JUKEBOX | CHAT | GNOXIS MESSENGER

Geri git   Gnoxis.com > Eğlence > Yararlı ve Eğlenceli Linkler

Seçenekler Arama
Alt 11-09-2007, 16:36   #1

belfalas - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Karma gücü: 54 belfalas has a reputation beyond reputebelfalas has a reputation beyond reputebelfalas has a reputation beyond reputebelfalas has a reputation beyond reputebelfalas has a reputation beyond reputebelfalas has a reputation beyond reputebelfalas has a reputation beyond reputebelfalas has a reputation beyond reputebelfalas has a reputation beyond reputebelfalas has a reputation beyond reputebelfalas has a reputation beyond repute
Aç hayvanlara ve insanlara yardım etmek istermisiniz?

yapacağınız şey çok kolay..aşağıdaki linklere girip "click here" yazan yere tıklamak...her tıklandığında sponsorlar sizin yerinize bir miktar yardım gönderiyorlar..günde bir kere tıklama hakkınız var..her gün bir kere buraya girmek çok zor değil

aç hayvanlar için (her tıklamada 6.5 kap mama bağışlanıyor):

Care2's Race for Pets in Need

büyük kedilerin yaşam alanlarını korumak için(yanlış hatırlamıyorsam her tıkta 11metrekare alan daha korumaya alınıyor)

Race for the Big Cats - Tiger, Jaguar and Snow Leopard!

okyanus hayvanlarına yardım için:

Care2's Race for the Oceans

yağmur ormanlarını korumak için(her tık 11 feetkare alan kazandırıyor):

Race for the Rainforest from Care2.com

aç çocuklara yardım etmek için:

Care2's Race for Children in Need

bebek fokları korumak için:

Care2's Race for Children in Need

aç insanlara yardım etmek için(her tıklama aç insanlara 1.1 porsiyon yemek sağlıyor):

http://www.thehungersite.com/clickTo...faces?siteId=1

göğüs kanseri ile mücadeleye destek vermek için:

Prevent Breast Cancer with Care2.com and the Breast Cancer Fund!

dünyayı daha yaşanılabilir kılmak için yanlızca eleştirmek yetmiyor...gnoxis olarak daha iyi bir dünya için yapmanız gereken sadece bu linklere girip "click here" yazan yere tıklamak

edit:click here yazmayan linklerde "click to donate" "free click" "click for help" yazıyo

know thyself...
belfalas isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla

Sponsor Bağlantılar
Alt 11-09-2007, 16:49   #2

sevgisu - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Karma gücü: 27 sevgisu has a reputation beyond reputesevgisu has a reputation beyond reputesevgisu has a reputation beyond reputesevgisu has a reputation beyond reputesevgisu has a reputation beyond reputesevgisu has a reputation beyond reputesevgisu has a reputation beyond reputesevgisu has a reputation beyond reputesevgisu has a reputation beyond reputesevgisu has a reputation beyond reputesevgisu has a reputation beyond repute

süper ya....
ensiye duyurmalı.....
yüreğine sağlık paylaşımın için......
sevgisu isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla

Alt 11-09-2007, 16:53   #3

Karma gücü: 54 belfalas has a reputation beyond reputebelfalas has a reputation beyond reputebelfalas has a reputation beyond reputebelfalas has a reputation beyond reputebelfalas has a reputation beyond reputebelfalas has a reputation beyond reputebelfalas has a reputation beyond reputebelfalas has a reputation beyond reputebelfalas has a reputation beyond reputebelfalas has a reputation beyond reputebelfalas has a reputation beyond repute

bencede...herkes bir kere bile tıklasa bizim için birşey değişmez belki ama biçok canlının hayatına önemli bir katkı sağlamış oluruz

