JUKEBOX | CHAT | GNOXIS MESSENGER

Geri git   Gnoxis.com > Okültizm > Wicca & Witchcraft > Witchcraft Uygulamaları

Seçenekler Arama
Alt 09-04-2007, 03:10   #21

buskas - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Karma gücü: 7 buskas dikkatleri üzerinde toplamaya başlamışbuskas dikkatleri üzerinde toplamaya başlamış

Alıntı:
FORTUNETELLER´isimli üyeden Alıntı Mesajı göster
herkes idealındekılerı gerçekleştirmek arzularını somutlaştırmak eğilimindedir..o yuzden dusuncelerle işleyen bır çekım yasası var..e bunuda birtakım yontemlerle kullanmak bızım elımızde demi
Evet katılıyorum ,
Karşı tarafa duygulan kin ve nefret duygularından insan nasıl kötü etkileniyorsa , karşı tarafa pozitif düşüncelerle yaklaşılmasıda o kişiyi olumlu anlamda etkileyecektir..
Ama bu etki mutlak bir etki değilde, destekleyici bir etkidir.
uygulama iyiydi tşk..
buskas isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Sponsored links

Alt 09-04-2007, 21:05   #22

gezenti - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Karma gücü: 5 gezenti henüz daha yolun başında

Alıntı:
Rimmon´isimli üyeden Alıntı Mesajı göster
Ama önce başındaki sarığı çıkarda beynine biraz oksijen gitsin zira düşünürken mantığından ziyade inançlarını kullanmaktasın
bi böyle demişsin sonrada
Alıntı:
SİYASİ GÖRÜŞLE NE ALAKASI VAR BU OLAYIN?
güliyimmi ağlıyımmı bilmiyorum no comment yani
FORTUNETELLER şöle akılsız dostum olacağına akıllı düşmanım olsun gibilerinden bi dua varsa yazda en kralından + rep atayım yaw baksana bi tartışmaya girelim dedik onuda yapamıyolar

Alt 10-04-2007, 00:04   #23

fortuneteller - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Karma gücü: 7 fortuneteller dikkatleri üzerinde toplamaya başlamışfortuneteller dikkatleri üzerinde toplamaya başlamış

Alıntı:
gezenti´isimli üyeden Alıntı Mesajı göster
bi böyle demişsin sonrada

güliyimmi ağlıyımmı bilmiyorum no comment yani
FORTUNETELLER şöle akılsız dostum olacağına akıllı düşmanım olsun gibilerinden bi dua varsa yazda en kralından + rep atayım yaw baksana bi tartışmaya girelim dedik onuda yapamıyolar
gezenti sana katılıyorum ama gülmekten ben bu foruma ılk üye olduğumda öncelikle uzun bır sure buradakı paylaşımları okumayı tercıh ettım..sanıyorum sen hemen yorum yapmayı tercıh etmıssın.bu sıtede her ınanctan ınsanlar var ve asla kımse kımseye kendı ınancını benımsettırmeye çalışmıyor..çok guzel bır paylaşım ortamı var..yazılanları bır sure ızledıkten sonra emınım sende hak vereceksın senı bıraz heyecanlı gördüm ama benım ızlenımım bu forum tartışma değil paylaşım ortamı..dıkkat edersen kımse bıldığı seyı kendıne saklamıyor..doğru yada yanlış ınandığı seyı yazıyor..amac ınsanı aydınlatmak..sende ızlemek yerıne uye olduğuna göre emınım bızımle paylaşacağın çok sey olmalı.ayrıca rimmon son derece zekı ve kulturlu bırı..sanırım ılk tepkısı senın yorum yapmış olmak ıcın yaptığına oldu..bence sakın ol daha ılerde bana hak vereceksın hadı bakalım senınde paylaşımlarını merak edıyorum açıkcası

TANRI ' NIN SANA BAHŞETTİĞİ ZEKAYI KULLANMAYARAK ONU İNCİTME
fortuneteller isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Sponsored links

Alt 10-04-2007, 01:14   #24

gezenti - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Karma gücü: 5 gezenti henüz daha yolun başında

Alıntı:
.bu sıtede her ınanctan ınsanlar var ve asla kımse kımseye kendı ınancını benımsettırmeye çalışmıyor..çok guzel bır paylaşım ortamı var. :
bende fark ettiysen kimseye kendi inancımı benimsetmeye çalışmıyorum zaten bu sağcı solcu olayınıda -takip ettiysen ben değil diğer arkadaş başlattı
Alıntı:
.ayrıca rimmon son derece zekı ve kulturlu bırı..sanırım ılk tepkısı senın yorum yapmış olmak ıcın yaptığına oldu..
ben buranın yeni üyesi değilim ve post kasmak gibi bir niyetim olmadığı alenen ortada(bknz: kayıt tarihim/yazdığım mesaj sayısı)birde benim böyle arkamdan zekiydi kültürlüydü gibi bir açıklama yapılılmaz zaten gerenk yok herşey ortada şakşakçılara ihtiyacım yok
edit:son sözü anlayamayan arkadaşlar olabilir türkçe mealini verelim kardeş sana kim onun kültüründen zekasından bahset dediki yazdığı cevaplardan arkadaşının seviyesi belli oluyo zaten

