25-10-2008, 02:49
|
#1 |
Karma gücü: 1  | Yapılan Büyüyü Bozmak İçin Yardım Lütfen...
Merhaba arkadaşlar
Ailemden birinin, kardeşimin evliliği onların ayrılmasını isteyen ve sürekli rahatsız eden biri tarafından ciddi anlamda kötü bir duruma sürükleniyor.Bunu yapan kardeşimin kayınvalidesi sürekli büyülerle uğraşıp ayrılmaları için çok kez hocaya gittiğini biliyoruz.Birçok kezde evlerinden muskalar çıktı. Şuan aynı evde yaşasalarda evde bulundukları vakit veya biraz normale döndükleri anda ruh halleri birden değişip birbirlerinden öldüresiye nefret eder hale geliyorlar.Bir tane cocukları var ve onun için yürütmeye çalışıyorlar ama gün geçtikçe imkansız hal alıyor.Lütfen o kadının yaptıklarından arınmaları için veya bu ruh halinden çıkmalarını sağlamak adına yardımcı olmanızı rica ediyorum.
Buarada farkındayım sürekli yardım talepleri oluyor forum çok farklı bir hal aldı ama bu konuda en azından fikir verseniz bile çok sevineceğim.
Teşekkürler... |
| |
25-10-2008, 11:24
|
#2 |
|
Horus çeşitli yöntemler var. En kolayı idrarla banyo.biliyorum iğrenç ama birkaç damla idrarı banyoda suya karıştırıp başından aşağı dökerse büyü bozuluyor.Ama tekrar yapılırsa bi etkisi yok.Yani tekrar büyü yapılmasını engellemek lazım.Bunun için boylama yapılabilir.Yada bu işlerle uğraşan (önemle belirteyim bu işi yapacak olan para almaz.Para alan sahtekardır) koruma çemberine almalı.
__________________ |
| |
25-10-2008, 12:44
|
#3 |
Karma gücü: 1  |
Maybe, boylama dediğin şey nedir? Koruma çemberini nasıl yapılabilir. |
| |
25-10-2008, 17:53
|
#4 |
|
kayınvalideyi ortadan kaldır.. sorun da kalmasın...  muskalara ne yaptınız bulduktan sonra??? eğer yine çıkarsa.. ateşte yakıp gizlice kayınvalidenin evindeki saksı çiçekleriden birinin içine dök küllerini... idrar yerine sirke de iyi gelir derler... sen genel bir temizlik yap evde...  |
| |
25-10-2008, 19:54
|
#5 |
|
Van Van Yağı bu banyoyu deneyin... evinizde devamlı beyaz mum yansın, adaçayı tütsüsü yakın geceleri evin içinde, bir süre sonra işler yoluna girecektir
__________________ know thyself... |
| |
25-10-2008, 23:23
|
#6 |
|
İdrarlı banyo nedir yahu...
Bi ara Levent Kırcanın bi skeci vardı,oya başar kocasında büyü olduğunu sanıp hocaya gidiyor,hoca da büyüyü bozmak için buna benzer yöntemler öneriyor,sonuçta koca hakkın rahmetine kavuşuyordu.
Efenim adaçayı tütsüsü etkilidir,sonracığıma tuz en önemli defedicilerdendir,illa banyo suyunuza birşeyler katmak istiyorsanız tuz katın.Diğer taraftan benim şahsi görüşüm ve bir kaç defa da deneyip çok olumlu sonuçlar aldığım bir uygulama var.Siyah mum kullanıyorsunuz,büyü yapılan kişiyi mumun karşısına oturtup mumu yakıyorsunuz.Mum batıda durmalı ve uygulama dolunay vakti,güneş batarken yapılmalı.Büyü yapılan kişi mumun erirken kendi üzerindeki bütün kötücül enerjileri emdiğini imajine ediyor ve bunu hissediyor,uygulamanın tutup tutmadığını anlamanız da çok kolay,eğer doğru şekilde yapıyorsa uygulayıcının bedeninde karıncalanmalar olur.Yine de eğer kuvvetli bir büyüyse bu saydığım yöntemler sadece ve sadece büyünün etkisini azaltacak yada etkileri geçici bir süreliğine ortadan kaldıracaktır.
