JUKEBOX | CHAT | GNOXIS MESSENGER

Geri git   Gnoxis.com > Okültizm > Wicca & Witchcraft > Witchcraft Uygulamaları

Seçenekler Arama
Alt 21-04-2007, 04:08   #1
-YASAKLI-

Urumhamatahayil - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Karma gücü: 0 Urumhamatahayil has much to be proud ofUrumhamatahayil has much to be proud ofUrumhamatahayil has much to be proud ofUrumhamatahayil has much to be proud ofUrumhamatahayil has much to be proud ofUrumhamatahayil has much to be proud ofUrumhamatahayil has much to be proud ofUrumhamatahayil has much to be proud ofUrumhamatahayil has much to be proud of
Göz Rengini Değiştirme büyüsü

herhangi bir tehlikesi olmadığı için amende değil burda paylaşıyorum eksik değildir wicca büyüsüdür

cadılar kendi tekniklerini geliştirdikleri için çeşitlemeleri olabilir bilinen en basit yöntemi anlatmaya calışcağım burada unutmayın gücü kendinizden alıyorsunuz herhangibir varlıktan yada objeden değil objler ve dua edilen varlıklar tamamen yardımcı yine duada gecen venüs bir demoon yada tanrı olarak olarak gezegen imgesi olarak düşülmelidir ama kişin tanrı ve demmon inacına göre şekillenebilir

gerekli olan malzemeler

beyaz mum bakkal mumu diyeceğim mum değil çünkü onun içinde petrol katkısı var bu doğal mum olacak cadılarla ilgili bölümde yapılışı verilmiştir kendiniz yapamazsanız doğal mum satan yerleed alabilirsiniz içinde bulunan maddeler orda yazıyor

beyaz kıyafet tamam beyaz iç çamaşırlardan ayağınıza kadar beyaz ve şekil olmayacak düz beyaz

öncelikle mumların sayısı size kalmış ama 1li bir rakam olursa ii olur 11 21 gibi

yapılışı

mumları paralel oluşturacak şekile iki sıra halinde dizin sonra bu yolun sonuna mumlarla bir cember oluşturun yönünüz yani yol kuzeye baksın cemberde kuzeyde olsun

bir adet yanan mumla tek tek sırayla bu mumları yakın ama mumların yakma sırasını unutmayın sonra cembere gecmeden önce yolun ağzına bir kapı gibi iki mum dikin bunları yakın sonra söndürün tekrar yakın yanıp sönme esnasında çıkan dumanın yüzünüze gelmesini sağlamayı unutmayın tektat söndürün ve cemberin içine girin

ve kapıyı kapayın yani mu iki mumu yakın sonra cemberide yakın yine ilk başladığınız mumu unutmayın tek tek yakın yakma işlemini elinizdeki mumla yapmayı unutmayın elinizdeki yanan mumla diğer mumları tek tek yakın
elinizdeki mum la her mumu yaktıktan sonra kuzeye dönün ve mumu söndürün dumanın yüzünüze gelmesini sağlayın

ve venüse dua edin gözünüzün rengini değiştirmesi için isterseniz inandığınız demonlara yada başka bir varlığıda dua edebilirsiniz aama venüs şart

sonra gözünüz kapalı olarak kendi etrafınızda güneye dönün ve eski göz rengizi hayel edin sonra bu rengin değiştiğini ve yeni bir renk istediğiniz yeni bir renğe dönüştüğünü hayal edin sonra gözlerinizi acın ve kapıyı acın yani yolla cember arasındaki iki mumu söndürün sonra tekrar yakın ve yeniden söndürün kapıdan yola gecen yine duam yüzünüze gelsin yolda yürürken yine yeni göz rengini hayal edin ve yoldan çıkın sırayla mumları söndürün ve sönen mumun dumanın yüzünüze gelmesini sağlayın unutmayın yakma sırasıyla södüreceksiniz mu esnada yeni göz renginizi imgelemeyi unutmayın

bu büyü cadı olmayan yada bu kendi gücünü kontol edemeyenler tarafından yapılırmı bilmiyorum ama yapılmış ve başarı sağlanmıştır
Urumhamatahayil isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Sponsored links

Sponsor Bağlantılar
Alt 22-04-2007, 01:24   #2
YUH

YUH - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Karma gücü: 6 YUH yakında ünlü olacak gibiYUH yakında ünlü olacak gibi

peki bunu yapınca sürekli aynımı kalıyo veya etkisi ne kadar sürüyo? (mescalinin verdiğinin çevirisimi bu ?)

