JUKEBOX | CHAT | GNOXIS MESSENGER

Geri git   Gnoxis.com > Okültizm > Wicca & Witchcraft > Witchcraft Uygulamaları

Seçenekler Arama
Alt 08-08-2008, 19:21   #1
-YASAKLI-

Bloody_Mary - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Karma gücü: 0 Bloody_Mary is a glorious beacon of lightBloody_Mary is a glorious beacon of lightBloody_Mary is a glorious beacon of lightBloody_Mary is a glorious beacon of lightBloody_Mary is a glorious beacon of lightBloody_Mary is a glorious beacon of light
Sihirli Allık Büyüsü(Işıltılı bir güzellik için)

Bu büyü için öncelikle renkli,frapan,gösterişli giysiler giyerek işe başlıyoruz.Yok ama illa siyah giyecem;sevmem öyle giysiler diyenler var ise;bolca süslü bilezik ,yüzük türü takılar taksın.
(Burda amaç kısacası gösterişli olmak)
4 tane kırmızı mum alıyoruz,bunları yakıyoruz.Mumlar önümüzde, arkamızda ,sağımızda ve solumuzda olacak şekilde
oturuyoruz.Mumlarımıza tarçın yağı dökücez ama sönerse mutlaka tekrar yakıcaz.(Tarçın yağı bulamayanlar toz tarçını mumlara biraz serpebilirler.)
Şimdi sıra gecenin gizemlerini,kutsanmış olanlarını çağırmaya geldi.Odaklanmamız gerek ve şunları söylüyoruz:
"Guardians of the night
Bless me so that I
radiate a beautiful light
and bewitch all held in my sight."
3. gözümüze odaklanıyoruz(Kısaca kaşlarınızın arasının az üzerinde bir gözünüz olduğunu varsayalım.)Ordan mumların alevlendiğini bizim 3. göz noktamızla birleştiğini hayal edicez.
Evrende güzelliğin ve ışıltının merkezi olduğumuzu zihnimizde canlandıracaz.Yapmamız gereken işte bu kadar.
Bloody_Mary isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Sponsored links

Sponsor Bağlantılar
Alt 08-08-2008, 19:46   #2

garip  - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Karma gücü: 1 garip  ne işi var bunun burada

bu büyüyü okuyunca aklıma birşey geldi...

adamın birisi uyku sorunu yaşıyormuş... bir arkadaşı ile muhabbet ederken arkadaşına durumundan bahsetmiş...benim şu derdim var..ne yapacağım diye...arkadaşı bir hap vermiş al bunu kullan, sıkıntın kalmayacak...mışıl mışıl uyuyacaksın... aradan üç beş gün geçmiş, adam koşa koşa arkadaşının yanına gelmiş. verdiğin hap çok iyi geldi...onun ismini verde gidip alayım...

arkadaşı cevap vermiş aspirin verdim sana...

ışıl ışıl gözükmek için büyüye gerek yok... önemli olan kendi güzelliğinle yetinmeyi bilmektir...
peki bu büyü işe yaramaz mı...yaramasa niye kullanılmaya çalışılsın...ama faydasını yukarda anlattım... aspirin kadar...
garip  isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla

Alt 08-08-2008, 19:55   #3

Claudia - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Karma gücü: 8 Claudia is a splendid one to beholdClaudia is a splendid one to beholdClaudia is a splendid one to beholdClaudia is a splendid one to beholdClaudia is a splendid one to beholdClaudia is a splendid one to behold

Valla denemeye değer..
Paylaşımın için teşekkürler bloody
Claudia isimli Üye şuanda  online konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Sponsored links

Alt 08-08-2008, 19:59   #4
-YASAKLI-

Karma gücü: 0 Bloody_Mary is a glorious beacon of lightBloody_Mary is a glorious beacon of lightBloody_Mary is a glorious beacon of lightBloody_Mary is a glorious beacon of lightBloody_Mary is a glorious beacon of lightBloody_Mary is a glorious beacon of light

Hımmm fıkra güzel ama ne alaka.Daha iyisini biliyosan sen yaz.
Dk 1 gol 1.Tbr ederim konuya balıklama daldınız.1000 alık puan kazandınız..

