JUKEBOX | CHAT | GNOXIS MESSENGER

Geri git   Gnoxis.com > Okültizm > Wicca & Witchcraft > Witchcraft Uygulamaları

Seçenekler Arama
Alt 04-07-2008, 02:14   #1

SchizophreniCorpse - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Karma gücü: 21 SchizophreniCorpse has a brilliant futureSchizophreniCorpse has a brilliant futureSchizophreniCorpse has a brilliant futureSchizophreniCorpse has a brilliant futureSchizophreniCorpse has a brilliant futureSchizophreniCorpse has a brilliant futureSchizophreniCorpse has a brilliant futureSchizophreniCorpse has a brilliant futureSchizophreniCorpse has a brilliant futureSchizophreniCorpse has a brilliant futureSchizophreniCorpse has a brilliant future
Elementlerle Arındırma ve Koruma Anlaşması

Amacı: İstenmeyen kişilerin istenmeyen duygularından, negatifliğinden, iftirasından ya da o kişiden kurtulmak.

Malzemeler:

- 1 Sarı Mum
- 1 Beyaz Mum
- 1 Kırmızı Mum
- 1 Mavi Mum
- 1 Yeşil Mum
- 1 Siyah Mum
- Kendi bitkiniz- kurutulmuş ( En sevdiğiniz bitki-sizi koruduğuna inandığınız )
- 1 tas su
- Sizi koruduğuna inandığınız en sevdiğiniz kristal
- Saman kağıdı
- Zarf

- Dolma kalem
- En sevdiğiniz tütsü
- Metal bir kap ( içinde ateş yakabileceğiniz )
Yapılış:

Tüm malzemeleri hazırlayın. Altara tas içersinde suyunuzu, sevdiğiniz kristali, kurutulmuş bitkinizi, tütsünüzü koyun. Mumları pentagram şeklinde dizin. Pentagramın tepesine beyaz mumu, daha sonra saat yönünde mavi, kırmızı, yeşil, sarı mumu her köşeye denk gelecek şekilde dizin. Saman kağıdını pentagramın içine koyun uç kısmından dışarıya çıkabilir sorun değil. Daha sonra siyah mumu pentagramın ortasına yerleştirin. Tüm hazırlığı yaptığınızdan emin olduktan sonra
daireyi açın(Daire açma-kapama). Daireyi açarken pentagram üzerindeki her elementin mumunu yakın. En son daire açıldı dedikten sonra beyaz mumu yakın. Bir süre oturup meditasyon yapın zihninizi temizleyin. Hazır olduğunuzu hissetiğinizde kalkın ve anlaşma kağıdının tepesine bir pentagram çizin. Siyah mumu havaya kaldırarak yüksek bir sesle şunu söyleyin "Bu mum ritüel sırasında ve sonrasında tüm negatifliği burdan uzaklaştırsın". Siyah mumu anlaşma kağıdı üzerindeki pentagrama yerleştirin. Daha sonra verdiğim anlaşma örneğindeki gibi kişinin ismini ve kurtulmasını istediğiniz kişilerin ismini yazın. Ve altlarına şekilleri çizin. ( Runelar için -> Pagan rune örnekleri Tekrardan teşekkürler freddy. ) Anlaşmada elementlerden istediğinizi yazın. Ben şunları yazdım ama kendinize göre yazmanızı öneriyorum.

" - Su verdiği tüm duyguları alsın. İstenmeyen duyguların hepsi geldiği gibi gitsin. Arzu, sevgi, tutku hepsi akan bir nehirle geldiği gibi gitsin. Ve "O"(istediğiniz kişinin ismi)nu arındırsın.
- Toprak giden duyguları gömsün. Derinlere en derinlere birdaha çıkamıyacakları yerlere gömsün. Kayalar toplansın üzerine mezar olsun duygular. Ve "Onu" arındırsın.
- Hava tüm negatifliği uzaklaştırsın. Sert rüzgarlar tüm negatifliği uzaklaştırsın. En uzaklar kimsenin ulaşamayacağı kadar uzaklara götürsün. Ve "Onu" arındırsın.
- Ateş eğer devam ederlerse yaksın kavursun. Hepsini birer birer yaksın kavursun. Tüm tutkuyu yakıp kül etsin. Ve "Onu" arındırsın.

