TEŞEKKÜRLER
Elimde olmadan sizleri çok üzdüğümü, kaza yerinde ruhumu teslim ettikten hemen sonra anladım, fakat dünyadaki yaşam sürecimiz ve dünyaya veda edişimiz elimizde değil. Ben göğe yükselirken sizlerin çırpınışları, babamın kaza yerine gelişi, perişanlığınız, annemin çaresizliği, doktorların çabası, yoldan tesadüfen geçen, birer insanlık örneği gösteren iyiliksever insanların çabaları, hepinizin adeta birbirinize kenetlenişi ... Hepiniz için Allah'ıma yalvardım güzel gönüllü insanlar. Çabalarınızın sonuç vermediğini görünce, yüzünüzdeki o korkunç çaresizlik! Ambulansın içindeki cansız bedenimi takip eden sayısız arabalar, annemin babamın o tarifi mümkün olmayan acısı, morg kapısındaki bekleyişleriniz ... Hepsinden haberdarım! Arkadaşlarımın beni morg kapısında sabaha kadar bekleyişleri, ertesi gün cenazem kalkarken camideki o kalabalık, Zincirlikuyu'daki ebedi istirahatime kadar eşlik edişiniz, annemin babamın çaresizce arkamdan çırpınışları, toprağa verilişim ve O SÜKUNET O HUZUR O TESLİMİYET HERKESE RUHANİ ALEMDEN SONSUZ TEŞEKKÜRLER !!! Bana gönderilen dualar, hayrıma yapılan iyilikler, mendilci çocuklarımın camiye geç yetişip yerde resimlerimi öpmeleri ve daha sonraki beni ziyaretleri, herşeyin farkında bir ruh olarak beni çok memnun etti. Allah razı olsun hepinizden. Anne ve babamın gösterdiği metanet ve Allah aşkı ile hayata tutunmaya çalışmaları, bütün bunlar Allah'ın takdirindeki davranışlarınız. Ne mutlu bana ve sizlere, sonsuzlukta buluşacağız. (EMİNİM) Bazı arkadaşlarımın ve büyüklerimin rüyalarına gelip, söylemek istediklerimi anlatmaya çalışıyorum. Bu mesajları da annemin ve babamın en iyi şekilde alacağına tam olarak inanıyorum. Vefatımın 52.gününde açılan sitem, herkesi çok duygulandırıp çok ağlattı. Her zaman yanınızdayım, sadece tenim yok ama ruhum daima sizlerle. Sonsuzlukta görüşünceye dek, herşey sahici ve samimi dostlarımın ve arkadaşlarımın gönlünce olsun.
SİZLERİ ÇOK SEVEN MELEĞİNİZ, İNCİ DİŞLİ KIZINIZ, KOCA YÜREKLİ ECENİZ ...
15 Temmuz 1988'de dünyaya geldi. İlkokulu Kültür Koleji'nde, ortaokul ve liseyi İstek Bilge Kağan Koleji'nde okudu. Kültür Üniversitesi'nde Halkla İlişkiler bölümü öğrencisi olan ECE MAVİŞ, 3 Temmuz 2007'de geçirdiği talihsiz bir trafik kazası sonucu aramızdan ayrıldı. Her bakışıyla bizi hayata bağlayan o gözler, şimdi sonsuz bir rüyaya açıldı ...
Ece Mavi�
Devam etmekte olduğum okuldan yeni mezun olmuştu.Ehliyetsiz araba kullanırken Atatürk Havaalanından floryaya inen yolda direksiyon hakimiyetini kaybetti.Huzur içinde yatsın.....

Sevmiyorum bu tip konuları,bu tip siteleri.Ama içimi acıttı.Paylaşmak istedim.