__________________ -Ona aklıma gelen sözleri söylüyorum.İsmim onun ağzından bir müzik gibi,karanlık bir tanrıya edilen bir dua gibi dökülüyor- -Ahh! İstanbul, hiç kimse kayan bir yıldıza aşık olmadı senin kadar- |
| |
25-10-2008, 23:32
|
#7 |
Ewt bazı hocaların emirleri altında cinler oldugunu biliyorum.Bunlardanda cok yuksek gelir elde ediyorlar para yetiştiremiyosun yasal yollara başvurun derim |
| |
26-10-2008, 00:10
|
#8 |
Alıntı: pRopheCy´isimli üyeden Alıntı
Ewt bazı hocaların emirleri altında cinler oldugunu biliyorum.Bunlardanda cok yuksek gelir elde ediyorlar para yetiştiremiyosun yasal yollara başvurun derim | Yasal yollara başvurma ancak evliliği bitirme aşamasında olur onun dışında, kaynanam büyü yapıyor diye nasıl başvurulabilir ki kardeşimin eşi annesinin böyle birşey yaptığını bilsede bunu annesine konduramıyor aslında inanmıyor.Bu yapılanlar yüzünden birçok kez kez doktora gittiler psikolojileri bozuldu garip davranışlarda bulunuyorlardı. Hocalara gidildi kısa süreli rahatlama yaşadılar ama yinelendi.Bu yuzden daha kesin birşeyler yapılmalı. |
| |
26-10-2008, 00:55
|
#9 |
|
Alıntı: Maverick´isimli üyeden Alıntı
İdrarlı banyo nedir yahu...
Bi ara Levent Kırcanın bi skeci vardı,oya başar kocasında büyü olduğunu sanıp hocaya gidiyor,hoca da büyüyü bozmak için buna benzer yöntemler öneriyor,sonuçta koca hakkın rahmetine kavuşuyordu.
Efenim adaçayı tütsüsü etkilidir,sonracığıma tuz en önemli defedicilerdendir,illa banyo suyunuza birşeyler katmak istiyorsanız tuz katın.Diğer taraftan benim şahsi görüşüm ve bir kaç defa da deneyip çok olumlu sonuçlar aldığım bir uygulama var.Siyah mum kullanıyorsunuz,büyü yapılan kişiyi mumun karşısına oturtup mumu yakıyorsunuz.Mum batıda durmalı ve uygulama dolunay vakti,güneş batarken yapılmalı.Büyü yapılan kişi mumun erirken kendi üzerindeki bütün kötücül enerjileri emdiğini imajine ediyor ve bunu hissediyor,uygulamanın tutup tutmadığını anlamanız da çok kolay,eğer doğru şekilde yapıyorsa uygulayıcının bedeninde karıncalanmalar olur.Yine de eğer kuvvetli bir büyüyse bu saydığım yöntemler sadece ve sadece büyünün etkisini azaltacak yada etkileri geçici bir süreliğine ortadan kaldıracaktır. | bana da komik gelmiti bu idarar olayı ama halk arasında yaygınmış.. büyü yapıldığına inanılan evin kapısına çocuk çişi sürüyorlarmıymış.. çişini mi yaptırıyorlarmış öyle birşey... kuratz kristalleri de olumsuz enerjiyi çeker.. arada toprakla temizlemek gerek.. ben hala oyumu kaynananın ortadan kaldırılmasından yana kullanıyorum..  yüksükotu çiçeğinden çay ver içsin... bitki çayına karıştır.. bir daha rahatsız edemez... kesin çözüm..
__________________ Axis Of Life born, grow, die... and then? |
| |
26-10-2008, 01:02
|
#10 |
|
büyü etkisi altında olan her kişi için ayrı ayrı yapılacak;
önce bir miktar maydanoz kaynatılacak.kaynama işlemi bittikten sonra maydanozlar süzülerek bir kabın içine suyu koyulacak. içine bir miktar sirke eklenecek ( miktarları önemli değil, göz kararı). her kişi kendi idrarından bir miktar o suya ekleyip duşa girecek. vucudunun her yanını ıslatacak bu karışımla ve o esnada '' üzerimdeki büyüleri biliyorum. ve onları men ediyorum. bana yapılan tüm büyülerden arınıyorum.'' diyecek. işlem bitene kadar tekrarlanabilir bu. sonra normal bir şekilde sampuanınız, sabununuz, duş jelinizle güzelce yıkanın. ertesi gün ferahlama mutlaka hissedilecektir. ama sadece o büyü için arınmada geçerlidir bu.
annemin bir çok arkadaşı büyü sebebiyle zor zamanlar yaşadı ve onlar bu teknikle hiç bir zarar görmeden durumdan kurtuldular. ( çoğu ayırma büyüsüydü.) ölüm için yapılan ve benzeri kötünün kötüsü büyüler için bu teknik işe yaramıyor sadece etkisini azaltıyor. onlar için başka teknikler annemde mevcuuttur.  |
| |
26-10-2008, 01:25
|
#11 |
Valla benim kardeşte aynı fikirde ortadan kalksa bizde rahatlarız diyo.