ilgin için teşekkürler

Alt 11-09-2007, 16:56   #4

SpawN - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Karma gücü: 63 SpawN has a reputation beyond reputeSpawN has a reputation beyond reputeSpawN has a reputation beyond reputeSpawN has a reputation beyond reputeSpawN has a reputation beyond reputeSpawN has a reputation beyond reputeSpawN has a reputation beyond reputeSpawN has a reputation beyond reputeSpawN has a reputation beyond reputeSpawN has a reputation beyond reputeSpawN has a reputation beyond repute

babacım elıne saglık ama benım bı sorum olacak ben bu lınlere tıkladım bazılarında "click here" yazmıyordu!sagdece lınke tıkladım ve gectım!orda tıklayacagımız bı yer varmıyıdı?yoksa ben mı goremedım!

saygı ve sevgılerımle!!!
SpawN isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla

Sponsor Bağlantılar
Alt 11-09-2007, 16:57   #5

var aslında..clikc here yazmasa da help them yada benzeri bi yazı yada resim oluo...olmadı mesajı editliyim ben hepsine tıklanması gereken yerleri yaziim

Alt 11-09-2007, 16:58   #6

ENDLESS - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Karma gücü: 9 ENDLESS is a glorious beacon of lightENDLESS is a glorious beacon of lightENDLESS is a glorious beacon of lightENDLESS is a glorious beacon of lightENDLESS is a glorious beacon of lightENDLESS is a glorious beacon of light

gerçekten sağol ..
ENDLESS isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla

Alt 11-09-2007, 16:59   #7

Karma gücü: 63 SpawN has a reputation beyond reputeSpawN has a reputation beyond reputeSpawN has a reputation beyond reputeSpawN has a reputation beyond reputeSpawN has a reputation beyond reputeSpawN has a reputation beyond reputeSpawN has a reputation beyond reputeSpawN has a reputation beyond reputeSpawN has a reputation beyond reputeSpawN has a reputation beyond reputeSpawN has a reputation beyond repute

Alıntı:
belfalas´isimli üyeden Alıntı Mesajı göster
var aslında..clikc here yazmasa da help them yada benzeri bi yazı yada resim oluo...olmadı mesajı editliyim ben hepsine tıklanması gereken yerleri yaziim
o daha guzel olur hocam!cunku ben bazılarına tıkladım bazılarına tıklamadım!ole ortaya karısık bı syler yaptım anlıyacagın barı basladıgımız ısı bıtırelım!

saygılarımal!!!

Alt 11-09-2007, 17:00   #8

felidae - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Karma gücü: 75 felidae has a reputation beyond reputefelidae has a reputation beyond reputefelidae has a reputation beyond reputefelidae has a reputation beyond reputefelidae has a reputation beyond reputefelidae has a reputation beyond reputefelidae has a reputation beyond reputefelidae has a reputation beyond reputefelidae has a reputation beyond reputefelidae has a reputation beyond reputefelidae has a reputation beyond repute

çok iyi bi başlık olmuş...ellerine sağlık teşekkürler...

Sponsor Bağlantılar
Alt 11-09-2007, 17:03   #9

Alıntı:
SpawN´isimli üyeden Alıntı Mesajı göster
o daha guzel olur hocam!cunku ben bazılarına tıkladım bazılarına tıklamadım!ole ortaya karısık bı syler yaptım anlıyacagın barı basladıgımız ısı bıtırelım!

saygılarımal!!!
çok fazla zamanım yoktu o yüzden alta "edit" diye ekledim "click here" yazmayan linklerde tıklanması gereken yerleri

sorun varsa daha ayrıntılı yazarım ama

Alt 11-09-2007, 17:06   #10

Alıntı:
belfalas´isimli üyeden Alıntı Mesajı göster
çok fazla zamanım yoktu o yüzden alta "edit" diye ekledim "click here" yazmayan linklerde tıklanması gereken yerleri

sorun varsa daha ayrıntılı yazarım ama
eyw babacım sagolasın!Tsk ettım kolay gelsın!

saygılarımla!!!

Seçenekler Arama