Sponsor Bağlantılar
Alt 10-04-2007, 02:00   #25

Bona Fides - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Karma gücü: 7 Bona Fides kısacası herkes için çok değerliBona Fides kısacası herkes için çok değerliBona Fides kısacası herkes için çok değerli

Arkadaşlar konuya geri dönülse..FORTUNETELLER ilginç bi başlık açmış.Nedendir şimdi kimilerindeki bu tartışma merakı?..
--------------------
Bu arada emeğine sağlık FORTUNETELLER.ilginç bi paylaşım olmuş

Konu Bona Fides tarafından (10-04-2007 Saat 02:00 ) değiştirilmiştir.. Sebep: Ardarda Atılan Mesajlar Birleştirildi
Bona Fides isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla

Alt 10-04-2007, 13:56   #26

Karma gücü: 7 fortuneteller dikkatleri üzerinde toplamaya başlamışfortuneteller dikkatleri üzerinde toplamaya başlamış

tartışmaya açık bıseyde değil aslında neyse uzamaması ıyı en azından

Sponsored links

Alt 12-04-2007, 14:47   #27
-YASAKLI-

Urumhamatahayil - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Karma gücü: 0 Urumhamatahayil has much to be proud ofUrumhamatahayil has much to be proud ofUrumhamatahayil has much to be proud ofUrumhamatahayil has much to be proud ofUrumhamatahayil has much to be proud ofUrumhamatahayil has much to be proud ofUrumhamatahayil has much to be proud ofUrumhamatahayil has much to be proud ofUrumhamatahayil has much to be proud of

arkadaşlar lütfen konu uzamasın bu konuda yani tartışma konusunda sadece konu ile ilgili paylaşımda bulunalım
Urumhamatahayil isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla

Alt 16-04-2007, 16:26   #28

Hallacin7makalesi - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Karma gücü: 5 Hallacin7makalesi henüz daha yolun başında
güzelde..!!

[quote=Rimmon;83717]Büyülü para ezgisi başlığını görünce aklıma bir hikaye geldi;
Bir amerikalı kızıl derili bir bilgeyle New York sokaklarında dolaşıyorlarmış.Kızıl derili birden "duyuyormusun" demiş adama binlerce kişinin yürüdüğü sokağın ortasında."Neyi?" demiş amerikalı,kızıl derilinin cevabı"kuşun sesini" olmuş.Amerikalı iyice dikkat edince...

kizil derililer baska hangi kitadan olabilir ki
Hallacin7makalesi isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla

Sponsor Bağlantılar
Alt 16-04-2007, 16:40   #29

Bona Fides - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Karma gücü: 7 Bona Fides kısacası herkes için çok değerliBona Fides kısacası herkes için çok değerliBona Fides kısacası herkes için çok değerli

[quote=Hallacin7makalesi;86454]
Alıntı:
Büyülü para ezgisi başlığını görünce aklıma bir hikaye geldi;
Bir amerikalı kızıl derili bir bilgeyle New York sokaklarında dolaşıyorlarmış.Kızıl derili birden "duyuyormusun" demiş adama binlerce kişinin yürüdüğü sokağın ortasında."Neyi?" demiş amerikalı,kızıl derilinin cevabı"kuşun sesini" olmuş.Amerikalı iyice dikkat edince...

kizil derililer baska hangi kitadan olabilir ki
Anlatılmak istenen bir amerikalının kızıl derili bir bilgeyle dolaştığıydı sanırım
Sponsored links

Alt 16-04-2007, 17:05   #30

biliyormusunuz mılyonlarca yıldır bılınçaltının anladığı tek dil kuşların dili

Alt 16-04-2007, 18:25   #31

vegeta - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Karma gücü: 10 vegeta kısacası herkes için çok değerlivegeta kısacası herkes için çok değerlivegeta kısacası herkes için çok değerlivegeta kısacası herkes için çok değerli

Alıntı:
biliyormusunuz mılyonlarca yıldır bılınçaltının anladığı tek dil kuşların dili
O zaman bilinc altımızın baskın oldugu zamanlar(bildigim kadarıyla astral seyahat,hipnoz vb. durumlarda) kuslar ile anlasabilir miyiz??
Bu arada paylasım için saol

vegeta isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla

Alt 16-04-2007, 20:57   #32

boggyhillocks - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Karma gücü: 8 boggyhillocks kısacası herkes için çok değerliboggyhillocks kısacası herkes için çok değerliboggyhillocks kısacası herkes için çok değerli

ilginç paylaşımına bende teşekkür ettim..

Sponsor Bağlantılar
Alt 07-07-2007, 23:14   #33

karahulk - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Karma gücü: 4 karahulk yakında ünlü olacak gibi

bencede bu duadan başka birşey değil duadada bu böyledir birçok kişi aynı şeyi dilerse Allahtan genel olarak aynı etki sağlanabilir.... rimmon hikaye güselmiş kardeşim
karahulk isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Sponsored links

Seçenekler Arama