Valla insan zaten bir nevi Tanrı'dır, güçlüdür ve yapamayacağı hiçbir şey yoktur benim inancıma göre... Kaldı ki her yazılanı çizileni herkes yapabilir diye bir şey de yok. Asla da olamayacak zaten. Eğer bu böyle olsaydı ne bir takım sınıflar, ne ırsi özellikler, ne ilgi alanları, ne inanışlar diye bir şey kalmaz; herkes her şeyi yapabilirdi... O yüzden olmadığı zaman, belki de varolan şeyi sırf olmuyor diye varlığını reddetmek çok salt bir düşünce... İnsan yeter ki istesin ve neye inanıyorsa onu eyleme geçirsin... Biraz da zaman ve tecrübe... Ben de henüz denemedim; ama çok merak ediyorum ve deneyeceğim...
DİPNOT: Ya bu arada söylemeden de geçmek istemiyorum sayın Moderatörler lütfen forumlara arada bir el atıp parazitlerle diyaloglara girileceğine bir şekilde engellensin sadece o başlık altında konuşmaları. Ciddi anlamda sinirlerim bozuluyor. Her konu başlığı altında çıkıyor böyle bir iki tanesi, hem sayafalar uzuyor hem de konu dağılıyor ve verim almak söz konusu olmuyor. Şahsen ben üzerine tıkladığım bir konuyu okurken, sadece o konu ile alakalı bilgiler okumak ve katılımda bulunmak istiyorum... Yoksa hiçbir yere varamayız hemfikirlerimizle ya da kaplumbağa hızıyla olur bu söylemek istediğim... Dolmuşum bu konu hakkında bayağı, kusuruma bakmayın bu arada