JUKEBOX | CHAT | GNOXIS MESSENGER

Geri git   Gnoxis.com > Okültizm > Wicca & Witchcraft > Witchcraft Uygulamaları

Seçenekler Arama
Alt 24-08-2008, 14:28   #1

webcan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Karma gücü: 17 webcan has much to be proud ofwebcan has much to be proud ofwebcan has much to be proud ofwebcan has much to be proud ofwebcan has much to be proud ofwebcan has much to be proud ofwebcan has much to be proud ofwebcan has much to be proud ofwebcan has much to be proud ofwebcan has much to be proud of
Koruyucu tılsım yapımı

Sitede aradım bulamadım.Varsa kaldırabilirim
Öncelikle ana bir şekil dahilinde olmak zorundadır :
-hilal
-süleymanın mührü
-yılan kafası
-boynuz
-yıldız
-güneş
-kelt hacı
-isisin gözü
-nal
-el ve ortasında göz figürü

şeklinde olmalıdır
kullanıla bilecek taşlar:
-Kuvars Kristali
- Ametist
- Opal - Sitrin
- Lapis Lazuli
- Yeşim Taşı
- Hematit
- Yakut
- Akik
- Aquamarine
- Obsidyen
- Aytaşı
- Yılan Taşı
- Kaplan Gözü
- Topaz (Sarı Yakut)
- Lal - Aventurin
- Turkuvaz
- Oniks
- Zirkon
- Turmalin
- Magnezit
- Zümrüt
- Safir
- Azurit
- Krizoprase
- Elmas
- Jasper
- Malahit
- Olivin (Zebercet)
- Pirit
- Kalsedon
- Kehribar
- Mercan
bunların özelliklerini alta ekliycem yanlız arkadaşlar bakın tekdüze enerji aktarım kuralımız var yani bu nedemek bir tılsım yapıcaz şeklini belirledik tılsım hastalık kovmayla ilgili gidip buna aşkla sevgi yada cinselliği arttıran bir taş yada birki ekliyemezsiniz yan değerleri taşın bunu yapıyor olabilir ama önemli olan bizim için ana değerlerdir ana değerlerinde taşlardada diğer maddelerdede hastalık kovucu güçlendirici olması gerekmektedir ve en fazla artık tılsımda 5 tane taş madde vs kullana bilmemizde enerjinin karışmaması ve bütünlüğünü yitirmemesinden dolayı gereklidir
-diş(ayı,köpek,domuz,kedi,kaplan,timsa h,yılan,insan )
-pençeler(kedi,ayı,şahin,kartal,akbaba )
-dal ve bitkiler(kayın,çınar,dişbudak,üvez, söüt,alder,meşe ,fındık)
-kan (kendi kanın ) (kan malesef bir gereklilik hayat sıvısı ve enerjinin en yoğun olduğu madde)
-boynuz(keçi,geyik)
-deri(yılan,timsah)
-metal(ana şekil metal olmak zorundadır tek metal madde seçilebilir çelik alaşıö olduğu için kullanılamaz bakır,demir,kurşun ve ana şekil bu maddeden olmalıdır kalanlar ise desteklenmelidir)
yapılış: herzamanki gibi güç işaretimizi çiziyoruz ve kolyeyi yapmaya başlıyoruz
madeler birleşir canlı oluşur canlılar ayrışır toprak
değişim başlar bedende
ilk tohumla
topraktan
kan oluşur
maddeler
birleşir can oluşur
şimdi koyduğum her element
her canlı
her bitki bir beden
onların güçleri tek bir güç
enerjiyi yöneten tanrı al bu kolyeyi ve....... ile birleştir(koyacağınız her madde için nokatanın yerine ismini söylüyorsunuz)
ve herbir parçayı birbirine ekliyorsunuz artık eklemesi sizlere kalmış
yapılışın zamanı: iyi sağlık mutluluk için gündüz seçilmelidir ,güç para enerji içinse akşamüstü,cinsellik ve diğer şeyler içinse sabah bu koruyucu olduğu için gün doğmuşken yapılmalıdır ve güneş battığında nerde kalındıysa bırakılmalıdır enson kanla yıkanmalı ve
ben seni yaptım güçle birlerştirdim sana can veremem ruh üfleyemem ama sana kan veriyorum al bunu ve enerjini yükselt bendeki ruh sana sende olanlarda bena geçsin biz sen üztümde olduğun sürece bir bütünüz
Alıntıdır !