Sponsor Bağlantılar
Alt 08-08-2008, 20:03   #5
-YASAKLI-

Karma gücü: 0 kelebek_06 henüz daha yolun başında

Alıntı:
garip ´isimli üyeden Alıntı Mesajı göster
bu büyüyü okuyunca aklıma birşey geldi...

adamın birisi uyku sorunu yaşıyormuş... bir arkadaşı ile muhabbet ederken arkadaşına durumundan bahsetmiş...benim şu derdim var..ne yapacağım diye...arkadaşı bir hap vermiş al bunu kullan, sıkıntın kalmayacak...mışıl mışıl uyuyacaksın... aradan üç beş gün geçmiş, adam koşa koşa arkadaşının yanına gelmiş. verdiğin hap çok iyi geldi...onun ismini verde gidip alayım...

arkadaşı cevap vermiş aspirin verdim sana...

ışıl ışıl gözükmek için büyüye gerek yok... önemli olan kendi güzelliğinle yetinmeyi bilmektir...
peki bu büyü işe yaramaz mı...yaramasa niye kullanılmaya çalışılsın...ama faydasını yukarda anlattım... aspirin kadar...
Mükemmeldi garip
aspirin kadar :İşte o kadar...
--------------------

Konu kelebek_06 tarafından (08-08-2008 Saat 20:04 ) değiştirilmiştir.. Sebep: Ardarda Atılan Mesajlar Birleştirildi
kelebek_06 isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla

Alt 08-08-2008, 20:06   #6
-YASAKLI-

Ben de size eğlence olsun diye açmıştım konuyu;hani çerez niyetine.Fıkralarınızı bir zahmet gnoxis cafede paylaşın.:wallbash :.
Sponsored links

Alt 08-08-2008, 20:09   #7

Karma gücü: 8 Claudia is a splendid one to beholdClaudia is a splendid one to beholdClaudia is a splendid one to beholdClaudia is a splendid one to beholdClaudia is a splendid one to beholdClaudia is a splendid one to behold

Arkadaşım kim neye nasıl inanıyorsa öyle yapsın.İnsanların inançlarına saygılı olalım.
Fıkrayla mesaj vermeye çalışmışsın.Güzel tamamda, sen öyle desende demesende inanlar inandıkları gibi yapacaklardır sonuçta.Etkisi ASPİRİN kadar olsa bile
ve ayrıca konuyuda hemen dağıtmayalım.Ben beğendim bloody paylaştığın büyüyü.Başka paylaşımlarınıda bekleriz canım
ve ayrıca mümkünse, büyüye inanmayanlar yorum yapmasın

Alt 08-08-2008, 20:23   #8

garip  - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Karma gücü: 1 garip  ne işi var bunun burada

Alıntı:
Bloody_Mary´isimli üyeden Alıntı Mesajı göster
Ben de size eğlence olsun diye açmıştım konuyu;hani çerez niyetine.Fıkralarınızı bir zahmet gnoxis cafede paylaşın.:wallbash :.
konu ile alakalı olduğu için yazdım fıkrayı...amacım senin paylaşımına saçma sapan, tu kaka demek değil... insanlar büyüye niçin ihtiyaç duyarlar.normalde yapamayacakları şeyleri yapmak için... bende diyorum ki güzellik için büyü yapmaya gerek yok...hatta ben gereksiz aşırı makyaja da karşıyım...önemli olan kendi öz güzelliğinle yaşamaktır... kendisine güven duymayan insanlar bu tip araçlara gereksinim duyarlar...bilmem anlatabildim mi...

kızmana lüzüm yoktu....boşu boşuna enerji kaybettin... işin ince espirisini alsaydın, anlasaydın..enerjin kaybolmayacaktı...
garip  isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla

Sponsor Bağlantılar
Alt 08-08-2008, 20:43   #9

Bakalım deneyenler olacak mı bu büyüyü bloody
Sponsored links

Alt 09-08-2008, 00:26   #10

sedusa - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Karma gücü: 1 sedusa henüz daha yolun başında

denemeye değer bence güzele benziyo
sedusa isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla

Alt 09-08-2008, 00:39   #11

artist02 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Karma gücü: 1 artist02 ne işi var bunun burada

Bir insan büyüye ne gerek duyarki...Büyüye ihtiyaç duymak zayifliktir...Hmmm bu arada güzelmiş...(Yani Fıkra..)
artist02 isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla

Alt 09-08-2008, 00:58   #12

darkjeanne - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Karma gücü: 10 darkjeanne is a name known to alldarkjeanne is a name known to alldarkjeanne is a name known to alldarkjeanne is a name known to alldarkjeanne is a name known to alldarkjeanne is a name known to all

Alıntı:
artist02´isimli üyeden Alıntı Mesajı göster
Bir insan büyüye ne gerek duyarki...Büyüye ihtiyaç duymak zayifliktir...Hmmm bu arada güzelmiş...(Yani Fıkra..)
Büyüyle ilgilenmiyorsanız witchcraft uygulamaları bölümüne girmezsiniz olur biter bence.
Saygılar..
Sponsored links

Sponsor Bağlantılar
Alt 09-08-2008, 01:58   #13

Alıntı:
darkjeanne´isimli üyeden Alıntı Mesajı göster
Büyüyle ilgilenmiyorsanız witchcraft uygulamaları bölümüne girmezsiniz olur biter bence.
Saygılar..
katılıyorum

Alt 09-08-2008, 02:35   #14

cgds33 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Karma gücü: 9 cgds33 is a name known to allcgds33 is a name known to allcgds33 is a name known to allcgds33 is a name known to allcgds33 is a name known to allcgds33 is a name known to all

"Ben bu konuyu buraya açıyorum herkes uygulayacak" diye bir şey göremedim benn.. İstemeyen uygulamasın yaa neden muhalefet olunuyo anlamııyorum.
Buradaki insanlar belirli olgunluğa erişmiş ve zekalarını kullanabilen insanlar kimse kimseye akıl vermesin rica ederim.
Emeğe saygı en azından...
çok güzel bir paylaşım arkadaşım, denemeye değer....

Alt 09-08-2008, 12:11   #15

mavisu - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Karma gücü: 3 mavisu yakında ünlü olacak gibimavisu yakında ünlü olacak gibi

bi denemek lazım.paylaşım için teşekkürler.
mavisu isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Sponsored links

Alt 13-08-2008, 11:29   #16
-YASAKLI-

Ben denedim arkadaşlar.Madem yazdım siteye gerçekliğini test edeyim dedim.Gerçekten işe yaradı.Ertesi gün beni gören herkes çok çekici görünüyorsun,ayrı bi güzellik var sende dediler.Ama kalıcı bi büyü olduğunu sanmıyorum.Allık etkisi gösterir bence.Çok çok 1 hafta etkisini göstersin.Mesela şöyle bir durumda en çok işinize yarar:birinin size çıkma,evlenme teklifi etmesini istiyorsanız,ilk buluşmanızda,yeni bir ortama girerken,birinden bir yardım isterken.vs....
Unutmayın ki çekici ve güzel bir bayana her kapı daha kolay açıcaktır...
(YAZIDA YAZMAMIŞIM SANIRIM.BÜYÜYÜ GECE YAPMAMIZ GEREKLİ )

Sponsor Bağlantılar
Alt 13-08-2008, 13:59   #17

Karma gücü: 1 panizzi555 yakında ünlü olacak gibi

bloody erkekler nasıl yapcak allık hesabıysa benım konum olsa kıtlenırdı senınkı kıtlenmıyo
panizzi555 isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla

Alt 13-08-2008, 14:14   #18

ases - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Karma gücü: 4 ases kısacası herkes için çok değerliases kısacası herkes için çok değerliases kısacası herkes için çok değerli

Alıntı:
cgds33´isimli üyeden Alıntı Mesajı göster
"Ben bu konuyu buraya açıyorum herkes uygulayacak" diye bir şey göremedim benn.. İstemeyen uygulamasın yaa neden muhalefet olunuyo anlamııyorum.
Buradaki insanlar belirli olgunluğa erişmiş ve zekalarını kullanabilen insanlar kimse kimseye akıl vermesin rica ederim.
Emeğe saygı en azından...
çok güzel bir paylaşım arkadaşım, denemeye değer....
cnm bu tür büyülerin sana gerekli olduğunuu düşünmüyorum ihtiyacın yok ki senin
paylaşım için tşkrler emeğine sağlık.
ases isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Sponsored links

Seçenekler Arama