Ben 97'den beri net kullanıyorum. Öyle birşey de başıma gelmedi. Üstte de yazmıştım. Kredi kartı bilgilerinizi isteyen bir site çıkarsa karşınıza, öyle şeylerden uzak durun. Eğer PTT'de bir yakınınız varsa, gerçek isminizi vermeyebilirsiniz. Bazen size koliyle gelebilir kitaplar. 3-4 milyon koli ücreti fln tutabilir; ama 97'den beri sadece 2-3 kere başıma geldi bu da. Siz de zaten teslim almak zorunda değilsiniz; koli, geri iade edilir bu durumda. Bu arada internet dışında başvuru yapabileceğiniz mektuplaşma kursları da var. Örneğin Mısır Arap Radyosu'nun açtığı Radyo ile Arapça Dil Dersi. Sadece posta giderleri size ait. Size gönderilen kaset ve kitaplar tamamen ücretsiz. İlgilenen arkadaşlar için adres şu: Mısır Arap Cumhuriyeti Radyosu Radyo ile Arapça Dil Dersi Yönetmenliği P.O. Box: 325 Kahire / Mısır. Bu adrese, kursa katılmak istediğinize dair isim, soyisim ve adresinizin de yer aldığı "Türkçe" bir mektup gönderiyorsunuz. 2-3 ay içinde size kitap ve diğer materyalleri gönderiyorlar. (Kitap ve diğer materyaller Türkçe.) |