JUKEBOX | CHAT | GNOXIS MESSENGER

Geri git   Gnoxis.com > Okültizm > Wicca & Witchcraft > Witchcraft Uygulamaları

Seçenekler Arama
Alt 13-09-2008, 14:57   #1

rinda - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Karma gücü: 4 rinda yakında ünlü olacak gibirinda yakında ünlü olacak gibi
Koruyucu ruhunla belki bu şekilde karşılaşma imkanı bulabilirsin?

Koruyucu ruhunla belki bu şekilde karşılaşma imkanı bulabilirsin?
Bu ritüel sadece açık bir dolunay gecesinde uygulanmalı. Ama kesinlikle O’nunla ciddi olarak karşılaşmaya hazır hissettiğinzde yapınız. Ama şunu da unutmayın ki, kimseyi bu karşılaşma için zorlayamazsınız. Bunu için algılarınız açık ve hazır olmalısınız. Eğer ilk defasında olmazsa, sukutu hayale uğramayın ve aramaya devam edin. Bazen arananı bulmuş oluruz ama farkında değilizdir.
Şimdi eline bir aytaşı, bir parça siyah kadife, küçük bir gümüş kap (gümüş olursa iyi olur, ama metal bir kap da aynı işlevi görür. O da yoksa bir kabı alüminyum folya ile kaplayın, alın size gümüşi bir kap) ve birkaç kurutulmuş noelgülü çiçek yaprağı (dikkat zehirlidir) ve mine çiçeği yaprağı alın ve açık havaya çıkın.

Önce aytaşında ayın aksinin nasıl yansıdığına bakın (bu senin ritüel için havaya girmeni sağlayacak ve ayın enerjisini içine çekmene yardımcı olacaktır) siyah kadifeyi ser ve üzerine taşı koy. Gümüş kapta çiçek kurularını karıştır. Hava ruhunu çağır ve ellerinin arasından birkaç kuru çiçiekyaprağını bırakırken şunları tekrarlayın

Eğer ki sen kendi bilgeliğinde zamanın geldiğine karar verdiysen;
Senin ve benim kalbim bir ise,
O zaman Ay’ın gücüyle ortaya çık ve beni de bu uzun gecede ara

Sonra yere uzan ve nefesinin seni başka gerçekliklere taşımasına izin ver. Nefes al, nefes ver; nefes al, nefes ver...
Aldığın Nefesini kulak ver. Eğer koruyucu ruhun hazırsa seninle karşılaşmaya hazırsa vizyonel olarak belirecektir ya da başka biçim ve halde kendisini hissetirecektri.
Zamanın geldiğini kendiniz anlayacaksınız

Çeviren: Rinda
Not: İzinsiz alınmaması rica olunur. Alınırsa kaynak gösterilmesi rica olunur
rinda isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Sponsored links

Sponsor Bağlantılar
Alt 13-09-2008, 15:12   #2

GothicheartS - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Karma gücü: 7 GothicheartS is a splendid one to beholdGothicheartS is a splendid one to beholdGothicheartS is a splendid one to beholdGothicheartS is a splendid one to beholdGothicheartS is a splendid one to beholdGothicheartS is a splendid one to behold

güzel paylaşım teşekkürler rinda

Alt 13-09-2008, 21:14   #3

qothic-rock - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Karma gücü: 1 qothic-rock ne işi var bunun burada

cok qüsel bir paylaşım ....
qothic-rock isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Sponsored links

Alt 13-09-2008, 21:39   #4

whiteladys - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Karma gücü: 5 whiteladys is just really nicewhiteladys is just really nicewhiteladys is just really nicewhiteladys is just really nicewhiteladys is just really nice

thanks rinda güzel bi paylasım
whiteladys isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla

Sponsor Bağlantılar
Alt 13-09-2008, 21:45   #5

Safira - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Karma gücü: 5 Safira is a glorious beacon of lightSafira is a glorious beacon of lightSafira is a glorious beacon of lightSafira is a glorious beacon of lightSafira is a glorious beacon of light

Paylaşımın çok güzel olmuş fakat benimde bir düşüncem var eğer başınız ciddi bi belaya girdiyse o zaten bi şekilde sizin yanınızda bitiyo ve onu hayranlıkla seyrederken beladan çıkmış oluyosunuz içten bir yardım dilediğiniz andada gelebiliyo.Deneyin..Ne dediğimi anlayacaksınız...
Safira isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla

