JUKEBOX | CHAT | GNOXIS MESSENGER

Geri git   Gnoxis.com > Eğlence > Yararlı ve Eğlenceli Linkler

Seçenekler Arama
Alt 25-10-2007, 13:18   #1

efemera - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Karma gücü: 13 efemera is a splendid one to beholdefemera is a splendid one to beholdefemera is a splendid one to beholdefemera is a splendid one to beholdefemera is a splendid one to beholdefemera is a splendid one to beholdefemera is a splendid one to beholdefemera is a splendid one to behold
Bu kadın nereye dönüyor?

http://img524.imageshack.us/img524/125/image001fo8.gif

Eğer siz bu bayanı saat yönüne doğru döndüğünü görüyorsanız, beyninizin sağ tarafını kullanıyorsunuz. Eğer öbür yönde görüyorsanız, beyninizin sol tarafını kullanıyorsunuz.
Bazı insanlar her iki yönde de döndüğünü görüyorlar. Fakat çoğu insan sadece tek yönde görür.
Eğer siz diğer yönde de görmeye çalışırsanız ve görürseniz, IQ' nuz 160' ın üzerine ve hemen hemen dahi derecesindesiniz demektir.

Ben iki yönde de döndüğünü hemen gördüm gerçekten her iki yöne de dönüyor.Dahimiyim neyim

İnsanoğlunun sizi en çok şaşırtan iki davranışı nedir?
Çocukluktan sıkılırlar ve büyümek için acele ederler.Ne var ki çocukluklarını özlerler.
Para kazanmak için sağlıklarını yitirirler;Ama sağlıklarını almak içinde para öderler.
Yarınlarından endişe ederken bugünlerini unuturlar.
Sonuçta,ne bugünü,ne de yarını yaşarlar.
Hiç ölmeyecek gibi yaşarlar.Ancak hiç yaşamamış gibi ölürler

Ne anlatırsan anlat;anlattığın karşındakinin anladığı kadardır
efemera isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Sponsored links

Sponsor Bağlantılar
Alt 25-10-2007, 14:06   #2

dark willow - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Karma gücü: 10 dark willow is a glorious beacon of lightdark willow is a glorious beacon of lightdark willow is a glorious beacon of lightdark willow is a glorious beacon of lightdark willow is a glorious beacon of light

koptum süper eet her iki tarafada dönüo bu güzeller güzeli
dünyanın en yakın dostları için
dark willow isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla

Alt 25-10-2007, 17:06   #3

009 neslihan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Karma gücü: 10 009 neslihan is a name known to all009 neslihan is a name known to all009 neslihan is a name known to all009 neslihan is a name known to all009 neslihan is a name known to all009 neslihan is a name known to all

gerçekten bu dikkatli bakınca görülüyor ancak böle bi konu vardı galiba yoksa bnm devrelermi karıştı???

Ayşeciğin radyasyona doyduğu an...
009 neslihan isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Sponsored links

Alt 25-10-2007, 17:13   #4

Sepia - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Karma gücü: 36 Sepia has a reputation beyond reputeSepia has a reputation beyond reputeSepia has a reputation beyond reputeSepia has a reputation beyond reputeSepia has a reputation beyond reputeSepia has a reputation beyond reputeSepia has a reputation beyond reputeSepia has a reputation beyond reputeSepia has a reputation beyond reputeSepia has a reputation beyond reputeSepia has a reputation beyond repute

Alıntı:
009 neslihan´isimli üyeden Alıntı Mesajı göster
gerçekten bu dikkatli bakınca görülüyor ancak böle bi konu vardı galiba yoksa bnm devrelermi karıştı???
bu konu var olmak benim tarafımdan açılmak ama ben boşvermek madem efemera konu açmak ben onu kırmamak teşekkür etmek ben ona

Sepia isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla

Sponsor Bağlantılar
Alt 25-10-2007, 17:20   #5

009 neslihan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Karma gücü: 10 009 neslihan is a name known to all009 neslihan is a name known to all009 neslihan is a name known to all009 neslihan is a name known to all009 neslihan is a name known to all009 neslihan is a name known to all

Alıntı:
Sepia´isimli üyeden Alıntı Mesajı göster
bu konu var olmak benim tarafımdan açılmak ama ben boşvermek madem efemera konu açmak ben onu kırmamak teşekkür etmek ben ona
işte kibar biri...seni alcak olan yaşadı....