Alt 22-04-2007, 03:00   #3
-YASAKLI-

caslanova - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Karma gücü: 0 caslanova is a splendid one to beholdcaslanova is a splendid one to beholdcaslanova is a splendid one to beholdcaslanova is a splendid one to beholdcaslanova is a splendid one to beholdcaslanova is a splendid one to beholdcaslanova is a splendid one to behold

urug gözlerimin renginden memnunumda yinede merak ettim yaptık diyelim hep kalıcakmı bu renk yoksa belli bir süre sonra gidecek mi
caslanova isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Sponsored links

Alt 22-04-2007, 03:56   #4
-YASAKLI-

Karma gücü: 0 Urumhamatahayil has much to be proud ofUrumhamatahayil has much to be proud ofUrumhamatahayil has much to be proud ofUrumhamatahayil has much to be proud ofUrumhamatahayil has much to be proud ofUrumhamatahayil has much to be proud ofUrumhamatahayil has much to be proud ofUrumhamatahayil has much to be proud ofUrumhamatahayil has much to be proud of

Alıntı:
caslanova´isimli üyeden Alıntı Mesajı göster
urug gözlerimin renginden memnunumda yinede merak ettim yaptık diyelim hep kalıcakmı bu renk yoksa belli bir süre sonra gidecek mi
evet memnunum ve evet mescalinin verdiği büyünün cevirisi

Sponsor Bağlantılar
Alt 22-04-2007, 04:31   #5

Xandercan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Karma gücü: 4 Xandercan henüz daha yolun başında

peki kalıcımı gerçekden?
Xandercan isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla

Alt 22-04-2007, 04:56   #6
-YASAKLI-

Alıntı:
Xandercan´isimli üyeden Alıntı Mesajı göster
peki kalıcımı gerçekden?
şu ana kadar değişmedi 2 ay önce yapmıştık
Sponsored links

Alt 22-04-2007, 05:00   #7

Xandercan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Karma gücü: 4 Xandercan henüz daha yolun başında

biz li konuşuyosun

bir kaç kişimi denediniz?

ne renkken ne rende dönüştü ayrıca

mesela istediğimiz bi renk de olurmu

simsiyah falan.

göz bebeğimizle ayırt edilemicek kadar aynı renkde olabilir mi?

biliyorum düşünerek her şeyi yapabiliriz belki ama yine de emin olmak istiyorum bazı şeyleri denemeden önce
Xandercan isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla

Alt 22-04-2007, 05:05   #8
-YASAKLI-

ben yapmadım ben göz rengimden memnun olduğum için ama arkadaşım yaptı kahverenginden elaya yeşil tonunda istediği hayal eettiği bir göz rengine cevirmeyi başardı bilemiyorum aslında o hayal eetiğine cevirdi simsiyah hayal etseydi ona cevrilirdi diye düşünüyorum

Sponsor Bağlantılar
Alt 22-04-2007, 17:20   #9
-YASAKLI-

Karma gücü: 0 caslanova is a splendid one to beholdcaslanova is a splendid one to beholdcaslanova is a splendid one to beholdcaslanova is a splendid one to beholdcaslanova is a splendid one to beholdcaslanova is a splendid one to beholdcaslanova is a splendid one to behold

Benim gözler mavi ama dahaaçık mavi olsun diye urum size gelebilirmiyim sen yap bana
Sponsored links

Alt 22-04-2007, 17:25   #10

hexagram - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Karma gücü: 0 hexagram has a brilliant futurehexagram has a brilliant futurehexagram has a brilliant futurehexagram has a brilliant futurehexagram has a brilliant futurehexagram has a brilliant futurehexagram has a brilliant futurehexagram has a brilliant futurehexagram has a brilliant futurehexagram has a brilliant futurehexagram has a brilliant future

sana hayranlığımı ne kadar dile getirsem az urum

senden öğrenilecek çok şey var diyorum
hexagram isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla

Alt 22-04-2007, 17:57   #11
-YASAKLI-

Urum bi tane ya bilgisayar gibi bu kadar bilgiyi akılda tutmak zor... Ama onun adı urum

