponsor Bağlantılar
Alt 20-02-2008, 19:07   #13

tears_of_rain - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Karma gücü: 19 tears_of_rain has a brilliant futuretears_of_rain has a brilliant futuretears_of_rain has a brilliant futuretears_of_rain has a brilliant futuretears_of_rain has a brilliant futuretears_of_rain has a brilliant futuretears_of_rain has a brilliant futuretears_of_rain has a brilliant futuretears_of_rain has a brilliant futuretears_of_rain has a brilliant futuretears_of_rain has a brilliant future

pc nin ses kartı bozuk olmasaydı belki korkardım ama tahminde etmedim değil saol paylaşım için
tears_of_rain isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla

Alt 21-02-2008, 01:52   #14

chestasly - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Karma gücü: 5 chestasly dikkatleri üzerinde toplamaya başlamışchestasly dikkatleri üzerinde toplamaya başlamış

tahmin etmiştim ama baydı ya bunlar artık =)
chestasly isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla

Alt 16-09-2008, 22:39   #15
-YASAKLI-

simay - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Karma gücü: 0 simay yakında ünlü olacak gibi

denedim ama sitresim dahada arttı
simay isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Sponsored links

Alt 16-09-2008, 22:52   #16

alev - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Karma gücü: 27 alev has a reputation beyond reputealev has a reputation beyond reputealev has a reputation beyond reputealev has a reputation beyond reputealev has a reputation beyond reputealev has a reputation beyond reputealev has a reputation beyond reputealev has a reputation beyond reputealev has a reputation beyond reputealev has a reputation beyond reputealev has a reputation beyond repute

anam bu ne yaahh uzi harikaymışda bendaha 5 dk evvel evde tektim ve tamm odada abdestimi aldım duaları okumaya başladım cin çağırıyordum telefon çaldı o arada açtım kankamdı nese kapattım telefonu ulan zaten dua uzun hemde 7 kez okunuyo edemdim baştan alam dedim sonra biara yine çağırım sonra bu raya tıkladım işte stres atan oyun falan bi bakiyim dedim bende sandımki bildiğin basit oyun tam o balonları patlatırken çığlıkla beraber o cine benzeyen kız çıkınca dedim anam noluyooo yaaa dedim tamda sırası yaa nese nsağol biraz tırstım iyi oldu bu arada o oyunun sonunda çıkan dünya güzeli kıza bittim Allah ım o ne güzellik öle yaa bittim yanii çook güzelldi o kızz abime ayarlıcam ben o kızı...
alev isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Sponsored links

Sponsor Bağlantılar

Seçenekler Arama