Alt 13-09-2008, 21:50   #6

KaLpsIZ - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Karma gücü: 38 KaLpsIZ has a reputation beyond reputeKaLpsIZ has a reputation beyond reputeKaLpsIZ has a reputation beyond reputeKaLpsIZ has a reputation beyond reputeKaLpsIZ has a reputation beyond reputeKaLpsIZ has a reputation beyond reputeKaLpsIZ has a reputation beyond reputeKaLpsIZ has a reputation beyond reputeKaLpsIZ has a reputation beyond reputeKaLpsIZ has a reputation beyond reputeKaLpsIZ has a reputation beyond repute

Alıntı:
Safira´isimli üyeden Alıntı Mesajı göster
Paylaşımın çok güzel olmuş fakat benimde bir düşüncem var eğer başınız ciddi bi belaya girdiyse o zaten bi şekilde sizin yanınızda bitiyo ve onu hayranlıkla seyrederken beladan çıkmış oluyosunuz içten bir yardım dilediğiniz andada gelebiliyo.Deneyin..Ne dediğimi anlayacaksınız...
Hehe anladım Ama bölüme uygun bir konu, teşekkürler

KaLpsIZ isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Sponsored links

Alt 13-09-2008, 23:24   #7

MerLin - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Karma gücü: 1 MerLin ne işi var bunun burada

Harbi oluyomu öle içten yardım dileyince.Neden hiç gelmedi peki...??
MerLin isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla

Alt 13-09-2008, 23:40   #8

Safira - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Karma gücü: 5 Safira is a glorious beacon of lightSafira is a glorious beacon of lightSafira is a glorious beacon of lightSafira is a glorious beacon of lightSafira is a glorious beacon of light

Alıntı:
MerLin´isimli üyeden Alıntı Mesajı göster
Harbi oluyomu öle içten yardım dileyince.Neden hiç gelmedi peki...??
Cidden başın bi belaya bulaştımı bak örnek vereyim mesela annanem vefat etmişti ve benim için çok değerli bi insandı cenaze işlemleri için annem ve babam ordan oraya koşturuyordu bende evde tek başıma bide kardeşim yanımdaydı o zaman o daha 3 yaşında falandı annem evden çıkarken biraz evi toparla gelen giden çok olur dedi bende elektrik süpürgesini çalıştırmıştım kablo her ne olmuşsa ayağıma dolanmış dolanmış yanlızca düşerken kafamı duvara vuracağımı hissettim ve yardım dedim bi anda düşerken yavaşça ayaklarıma dikilmeye başladım bir ışık süzmesi beni arkamdan tuttu ve kaldırdı kulağımda bir fısıltı daha dikkatli olmalısın diye ayağımdaki kablo çözüldü ben o ışığı seyrederken kardeşimin bana bakarak hıçkırıp ağlamaya başladığını farkettim çok korkmuştu,ve ben şu anda yaşıyosam ona borçlu olabilirim çünkü eğer düşseysim kafamı vuracağım yer duvarın kenarıydı ve kardeşim çok küçük olduğu için kimseye haber veremeyecekti...Umarım açıklayıcı olmuşumdur
Safira isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla

Sponsor Bağlantılar
Alt 14-09-2008, 00:32   #9

LaNeTh - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Karma gücü: 2 LaNeTh ne işi var bunun burada

yh peki noel ç,çeği yaprağını nerden bulabilirzzz????
LaNeTh isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Sponsored links

Alt 14-09-2008, 00:37   #10

alev - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Karma gücü: 26 alev has a reputation beyond reputealev has a reputation beyond reputealev has a reputation beyond reputealev has a reputation beyond reputealev has a reputation beyond reputealev has a reputation beyond reputealev has a reputation beyond reputealev has a reputation beyond reputealev has a reputation beyond reputealev has a reputation beyond reputealev has a reputation beyond repute

ilgi çekici ve güzel bir faylaşım teşekkürler rinda
alev isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla

Alt 14-09-2008, 00:37   #11

SchizophreniCorpse - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Karma gücü: 28 SchizophreniCorpse has a reputation beyond reputeSchizophreniCorpse has a reputation beyond reputeSchizophreniCorpse has a reputation beyond reputeSchizophreniCorpse has a reputation beyond reputeSchizophreniCorpse has a reputation beyond reputeSchizophreniCorpse has a reputation beyond reputeSchizophreniCorpse has a reputation beyond reputeSchizophreniCorpse has a reputation beyond reputeSchizophreniCorpse has a reputation beyond reputeSchizophreniCorpse has a reputation beyond reputeSchizophreniCorpse has a reputation beyond repute

Aktara falan gitmene gerek yok. Çiçekçilerde bulabilirsin. Üstünde kırmızı tomurcukları olan bir bitki.