-------------------- Alıntı: Secret_Sun´isimli üyeden Alıntı
bana da komik gelmiti bu idarar olayı ama halk arasında yaygınmış.. büyü yapıldığına inanılan evin kapısına çocuk çişi sürüyorlarmıymış.. çişini mi yaptırıyorlarmış öyle birşey... kuratz kristalleri de olumsuz enerjiyi çeker.. arada toprakla temizlemek gerek.. ben hala oyumu kaynananın ortadan kaldırılmasından yana kullanıyorum..  yüksükotu çiçeğinden çay ver içsin... bitki çayına karıştır.. bir daha rahatsız edemez... kesin çözüm.. | Alıntı: zebun´isimli üyeden Alıntı
büyü etkisi altında olan her kişi için ayrı ayrı yapılacak;
önce bir miktar maydanoz kaynatılacak.kaynama işlemi bittikten sonra maydanozlar süzülerek bir kabın içine suyu koyulacak. içine bir miktar sirke eklenecek ( miktarları önemli değil, göz kararı). her kişi kendi idrarından bir miktar o suya ekleyip duşa girecek. vucudunun her yanını ıslatacak bu karışımla ve o esnada '' üzerimdeki büyüleri biliyorum. ve onları men ediyorum. bana yapılan tüm büyülerden arınıyorum.'' diyecek. işlem bitene kadar tekrarlanabilir bu. sonra normal bir şekilde sampuanınız, sabununuz, duş jelinizle güzelce yıkanın. ertesi gün ferahlama mutlaka hissedilecektir. ama sadece o büyü için arınmada geçerlidir bu.
annemin bir çok arkadaşı büyü sebebiyle zor zamanlar yaşadı ve onlar bu teknikle hiç bir zarar görmeden durumdan kurtuldular. ( çoğu ayırma büyüsüydü.) ölüm için yapılan ve benzeri kötünün kötüsü büyüler için bu teknik işe yaramıyor sadece etkisini azaltıyor. onlar için başka teknikler annemde mevcuuttur.  | Çok teşekkürler tairf içinde idrarsız olanı yok sanırım.Birde bahsettiğim gibi sürekli üstlerinde bir huzursuzluk ve nefret hissi vuku buluyor kardeşim bunu yapsada eşine yaptırması zor. Sadece kardeşim yapsada aynı etkiyi gösterir mi
Konu h1orus tarafından (26-10-2008 Saat 01:25 ) değiştirilmiştir..
Sebep: Ardarda Atılan Mesajlar Birleştirildi
|
| |
26-10-2008, 01:33
|
#12 |
|
Alıntı:
Çok teşekkürler tairf içinde idrarsız olanı yok sanırım.Birde bahsettiğim gibi sürekli üstlerinde bir huzursuzluk ve nefret hissi vuku buluyor kardeşim bunu yapsada eşine yaptırması zor. Sadece kardeşim yapsada aynı etkiyi gösterir mi
|
kardeşin üzerindeki etkisinin hafifleyeceği kesin ama eşi ne durumda olur bilmiyorum. bence ikna etmesi daha doğru olur. ama daha önemli bir nokta muskaların açılıp yakılması. ve küllerinin denize savrulması. sürekli biliyor oldugunu soylemesi huzursuzluk anlarında yine etkiyi azaltır. eşine annen yapıyor baskısı yerine, biri yapmış demesi belki eşinin olaya ılımlı yaklaşmasını sağlar. sonuçta kadının annesi değil mi?  umarım inancınız ve yardımcı yöntemlerle kurtulursunuz bu durumdan. hepinize sabır diliyorum ben de. umarım dileklerim de , iyi niyetim de yardımcı olur büyüyü bozmada...  |
| |
26-10-2008, 01:47
|
#13 |
Alıntı: zebun´isimli üyeden Alıntı
kardeşin üzerindeki etkisinin hafifleyeceği kesin ama eşi ne durumda olur bilmiyorum. bence ikna etmesi daha doğru olur. ama daha önemli bir nokta muskaların açılıp yakılması. ve küllerinin denize savrulması. sürekli biliyor oldugunu soylemesi huzursuzluk anlarında yine etkiyi azaltır. eşine annen yapıyor baskısı yerine, biri yapmış demesi belki eşinin olaya ılımlı yaklaşmasını sağlar. sonuçta kadının annesi değil mi?  umarım inancınız ve yardımcı yöntemlerle kurtulursunuz bu durumdan. hepinize sabır diliyorum ben de. umarım dileklerim de , iyi niyetim de yardımcı olur büyüyü bozmada...  | Kardeşimde normal değil artık kendini tutamaz hale geliyorlar. benimde bazı yeteneklerim birkaç kez müdahale ettim belli süre iyi gitti ama çözüm değil ki insanın enerjisine direk müdahalede kesinlikle iyi değil. Umarım verdiğiniz bilgiler ve iyi dilekleriniz sayesinde normale döneceklerdir.