Ayşeciğin radyasyona doyduğu an...
009 neslihan isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla

Alt 31-12-2007, 15:52   #6

RockGirl - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Karma gücü: 8 RockGirl is a glorious beacon of lightRockGirl is a glorious beacon of lightRockGirl is a glorious beacon of lightRockGirl is a glorious beacon of lightRockGirl is a glorious beacon of light

hehe benimki sağdan sola dönüyo hehe
bence buda ii hiç dönmeye bilirdide
RockGirl isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Sponsored links

Alt 31-12-2007, 16:24   #7

Locked - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Karma gücü: 119 Locked has a reputation beyond reputeLocked has a reputation beyond reputeLocked has a reputation beyond reputeLocked has a reputation beyond reputeLocked has a reputation beyond reputeLocked has a reputation beyond reputeLocked has a reputation beyond reputeLocked has a reputation beyond reputeLocked has a reputation beyond reputeLocked has a reputation beyond reputeLocked has a reputation beyond repute

kafasına göre takılıyor bence

Locked isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla

Alt 31-12-2007, 16:30   #8

greyhuman - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Karma gücü: 7 greyhuman kısacası herkes için çok değerligreyhuman kısacası herkes için çok değerligreyhuman kısacası herkes için çok değerligreyhuman kısacası herkes için çok değerli

önce saat yönüne döndü sonra yeni yerler keşfetmek için tersinebu kadın dengesiz

Sponsor Bağlantılar
Alt 31-12-2007, 16:53   #9

serenadaschizophrana - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Karma gücü: 158 serenadaschizophrana has a reputation beyond reputeserenadaschizophrana has a reputation beyond reputeserenadaschizophrana has a reputation beyond reputeserenadaschizophrana has a reputation beyond reputeserenadaschizophrana has a reputation beyond reputeserenadaschizophrana has a reputation beyond reputeserenadaschizophrana has a reputation beyond reputeserenadaschizophrana has a reputation beyond reputeserenadaschizophrana has a reputation beyond reputeserenadaschizophrana has a reputation beyond reputeserenadaschizophrana has a reputation beyond repute

Alıntı:
greyhuman´isimli üyeden Alıntı Mesajı göster
önce saat yönüne döndü sonra yeni yerler keşfetmek için tersinebu kadın dengesiz

benimki dönmedi öne doğru eğildi ve düştü ben beyinsiz miyim

Bütün yalnızlıklarınızın ilenci

Korusun çoğulluklarınızı
Cinnet koyun erdemin adını
Maskelerinizi kuşanıp yalanlarınızı çoğaltın
Hepiniz mezarısınız kendinizin...

serenadaschizophrana isimli Üye şuanda  online konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Sponsored links

Alt 31-12-2007, 18:11   #10

Karma gücü: 7 greyhuman kısacası herkes için çok değerligreyhuman kısacası herkes için çok değerligreyhuman kısacası herkes için çok değerligreyhuman kısacası herkes için çok değerli

zuhehehesana salak demeye çalışmış

Alt 31-12-2007, 18:15   #11

serenadaschizophrana - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Karma gücü: 158 serenadaschizophrana has a reputation beyond reputeserenadaschizophrana has a reputation beyond reputeserenadaschizophrana has a reputation beyond reputeserenadaschizophrana has a reputation beyond reputeserenadaschizophrana has a reputation beyond reputeserenadaschizophrana has a reputation beyond reputeserenadaschizophrana has a reputation beyond reputeserenadaschizophrana has a reputation beyond reputeserenadaschizophrana has a reputation beyond reputeserenadaschizophrana has a reputation beyond reputeserenadaschizophrana has a reputation beyond repute

yok çok etkili baktım dayanamadı

Bütün yalnızlıklarınızın ilenci

Korusun çoğulluklarınızı
Cinnet koyun erdemin adını
Maskelerinizi kuşanıp yalanlarınızı çoğaltın
Hepiniz mezarısınız kendinizin...

serenadaschizophrana isimli Üye şuanda  online konumundadır   Alıntı ile Cevapla

Alt 31-12-2007, 18:18   #12

ehheheyere bakan yürek yakan

Sponsor Bağlantılar
Alt 06-06-2008, 04:00   #13

Karma gücü: 2 jkr20 ne işi var bunun burada

yaa bu sağdan baska yere dönmüo kiii solu gören nsl görüo
jkr20 isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla

Alt 06-06-2008, 10:29   #14

darkjeanne - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Karma gücü: 10 darkjeanne is a name known to alldarkjeanne is a name known to alldarkjeanne is a name known to alldarkjeanne is a name known to alldarkjeanne is a name known to alldarkjeanne is a name known to all

İnanmıyorum kadın delirdi. İkide bir yön değiştiriyor

Alt 06-06-2008, 13:46   #15

xkulkedisix - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Karma gücü: 7 xkulkedisix is a glorious beacon of lightxkulkedisix is a glorious beacon of lightxkulkedisix is a glorious beacon of lightxkulkedisix is a glorious beacon of lightxkulkedisix is a glorious beacon of lightxkulkedisix is a glorious beacon of light

sağa ve sola dönüyor,bariz gözüküyor. dikkatli bakmaya çalışın.
xkulkedisix isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Sponsored links

Alt 17-06-2008, 03:27   #16
-YASAKLI-

okyanussue - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Karma gücü: 0 okyanussue has much to be proud ofokyanussue has much to be proud ofokyanussue has much to be proud ofokyanussue has much to be proud ofokyanussue has much to be proud ofokyanussue has much to be proud ofokyanussue has much to be proud ofokyanussue has much to be proud of

kafasına göre dönüo elleşmeyin
okyanussue isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla

Sponsor Bağlantılar
Alt 17-06-2008, 04:10   #17

angeleyess - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Karma gücü: 5 angeleyess kısacası herkes için çok değerliangeleyess kısacası herkes için çok değerliangeleyess kısacası herkes için çok değerliangeleyess kısacası herkes için çok değerli

Sol tarafa dönüyo hep dikkatli bakınca sol tarafa da döndüğü gözükebilir ama ben en çok sola döndüğünü gördüm bu arada sağ ve sol beynin çalışmasıyla ilgili:

Beynin sol tarafı genelde bilgileri doğrusal bir yapı içinde, parçadan bütüne giderek işleme koyar. Parçaları alır, sıraya koyar ve mantığa uygun olarak düzenler ve sonra bir sonuca varır. Buna karşılık sağ beyin bütünden parçaya doğru ilerler yani bütünseldir, detaylardan önce bütün resmi görür.