Tatilde vizyondayım şimdilik kalktım..
Herkes/zi çok özledim.doğru düzgün giremiyorum
webcan isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Sponsored links

Sponsor Bağlantılar
Alt 24-08-2008, 14:32   #2

astralruh - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Karma gücü: 53 astralruh has a reputation beyond reputeastralruh has a reputation beyond reputeastralruh has a reputation beyond reputeastralruh has a reputation beyond reputeastralruh has a reputation beyond reputeastralruh has a reputation beyond reputeastralruh has a reputation beyond reputeastralruh has a reputation beyond reputeastralruh has a reputation beyond reputeastralruh has a reputation beyond reputeastralruh has a reputation beyond repute

saol paylaşım için web
astralruh isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla

Alt 24-08-2008, 15:24   #3

blueboy - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Karma gücü: 51 blueboy has a reputation beyond reputeblueboy has a reputation beyond reputeblueboy has a reputation beyond reputeblueboy has a reputation beyond reputeblueboy has a reputation beyond reputeblueboy has a reputation beyond reputeblueboy has a reputation beyond reputeblueboy has a reputation beyond reputeblueboy has a reputation beyond reputeblueboy has a reputation beyond reputeblueboy has a reputation beyond repute

1 - bu tılsım bizi nelerden korur
2 - neremizde taşımalıyız
3 - özellikle tavsiye edilen bi taş varmı

bnları cevaplarsanız sevinirim
blueboy isimli Üye şuanda  online konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Sponsored links

Alt 24-08-2008, 15:38   #4

Karma gücü: 17 webcan has much to be proud ofwebcan has much to be proud ofwebcan has much to be proud ofwebcan has much to be proud ofwebcan has much to be proud ofwebcan has much to be proud ofwebcan has much to be proud ofwebcan has much to be proud ofwebcan has much to be proud ofwebcan has much to be proud of

1.Niyete göre
2.Boynunda yada vücuduna yakın biyerde(temas etmesi lazım)
3.Kristal kuvars herkese uyumlu heryerde de bulunuyor.Burca göre taş seçersen daha iyi daha uyumlu olur

Sponsor Bağlantılar
Alt 24-08-2008, 15:48   #5

astralruh - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Karma gücü: 53 astralruh has a reputation beyond reputeastralruh has a reputation beyond reputeastralruh has a reputation beyond reputeastralruh has a reputation beyond reputeastralruh has a reputation beyond reputeastralruh has a reputation beyond reputeastralruh has a reputation beyond reputeastralruh has a reputation beyond reputeastralruh has a reputation beyond reputeastralruh has a reputation beyond reputeastralruh has a reputation beyond repute

brenim taşım aytaşı
astralruh isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla

Alt 24-08-2008, 21:17   #6

blueboy - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Karma gücü: 51 blueboy has a reputation beyond reputeblueboy has a reputation beyond reputeblueboy has a reputation beyond reputeblueboy has a reputation beyond reputeblueboy has a reputation beyond reputeblueboy has a reputation beyond reputeblueboy has a reputation beyond reputeblueboy has a reputation beyond reputeblueboy has a reputation beyond reputeblueboy has a reputation beyond reputeblueboy has a reputation beyond repute

Alıntı:
webcan´isimli üyeden Alıntı Mesajı göster
1.Niyete göre
2.Boynunda yada vücuduna yakın biyerde(temas etmesi lazım)
3.Kristal kuvars herkese uyumlu heryerde de bulunuyor.Burca göre taş seçersen daha iyi daha uyumlu olur
teşekkürler web
blueboy isimli Üye şuanda  online konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Sponsored links

Alt 24-08-2008, 22:22   #7

crowley - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Karma gücü: 3 crowley ne işi var bunun burada

sanki ben bu koruyucu tılsımı daha önce bu sitede okumuştum
emeğine sağlık webcan
crowley isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla

Alt 24-08-2008, 23:05   #8

mavisu - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Karma gücü: 3 mavisu yakında ünlü olacak gibimavisu yakında ünlü olacak gibi

çok uzun ya kim yapacak kedicik.
mavisu isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla

Sponsor Bağlantılar
Alt 25-08-2008, 20:41   #9

Alıntı:
crowley´isimli üyeden Alıntı Mesajı göster
sanki ben bu koruyucu tılsımı daha önce bu sitede okumuştum
emeğine sağlık webcan
evet sanki bende gördüm hatta bir-iki arkadaşa sordum burdan, onlar hatırlamıyor .Varsa özür

Alıntı:
mavisu´isimli üyeden Alıntı Mesajı göster
çok uzun ya kim yapacak kedicik.
ihtiyacın olursa görürüz uzun falan diyomusun

Sponsored links

Seçenekler Arama