Alt 22-04-2007, 19:06   #12
YUH

Alıntı:
Urumhamatahayil´isimli üyeden Alıntı Mesajı göster
ben yapmadım ben göz rengimden memnun olduğum için ama arkadaşım yaptı kahverenginden elaya yeşil tonunda istediği hayal eettiği bir göz rengine cevirmeyi başardı bilemiyorum aslında o hayal eetiğine cevirdi simsiyah hayal etseydi ona cevrilirdi diye düşünüyorum
kahverengide elaya yani çok küçük bi değişim olmuş anladığım kadarıyla benim kahverengi mavi veya yeşil yapmak istesem nolur acaba en kısa zamanda deniycem

Sponsor Bağlantılar
Alt 22-04-2007, 19:21   #13

Nora - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Karma gücü: 50 Nora has a reputation beyond reputeNora has a reputation beyond reputeNora has a reputation beyond reputeNora has a reputation beyond reputeNora has a reputation beyond reputeNora has a reputation beyond reputeNora has a reputation beyond reputeNora has a reputation beyond reputeNora has a reputation beyond reputeNora has a reputation beyond reputeNora has a reputation beyond repute

Eğer yapan olursa siteye gözünün önceki ve sonraki halinin fotosunu koysun

Nora isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla

Alt 22-04-2007, 19:28   #14
YUH

hemen çekiyim acayip reklam olur ama büyüyle göz rengi değiştirme acısız kolay gnoxiste

Alt 22-04-2007, 21:40   #15

luciferian - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Karma gücü: 8 luciferian kısacası herkes için çok değerliluciferian kısacası herkes için çok değerliluciferian kısacası herkes için çok değerli

ilgimi çekti şimdi yaa.Urum bunu bir msn de konuşsak kardeşim.
--------------------
buarada ben okudum ama anlayamadım tam olarak yani biraz karışıık:S

Konu luciferian tarafından (22-04-2007 Saat 21:40 ) değiştirilmiştir.. Sebep: Ardarda Atılan Mesajlar Birleştirildi
luciferian isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Sponsored links

Alt 22-04-2007, 23:06   #16

ArchangeL - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Karma gücü: 18 ArchangeL has much to be proud ofArchangeL has much to be proud ofArchangeL has much to be proud ofArchangeL has much to be proud ofArchangeL has much to be proud ofArchangeL has much to be proud ofArchangeL has much to be proud ofArchangeL has much to be proud ofArchangeL has much to be proud of

belki inanmak zor ama mümkün bu.
üstelik büyüye gerek kalmadan.
bir ara bendede çok olurdu......

Seven Eyes To See
Seven Eyes To Bleed...
ArchangeL isimli Üye şuanda  online konumundadır   Alıntı ile Cevapla

Sponsor Bağlantılar
Alt 23-04-2007, 02:11   #17
-YASAKLI-

Benim gözler mavi renkte. Siyah olacağını hiç sanmıyorum desem yalan söylememiş olurum

Konu Urumhamatahayil tarafından (24-04-2007 Saat 11:00 ) değiştirilmiştir..

Alt 24-04-2007, 11:02   #18
-YASAKLI-

Alıntı:
caslanova´isimli üyeden Alıntı Mesajı göster
Benim gözler mavi renkte. Siyah olacağını hiç sanmıyorum desem yalan söylememiş olurum
inanmadığınız şey gercektir inanmazsanız büyüyü bırakın yolda yürüyemezsiniz şöyle düşünün herkez yürüdüğünü bilir yürüyeceğini bilir her defasında bunu düşünmez aklına getirmez uzun süre yürümese bile terkrar yürüye bilir eğer yaptığınız yapacağınız şeylere bu derece inanırsanız oldu bilin
Sponsored links

Alt 24-04-2007, 18:34   #19
YUH

Alıntı:
Urumhamatahayil´isimli üyeden Alıntı Mesajı göster
inanmadığınız şey gercektir inanmazsanız büyüyü bırakın yolda yürüyemezsiniz şöyle düşünün herkez yürüdüğünü bilir yürüyeceğini bilir her defasında bunu düşünmez aklına getirmez uzun süre yürümese bile terkrar yürüye bilir eğer yaptığınız yapacağınız şeylere bu derece inanırsanız oldu bilin
evet inanmak gerçektende çok önemli inanırsan yapamayacağın hiçbirşey yok saol hatırlattığın için

Alt 26-04-2007, 13:40   #20
-YASAKLI-

kusura bakmayın anca bu kadar cize bildim

Sponsored links

Sponsor Bağlantılar

Seçenekler Arama