Teşekkür ederim hem ailem hem kendim adına. |
| |
26-10-2008, 01:53
|
#14 |
|
Alıntı: h1orus´isimli üyeden Alıntı
Valla benim kardeşte aynı fikirde ortadan kalksa bizde rahatlarız diyo.
--------------------
Çok teşekkürler tairf içinde idrarsız olanı yok sanırım.Birde bahsettiğim gibi sürekli üstlerinde bir huzursuzluk ve nefret hissi vuku buluyor kardeşim bunu yapsada eşine yaptırması zor. Sadece kardeşim yapsada aynı etkiyi gösterir mi | Alıntı: h1orus´isimli üyeden Alıntı
Kardeşimde normal değil artık kendini tutamaz hale geliyorlar. benimde bazı yeteneklerim birkaç kez müdahale ettim belli süre iyi gitti ama çözüm değil ki insanın enerjisine direk müdahalede kesinlikle iyi değil. Umarım verdiğiniz bilgiler ve iyi dilekleriniz sayesinde normale döneceklerdir.
Teşekkür ederim hem ailem hem kendim adına. |
rica ederim. şimdiye kadar hep işe yaradı ama umarım büyüyü yapan bunun acısıyla yanar. ki benim çabam o yönde olacak. inanıyorum büyüden arınacağınıza. psikolojik desteğini üzerlerinden çekmemelisin bunu da ekleyeyim. sen yardımını esirgeme, bu işte iyi tüm enerji bir şeyleri yoluna sokmada faydalı olacaktır. tütsü ve mumla ilgili olan kısmı da dikkate alırsan sevinirim. |
| |
26-10-2008, 01:58
|
#15 |
Evet kesinlikle pozitif enerjimisi ve desteğimi sürekli hissettiriyoruz. Netten adaçağı tütsüsü satılan yerlere bile baktım şimdiden daha gerçi bulamadım ama tütsü satan yerlerden başlarım bakmaya daha önce duymadım veya dikkat etmemişte olabilirim. |
| |
26-10-2008, 02:00
|
#16 |
|
Alıntı: maybe´isimli üyeden Alıntı
Horus çeşitli yöntemler var. En kolayı idrarla banyo.biliyorum iğrenç ama birkaç damla idrarı banyoda suya karıştırıp başından aşağı dökerse büyü bozuluyor.Ama tekrar yapılırsa bi etkisi yok.Yani tekrar büyü yapılmasını engellemek lazım.Bunun için boylama yapılabilir.Yada bu işlerle uğraşan (önemle belirteyim bu işi yapacak olan para almaz.Para alan sahtekardır) koruma çemberine almalı. | idrarla banyo ya da sirkeyle vb bunlar her büyüyü çözmek için yeterli değildiren sağlam koruyucu muska tarzı şeyler safran ve miskle yazılması daha faydalı olur ve bu işin ehli bir hoca tarafından yapılması daha mantıklı eğer kişiler islam dinine değil başka dine iman ediyorlarsa ya da yaptıran şahıs o bazda bir yöntem bulunması faydalı olacaktır ama islamiyet için konuşursak koruyucu daha iyi olacaktır çünkü bu tip insanlar sürekli uğraşırlar birini bozsan başka bir diğeri gelir o yüzden kalkan olurşturmak daha mantıklı arkadaşım |
| |
26-10-2008, 02:07
|
#17 |
|
Alıntı: h1orus´isimli üyeden Alıntı
Evet kesinlikle pozitif enerjimisi ve desteğimi sürekli hissettiriyoruz. Netten adaçağı tütsüsü satılan yerlere bile baktım şimdiden daha gerçi bulamadım ama tütsü satan yerlerden başlarım bakmaya daha önce duymadım veya dikkat etmemişte olabilirim. | nerede yaşadığına bağlı. istanbul'da her yerde var. bunun için mısır çarşısı en uygun yer. orda her seyi bulmak kolay. kapalıçarşıda da bulunuyor tabii. beyaz mumu da unutma. bunlar kötü hislerden uzak tutmak için onları iyi gelecektir. kesinlikle rahatlatıcı etkileri yüksek. |
| |