Ben detaycı olduğumu biliyodum zaten

Beynin sol tarafı soyut konularda hiç bir zorluk çekmez. Örneğin harfler, kelimeler yada matematiksel işlemler sayılabilir. Bu gruptaki kişiler kolaylıkla kelimeleri yada matematik formüllerini ezberleyebilir. Beynin sağ tarafı ise her şeyin somut olmasını ister. Bu kişiler gerçek objeleri görmek, hissetmek, onlara dokunmak isterler.

Beyninin sol tarafını kullanan kişiler kendilerini kelimeler ile ifade etmekte pek zorlanmazlar. Buna karşılık beyninin sağ tarafını kullanan kişiler ne demek istediklerini çok iyi bilmelerine rağmen doğru kelimeleri bulmakta zorlanırlar.

Beynin sol tarafı olayları gerçek hali ile olduğu gibi ele alır. Bu grupta bir kişi yeni bir ortama girdiği zaman kolaylıkla uyum sağlayabilir. Fakat sağ beynini kullanan birisi için durum farklıdır. Onlar içinde bulundukları ortamı değiştirmeye çalışırlar. Sol beyin kuralları bilmek ve ona göre davranmak ister. Eğer kural yok ise muhtemelen kendileri kural koyup uygulamaya başlarlar. Kurallara uymayan sağ beyin aynı zamanda daha yaratıcı ve duygusaldır. Duygular sağ tarafta işleme konulduğu için bu kişiler duygusal olarak yaşadıkları olayları hatırlamakta daha başarılıdırlar.

Aslında her ikisini de kullanıyoruz ama biri baskın çıkıyo genelde.
angeleyess isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla

Alt 17-06-2008, 05:29   #18

thevale - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Karma gücü: 3 thevale henüz daha yolun başında

Alıntı:
angeleyess´isimli üyeden Alıntı Mesajı göster
Sol tarafa dönüyo hep dikkatli bakınca sol tarafa da döndüğü gözükebilir ama ben en çok sola döndüğünü gördüm bu arada sağ ve sol beynin çalışmasıyla ilgili:

Beynin sol tarafı genelde bilgileri doğrusal bir yapı içinde, parçadan bütüne giderek işleme koyar. Parçaları alır, sıraya koyar ve mantığa uygun olarak düzenler ve sonra bir sonuca varır. Buna karşılık sağ beyin bütünden parçaya doğru ilerler yani bütünseldir, detaylardan önce bütün resmi görür.

Ben detaycı olduğumu biliyodum zaten

Beynin sol tarafı soyut konularda hiç bir zorluk çekmez. Örneğin harfler, kelimeler yada matematiksel işlemler sayılabilir. Bu gruptaki kişiler kolaylıkla kelimeleri yada matematik formüllerini ezberleyebilir. Beynin sağ tarafı ise her şeyin somut olmasını ister. Bu kişiler gerçek objeleri görmek, hissetmek, onlara dokunmak isterler.

Beyninin sol tarafını kullanan kişiler kendilerini kelimeler ile ifade etmekte pek zorlanmazlar. Buna karşılık beyninin sağ tarafını kullanan kişiler ne demek istediklerini çok iyi bilmelerine rağmen doğru kelimeleri bulmakta zorlanırlar.

Beynin sol tarafı olayları gerçek hali ile olduğu gibi ele alır. Bu grupta bir kişi yeni bir ortama girdiği zaman kolaylıkla uyum sağlayabilir. Fakat sağ beynini kullanan birisi için durum farklıdır. Onlar içinde bulundukları ortamı değiştirmeye çalışırlar. Sol beyin kuralları bilmek ve ona göre davranmak ister. Eğer kural yok ise muhtemelen kendileri kural koyup uygulamaya başlarlar. Kurallara uymayan sağ beyin aynı zamanda daha yaratıcı ve duygusaldır. Duygular sağ tarafta işleme konulduğu için bu kişiler duygusal olarak yaşadıkları olayları hatırlamakta daha başarılıdırlar.

Aslında her ikisini de kullanıyoruz ama biri baskın çıkıyo genelde.
oldukça etkileyici bir açıklama..
thevale isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Sponsored links

Alt 26-06-2008, 14:15   #19

Karma gücü: 2 philophobia ne işi var bunun burada

bnde iki yöne döndügünü görebiliyorum
philophobia isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Sponsored links

Seçenekler Arama