Arkadaşlar nefret doluyum yardım edin lütfen intikam istiyorum
bir sevgilim vardı bana deli gibi aşıktı neden bilmem beni birgün sevmediğini söyledi sonra özür diledi işte sensiz olmuyor falan diye geri geldi sonra tekrar seni sevmiyorum diyerek gitti ben artık tükenmeye başladım ve dün büyük bir kavga ettik benim adımı bile anmak istemiyormuş hiç sebep yokken bunlar neden bilmiyorum anlamadım belkide birisi büyü yaptı herneyse ben bir büyü yapmak istiyorum onu bana bağlıcak ömür boyu sürecek, biraz kolay ve hızlı bir büyü bana bağlansın, aşık olsun istiyorum böylece ondan intikam almak istiyorum yardım edin nefretim had safhada... !! artık ona sevgim bir hiç
not: tutacağından emin olan bir büyü vermenizi rica ediyorum...
tamam öyle bir tarif bulursunda niye kendine ziyan ediyosunki?
çünkü artık onu sevmediğini söylemişsin ve nefret ediyorsunn?
bırak o kaybettiğine yansın...
ne olursa olsun çok öfkeliyim evet sevmiyorum ama onla yaşadığımız günleri düşündükçe benle oyun oynadığını anlıyorum ve bu beni delirtiyor ne olursa olsun lütfen böyle bir büyü tarifi verin acil ...
dünkü kavgada söylediklerinin acısını çekmesini istiyorum en çokta...
Öfken pek bir işe yaramaz. Ancak kendine zarar verirsin. Bu işler yemek tarifi gibi değildir. Bu iş üzerine küçücük bir çalışması bile olamayan birinin yapması pek olannaklı değil üzgünüm. Öfkeni bile kontrol edemiyorken başkasının iradesini kontrol etmeyi nasıl düşünüyorsun ?
charmer bu ne şiddet bu celal
sakin ol lütfen ve kafaya takma..daha çok gençsin ve bu seni kaybeden zavallıda hayatına girecek son kişşi değil..
ondan en güzel intikam mutlu olmaktır,mutlu dahada mutlu onunla olduğundan daha mutlu ve umursamaz bir tavır..
bırak senin şu an yaşadıklarını o yaşasın..ve önüne bak çok daha güzel ilişkilerinin olacağına eminim.. )
off .. ama onunla yaşadığımız çok şeyler varr tmm öfkemi kontrol edemiyorum ama büyü yapanlar genellikle öfkeyle kızgınlıkla yapmazlar mı bunu herneyse ben herşeyi göze aldım sadece etkisi çok güçlü bir büyü istiyorum sadece
off .. ama onunla yaşadığımız çok şeyler varr tmm öfkemi kontrol edemiyorum ama büyü yapanlar genellikle öfkeyle kızgınlıkla yapmazlar mı bunu herneyse ben herşeyi göze aldım sadece etkisi çok güçlü bir büyü istiyorum sadece
hakketmeyen birisi ile güzel aanlar yaratabiliyorsan,tahminim boş değil hakkeden biri ile çoooookkk daha güzel şeyler yaşayacaksın..
hakketmeyeni düşünerek negatif yükleme kendine,
pozitif enerji ile dol,daha da güzel ol ve hakkedenle daha da çoookk mutlu ol
dunyada nedense hersey etki tepki pensibine dayanır kanun bu ben koymadım etki olmadan tepki olmuyor maalesef, ya son yasadıgınız zamanları dusun yada unut gitsin buyu ile ugrasmaya değmez bu tur seyler için dusun goreceksin ama yine de bulamıyosan soeunu konus yinede bulamıyorsan yeni denizlere yelken ac seni sevmeyen sende onu sevmediğin biri iç,in neden enerji harcayasaın ki
Öfke lanetlerde işe yarar negatif enerji kontrolü zordur kendine zarar verme riskin çok fazla. Büyüden daha etkili bir çözüm meditasyonla içindekileri at. Arınmak zarar vermekten daha çok işe yarar.
herşeyi göze aldım sakinim aslında ama içimde ona dair herşeye öfke var soğuk davranarak sinirlerimi kontrol altında tutabiliyorum ama içten içe bir kin var bunu durdurmak için intikam almak istiyorum yaşanılan kötü olayları unutmak istemiyorum unutursam güçsüz olucam yenilicem hayır ona acı çektirmek istiyorum... umarım yardım edersiniz...
