JUKEBOX | CHAT | GNOXIS MESSENGER

Geri git   Gnoxis.com > Okültizm > Wicca & Witchcraft > Witchcraft Uygulamaları

Seçenekler Arama
Alt 19-07-2008, 18:45   #1

emirhancan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Karma gücü: 1 emirhancan ne işi var bunun burada
bi sorum war

ya bi çizgi filmde izledim ama mantıksız bi soru gibi görünebilir

yani demek istedigim

topragı , ateşi , suyu ,havayı büyü yada baska bişi le kontrol edebilirmiyiz
emirhancan isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla

Sponsor Bağlantılar
Alt 19-07-2008, 19:31   #2

Maverick - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Karma gücü: 27 Maverick has a reputation beyond reputeMaverick has a reputation beyond reputeMaverick has a reputation beyond reputeMaverick has a reputation beyond reputeMaverick has a reputation beyond reputeMaverick has a reputation beyond reputeMaverick has a reputation beyond reputeMaverick has a reputation beyond reputeMaverick has a reputation beyond reputeMaverick has a reputation beyond reputeMaverick has a reputation beyond repute

Evet ama çizgifilmlerdeki kadar kolay bir şekilde değil

Alt 19-07-2008, 19:39   #3

Mystick - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Karma gücü: 10 Mystick is a splendid one to beholdMystick is a splendid one to beholdMystick is a splendid one to beholdMystick is a splendid one to beholdMystick is a splendid one to beholdMystick is a splendid one to behold

avatar mı izledin o boyutlarda kontrol zor ama kontrol mümkün..
Mystick isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla

Alt 19-07-2008, 21:55   #4

Valakar - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Karma gücü: 3 Valakar kısacası herkes için çok değerliValakar kısacası herkes için çok değerliValakar kısacası herkes için çok değerli

Avatardan bahsediyorsan malesef o kdar değil. Ama elementlerle bütünleşerek onların koruyuculuğunu ve özelliklerini paylaşabiliriz. SAf güç taşıyan elementler bizlerin auralarına katılarak bizi daha güçlü hale getirebilirler. Mesela güçlü wiccalar suyu ve ateşi kullanabilirler.. Ama hava toprak kullanılması zor olanlardır.( Çizgi filmdeki zorluk bu anlamda doğru) Toprak en soylu elementtir ve bizler onun parçasıyız ki bu yüzden biz onu değil o bizi yönlendirir.
Fazla uzatmak istemiyorum ama sonuç olarak bizler elementlere azıcıkta olsa etki edebiliriz. Fakat çizgi filmlerdeki şekilde değil...
Valakar isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla

Sponsor Bağlantılar
Alt 19-07-2008, 22:30   #5

SchizophreniCorpse - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Karma gücü: 22 SchizophreniCorpse has a brilliant futureSchizophreniCorpse has a brilliant futureSchizophreniCorpse has a brilliant futureSchizophreniCorpse has a brilliant futureSchizophreniCorpse has a brilliant futureSchizophreniCorpse has a brilliant futureSchizophreniCorpse has a brilliant futureSchizophreniCorpse has a brilliant futureSchizophreniCorpse has a brilliant futureSchizophreniCorpse has a brilliant futureSchizophreniCorpse has a brilliant future

Evet yapabilirsin ama o boyutlarda kontrol etmek zordur yapanı görmedim ama yapılamaz değil demiyorum. Ayrıca lütfan sorun "w"ar olmasın "v"ar olsun.

Alt 20-07-2008, 10:42   #6

Alıntı:
SchizophreniCorpse´isimli üyeden Alıntı Mesajı göster
Evet yapabilirsin ama o boyutlarda kontrol etmek zordur yapanı görmedim ama yapılamaz değil demiyorum. Ayrıca lütfan sorun "w"ar olmasın "v"ar olsun.

tmm özür dilerim Türkçe yi katlettim

--------------------------------------------------------------------------------------------------

peki bukadar zor olsun ben ugrasmak istiyorum.
bana toprak ve su lazım yardımlarınızı bekliyorum

teşekür ederim

Alt 20-07-2008, 12:51   #7

Valakar - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Karma gücü: 3 Valakar kısacası herkes için çok değerliValakar kısacası herkes için çok değerliValakar kısacası herkes için çok değerli

Suya hükmetmek istiyorsan bunun iki aşaması var bildiğim kadarıyla. İlk olarak bedensel temizlenme ikinci olarak ruhsal temizlenme.
Bedensel temizlenme : Bedeninde başka bir canlıya ait bir enerji kalmamalı.Burada anlatılmak istenen bu. Nasıl dersen, et yemeyeceksin arkadaşım. Kendini bir diyet gibi bir şeye sokacaksın. SAğlıklı besleneceksin. Bedeni saflaştırmak için tuz önemlidir. Ya komik gelebilir fakt gerçekten böyle... Ve kendine bir kaç kristal al dışardan gelen enerjileri senden uzak tutması için.. Bunun gibi şeyler. Ve meditasyon bedeni dinlendirecek ve onu suyun enerjisine açıcak meditasyonlar yapmalısın. Bu kısım böyle.
Ruhsal temizlenme : Burada ise meditasyonlar ve doğa ile bütünleşme var. CAdılık uygulamarında doğa ve elementlerle bütünleşmeleri bulacaksın. Onları yapmalısın. Bu konuda bilir kişilere sor sitede sana yardımcı olacak insanlar var. Ruhunun bir nevi kademesini arttıracaksın burada. Yönelim mevcut burada. Kendini iyiye ve safa doğru yöneltmelisin.Çünkü elementler saf ve iyi olan güçleri taşırlar. Kendini bu şekilde hazırlamalısın.

Bunları tamamen yaptıktan sonra tek bir elementte daha iyi bir kontrol elde edebilirsin.Bİrde bunları yaparken nefes alıştırmaları yap. Sana yardımı olacaktır. BU arada BURCUN neydi? Ona göre yönelsen daha başırılı olursun..

Benim bilgilerim bu kadar benden daha bilgili ve tecrübeli arkadaşlar sitede mevcut onlarada danışabilirsin.
Valakar isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla

Alt 21-07-2008, 16:50   #8

burcum 24 mart koç : )

Sponsor Bağlantılar
Alt 21-07-2008, 17:06   #9

Claudia - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Karma gücü: 5 Claudia is just really niceClaudia is just really niceClaudia is just really niceClaudia is just really niceClaudia is just really nice

topraksın
Claudia isimli Üye şuanda  online konumundadır   Alıntı ile Cevapla

Alt 21-07-2008, 17:38   #10

nazirella - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Karma gücü: 6 nazirella is just really nicenazirella is just really nicenazirella is just really nicenazirella is just really nice

ben ateşi kontrol etmek istiyom nasıl etcem...
nazirella isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla

Seçenekler Arama