JUKEBOX | CHAT | GNOXIS MESSENGER

Geri git   Gnoxis.com > Okültizm > Wicca & Witchcraft > Witchcraft Uygulamaları

Seçenekler Arama
Alt 06-07-2008, 16:22   #1

Amethyst - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Karma gücü: 1 Amethyst yakında ünlü olacak gibi
Sevgiliyi geri döndüren büyü

Bir internet sitesinden buldum, belki bilenler vardır ama eksik kısımlar var onların ne olduğunu bende bilmiyorum. Tutup tumadığını da bilmiyorum

Bu konuyu açarken biraz söz edeyim . dilediginiz zaman yapabilirsiniz sadece .... kere okuman şart . Sadece saymaları karıştırmayın . size geri dönmesini yada arzuladıgınız kişinin , sevdiginizin vs . fotosu alınır . unutmayın film karesinde tek olması şart . CUMA günü KESİNLİKLE yapmayınız.sonra geri teper . Sizlere tavsiyem şayet gece yaparsanız 12- 03 saatleri arasında yapınız . Resim sol ayak topugunun altına konur. ve okuma başlar.

`` Yüzün artık benim düzgün ve sert topugumun altında . Hep böyle ayaklarımın altında yüzyıl ve yüzyıllar yaşa . Herzaman benim senin yüzünden çektiklerimi yaşayarak benim ayagımın dibinden hiç bir yere gitme .gitsen bile attıgın her adımında benim resmim gözlerinden asla silinmesin.``

Anahtar ............ Dil

......... .......... ...........

Kolay gelsin dogru yapıldıgı taktirde sonuç kesin . Saygılarımla ....
Amethyst isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla

Sponsor Bağlantılar
Alt 06-07-2008, 16:30   #2

Geceyuruyen - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Karma gücü: 73 Geceyuruyen has a reputation beyond reputeGeceyuruyen has a reputation beyond reputeGeceyuruyen has a reputation beyond reputeGeceyuruyen has a reputation beyond reputeGeceyuruyen has a reputation beyond reputeGeceyuruyen has a reputation beyond reputeGeceyuruyen has a reputation beyond reputeGeceyuruyen has a reputation beyond reputeGeceyuruyen has a reputation beyond reputeGeceyuruyen has a reputation beyond reputeGeceyuruyen has a reputation beyond repute

Gereksiz geçmişini silmeyi bilmeli insan eski dediğin gibi eski olan birşeyden yarar gelmez demek istediğim bir kere yaralndıysa o yaranın izi kalır eskisi gibi olmaz birşey

Alt 06-07-2008, 16:38   #3

tabi ki olmaz ama bazı insanlar için bu geçerli değildir..

Alt 06-07-2008, 18:25   #4

Maverick - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Karma gücü: 27 Maverick has a reputation beyond reputeMaverick has a reputation beyond reputeMaverick has a reputation beyond reputeMaverick has a reputation beyond reputeMaverick has a reputation beyond reputeMaverick has a reputation beyond reputeMaverick has a reputation beyond reputeMaverick has a reputation beyond reputeMaverick has a reputation beyond reputeMaverick has a reputation beyond reputeMaverick has a reputation beyond repute

Yapmak isteyen defalarca düşünsün.Bir defa doğum tarihi ve isme yoğunlaşarak kuvvetli bir büyü yapmıştım bu konuya ilişkin ve size sonuç:
İnternette takıldığım bir sitede bir kız bana aşık oldu(eski sevgilim de geri döndü)kızın adı eski sevgilimin adıyla aşırı derecede benzerdi,doğum tarihi ay ve gün olarak aynıydı,eski sevgilimin çevresindeki isimlerle bu kızın çevresindeki isimler ve bu aynı isimli kişilerin doğum tarihleri neredeyse aynıydı.Çok çok dikkatli olmak gerekli.Ayrıca size bir de ek bilgi,büyüyle size dönen eski sevgili kelimenin tam anlamıyla baş belasıdır.

Sponsor Bağlantılar
Alt 06-07-2008, 19:17   #5

Alıntı:
Maverick´isimli üyeden Alıntı Mesajı göster
Yapmak isteyen defalarca düşünsün.Bir defa doğum tarihi ve isme yoğunlaşarak kuvvetli bir büyü yapmıştım bu konuya ilişkin ve size sonuç:
İnternette takıldığım bir sitede bir kız bana aşık oldu(eski sevgilim de geri döndü)kızın adı eski sevgilimin adıyla aşırı derecede benzerdi,doğum tarihi ay ve gün olarak aynıydı,eski sevgilimin çevresindeki isimlerle bu kızın çevresindeki isimler ve bu aynı isimli kişilerin doğum tarihleri neredeyse aynıydı.Çok çok dikkatli olmak gerekli.Ayrıca size bir de ek bilgi,büyüyle size dönen eski sevgili kelimenin tam anlamıyla baş belasıdır.
muhahahahaha

aynen öyle. itiraf etmek gerekirse, bu aşık etme büyüsünü birinin üzerinde denemeyi planladım. Hoşlandığım kimse olmadığından eski sevgililerimden biri geldi aklıma ama o büyüsüz haliyle beni delirtiyordu, bir de büyülenince hepten çekilmez olur diye düşündümve vazgeçtim..

Belki büyülemeye değecek biri olur da denerim

Alt 06-07-2008, 20:14   #6

miracle - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Karma gücü: 2 miracle henüz daha yolun başında

peki kaç kere okumak lazım. inanın buna çok ihtiyacım var. eğer burda yazamıyorsanız özelden yazar mısınız zahmet olmazsa.
miracle isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla

Alt 06-07-2008, 20:30   #7

ya ben inanın bilmiyorum ne okunacağını bile bilmiyorum ama bilen kişiler illakiş vardır burada. Ben bir siteden gördüm ve eklemek istedim sadece

Alt 06-07-2008, 20:33   #8

miracle - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Karma gücü: 2 miracle henüz daha yolun başında

teşekkürler yine de
umarım bilen arkadaşlar ekler.
miracle isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla

Sponsor Bağlantılar
Alt 06-07-2008, 20:48   #9

cypruswitch - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Karma gücü: 4 cypruswitch is just really nicecypruswitch is just really nicecypruswitch is just really nicecypruswitch is just really nice

burda birşey aklıma takıldı benim bildiğim gun ve saat ı cuma ya baglamak gerekmez çünkü gün içinde değişik saatlerde değiik gezegenlerin etkisi farklıdır yani bir cuma gunu filanca saat belki baska ayın cuma gunu ayni etkiyi gostermeyebilir,diğer taraftan ben aslında kişisel çıkarlarımız (yani aşk prara kaiyer gibi konularda ben büyü yapılması yanlısı değilim) tabii isteyen yapar buna da saygı duyarım.
Paylaşımın için tesekkurler.Bilgi paylaştıkca çoğalır.Umarım dileğin en yakın zamanda senin olur.
cypruswitch isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla

Seçenekler Arama