Alt 14-09-2008, 13:40   #12

quantes20 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Karma gücü: 1 quantes20 yakında ünlü olacak gibi

süper bir paylaşım bizzat deneyen sonuç alan arkadaslarımız warmı
quantes20 isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Sponsored links

Sponsor Bağlantılar
Alt 14-09-2008, 16:30   #13

lunatic - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Karma gücü: 2 lunatic henüz daha yolun başında

Paylaşım çok güzel teşekkürler en kısa zamanda deneyip yorumlarımı yazacağım...
lunatic isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla

Alt 09-10-2008, 22:36   #14

Lair_of_Lizbeth - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Karma gücü: 2 Lair_of_Lizbeth yakında ünlü olacak gibiLair_of_Lizbeth yakında ünlü olacak gibi

Güzel bir paylaşım olmuş.Ben inanıyorum koruyucu meleğimin varlığına çünkü ne zaman başım belaya girse ya da birşeyi çok istesem hep manevi bir güç yardım ediyor.Deneyip de sonuç alan biri olunca ben de denemeyi düşünüyorum,görmeye hazır değilim şuan.
Lair_of_Lizbeth isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla

Alt 13-10-2008, 21:00   #15

karkanya - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Karma gücü: 8 karkanya is a splendid one to beholdkarkanya is a splendid one to beholdkarkanya is a splendid one to beholdkarkanya is a splendid one to beholdkarkanya is a splendid one to beholdkarkanya is a splendid one to beholdkarkanya is a splendid one to behold

safira cidden çok ilginç bir deneyim bende bir çok defa korundum ama benim koruyucum hiç belirgin olmamştı sadece bazen hissettim
karkanya isimli Üye şuanda  online konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Sponsored links

Alt 13-10-2008, 22:53   #16

Secret_Sun - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Karma gücü: 22 Secret_Sun has a reputation beyond reputeSecret_Sun has a reputation beyond reputeSecret_Sun has a reputation beyond reputeSecret_Sun has a reputation beyond reputeSecret_Sun has a reputation beyond reputeSecret_Sun has a reputation beyond reputeSecret_Sun has a reputation beyond reputeSecret_Sun has a reputation beyond reputeSecret_Sun has a reputation beyond reputeSecret_Sun has a reputation beyond reputeSecret_Sun has a reputation beyond repute

paylaşım için teşekkürler...
Secret_Sun isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla

Sponsor Bağlantılar
Alt 14-10-2008, 01:13   #17

GuiltyDemon - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Karma gücü: 3 GuiltyDemon dikkatleri üzerinde toplamaya başlamışGuiltyDemon dikkatleri üzerinde toplamaya başlamışGuiltyDemon dikkatleri üzerinde toplamaya başlamış

Paylaşım için teşekkürler
GuiltyDemon isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla

Alt 14-10-2008, 05:57   #18

JusTLoVe - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Karma gücü: 1 JusTLoVe yakında ünlü olacak gibi

Ben anlayamadım.Yani koruyucu ruh derken kasıt nedir ? Allah cc. O'na sığınanları, kullarını korur zaten..Hıristiyan saçması olarak görüyorum bu tarz şeyleri.

Konu JusTLoVe tarafından (14-10-2008 Saat 17:52 ) değiştirilmiştir..
JusTLoVe isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Sponsored links

Alt 14-10-2008, 14:52   #19

astralGIRGIR - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Karma gücü: 6 astralGIRGIR is a glorious beacon of lightastralGIRGIR is a glorious beacon of lightastralGIRGIR is a glorious beacon of lightastralGIRGIR is a glorious beacon of lightastralGIRGIR is a glorious beacon of light

paylaşım için tşk ederimmm...

Alt 03-11-2008, 00:27   #20

eminerkin - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Karma gücü: 5 eminerkin dikkatleri üzerinde toplamaya başlamışeminerkin dikkatleri üzerinde toplamaya başlamışeminerkin dikkatleri üzerinde toplamaya başlamış

samimi paylaşımın için teşekkürler.....
eminerkin isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Sponsored links

Sponsor Bağlantılar

Seçenekler Arama