Arkadaşım seni üzmek istemem ama,dost acı söyler diyede bir şey var.Buradan nasıl göründüğünün farkında bile değilsin.Sana bir ayna tutayım arkadaşım.Bir kere akl-ı selim olarak düşünemiyorsun,tamamen kontrolünü,iradeni kaybetmiş durumdasın ve kelimenin tam anlamıyla dağılmış vaziyettesin.Tıpkı ters yumruk alan bir boksör gibisin.Şuurun,bilincin tamamen kapalı.Kendi içinde de çelişkilere düşüyorsun.Hem kinim var bunu durdurmak için intikam almalıyım diyorsun,hemde yaşanılan kötü olayları unutursam güçsüz olacağım diyorsun.Bu bir kere ne yaptığını bile bilmeyen,tamamen çelişki içinde olan bir insanın tipik bir davranışı.İntikam zaten küçük insanların baş vuracağı bir davranış,bir eylem,bir ego tatmini biçimiyse, o halde bu savaştan hiç bir zaman galip çıkamayacağını sana belirtmek isterim.Bence bir psikoloğa görünmen senin için daha hayırlı olacaktır bu dönemde.Büyü yaparak sadece kendi egonu tatmin etmiş olacaksın ki, görünen vaziyet şu anda o.
Bence enerjini böyle boş işlerle harcayacağına kendi adına daha olumlu işler için kullanmalısın,enerjini daha olumlu atılımlara yönlendirmelisin.Kendi iraden adına yatırımlar yapmalısın.
charmer yanlış anlamada bu istediğin sana yarar veya mutluluk değil tam aksi şeyleri getirir insanların kaderine müdahele etmek bence çok büyük bir yanlış diye düşünüyorum işte kendine aşık etmek gibi büyüler bence hiç iyi değil tabii bu kendi görüşüm
charmer yanlış anlamada bu istediğin sana yarar veya mutluluk değil tam aksi şeyleri getirir insanların kaderine müdahele etmek bence çok büyük bir yanlış diye düşünüyorum işte kendine aşık etmek gibi büyüler bence hiç iyi değil tabii bu kendi görüşüm
evet sana aynen katılıyorum büyüyle aşık etmek çok sahte birşey (arkadaşım sen kendine güvenmiyormusun ki sen istesen sana bütün istediklerinde aşık olabilir herşey senin elinde olan birşey )aşk öle büyüyle müyüyle olmaz olsa bile sahtedir o seni sevmişse bile büyüyle sevmiş sen mutlu olsanda mutlu olamazsın çünkü bu mutluluğun sahte olduğunu bilirsin zaten gerçekten seven adama büyü müyü işlemez o büyüzüs sana aşık olur ve bidaha asla bırakmaz tabi sevgisi gerçekse buda benim fikrim büyü müyü boş yani
büyüyle uğraşacağına yaşadığın iyi anları düşün ve öfkeni yenmeye çalış. Yenemiyorsan kafanı dağıtacak uğraşlar bul. Yeni uğraşlar olabilir. Dostlarınla takıl. Bir an evvel kafandan çıkar..Büyü ona zarar verebilir ama unutma ki en zararlı sen çıkarsın bundan.. yani 1 kazanırsın ama 10 kaybedersin. -9'a düşmen onun işine gelir. 1'i üzerinden atacaktır ama sen 9'u atamazsın..
afferimm kız şimdi çok rahatsın değilmi
bende senin gibi yapmıştım senin yaşlarındayken..bi terketti kıyacam canıma yaaa
sonra barıştık. daha günü geçmeden ben terkettim bu sefer...o kadar rahattım ki..
allah rahatlık versin daim
Bence sakinleş ve öyle karar ver ne yapacağına. Nasıl olsa kimse bir yerlere kaçmıyor. Hem sonradan pişman olma ihtimalinde düşmüş olur böylece
--------------------
Hımm yorumları şimdi okudum.
Konu Manje_Loa tarafından (22-09-2008 Saat 22:17 ) değiştirilmiştir..
Sebep: Ardarda Atılan Mesajlar Birleştirildi