Bu anlaşma yakılıp mühürlendikten sonra etkisini mühür açılana kadar devam ettirecektir.
"

Elinizi tastaki suya koyun biraz karıştırın. " Duyguların elementi verdiğin duyguları g
eri al. İstenmeyen duyguları geri al
" dedikten sonra anlaşma üzerine su atın 3 kere. Her atışta birini söyleyin. " Su onu korusun" " Su istenmeyen duyguları alsın." " Su onu arındırsın. " Daha sonra kristali kişinin isminin üzerine koyun ve elinize bitkiyi alıp ufalayarak anlaşmaya fırlatın. Fırlatırken şunları söyleyin. " Torak onu korusun. " "Toprak duyguları gömsün. " " Toprak onu arındırsın. " Kristali eski yerine koyun. Tütsüyü elinize alın. Anlaşma üzerinde gezindirin. Ve bu sırada şunları söyleyin. " Hava onu korusun. " " Hava negatifliği uzaklaştırsın. " "Hava onu arındırsın. " Tüm mumlardan birer damla kişinin isminin üzerine damlatın ve yüksek bir sesle şunu söyleyin " Elementlerin güçleri artık onunla! " Siyah mumu alın ve istenmeyen kişilerin üzerine dökün. Her birine dökerken yüksek sesle şunu söyleyin. " Bu kişiyi mühürlüyorum. Duygularını mühürlüyorum. Artık zarar veremiyecek. Devam ederse ateş onu yakıcak! ". En son pentagramın üzerine beyaz mumu dökün. Bu anlaşmanın ruhani boyuta taşınmasını sağlıyacak. Mühürler kuruduktan sonra anlaşmayı katlayın ve metal kabın içine koyun. Siyah mumdan aldığınız ateşle onu yakın. Anlaşma yanarken izleyin ve gerçekleştiğini düşünün. Ateşler bitince başka bir saman kağıdıyla külleri alın ve sarın. Sardığınız kağıdı zarfa koyun ve siyah mumla mühürleyin. Ardından yüksek bir sesle "Kutlu olsun!" deyin. Daireyi kapatın ve zarfı saklayın.

----------

Ritüel kendi üretimimdir . Daireyi açtıktan sonra kendiliğimden yaptığım bir ritüel.Bu ritüeli 2 kişi üzerinde denedim. İlkinden sonuç aldım. İkincisini de bu gün benim için çok değerli biri için yaptım. Ritüeli gerçekleştirebilmeniz için belli bir seviyede olmanız gerekiyor. Elementlere emir vermeniz gerekiyor. Gerçekten enerji harcayan bi ritüel. Runelar belki böyle kullanılmaz fakat ben kullanmayı seviyorum. Umarım işinize yarar...

Not: Sözleri kendinize göre değiştirmenizi öneririm. Her şekilde kullanabilirsiniz bu anlaşmayı...

Sponsor Bağlantılar
Alt 04-07-2008, 02:18   #2
-YASAKLI-

ChEEkYkiTTy - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Karma gücü: 0 ChEEkYkiTTy has a reputation beyond reputeChEEkYkiTTy has a reputation beyond reputeChEEkYkiTTy has a reputation beyond reputeChEEkYkiTTy has a reputation beyond reputeChEEkYkiTTy has a reputation beyond reputeChEEkYkiTTy has a reputation beyond reputeChEEkYkiTTy has a reputation beyond reputeChEEkYkiTTy has a reputation beyond reputeChEEkYkiTTy has a reputation beyond reputeChEEkYkiTTy has a reputation beyond reputeChEEkYkiTTy has a reputation beyond repute

dört dörtlük olmuş ablacım..fikrine sağlık...c'mon işte böyle..devamını bekliyoruz
ChEEkYkiTTy isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla

Alt 04-07-2008, 02:27   #3

darkred_cactus - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Karma gücü: 4 darkred_cactus kısacası herkes için çok değerlidarkred_cactus kısacası herkes için çok değerlidarkred_cactus kısacası herkes için çok değerli

Abla?SchizophreniCorpse erkek ki

Neyse,güzel olmuş şizocum (: İhtiyacım var mı bilmiyorum,emin olabildiğimde yapabilirim.
darkred_cactus isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla

Alt 04-07-2008, 02:28   #4

Karma gücü: 21 SchizophreniCorpse has a brilliant futureSchizophreniCorpse has a brilliant futureSchizophreniCorpse has a brilliant futureSchizophreniCorpse has a brilliant futureSchizophreniCorpse has a brilliant futureSchizophreniCorpse has a brilliant futureSchizophreniCorpse has a brilliant futureSchizophreniCorpse has a brilliant futureSchizophreniCorpse has a brilliant futureSchizophreniCorpse has a brilliant futureSchizophreniCorpse has a brilliant future

Yaa ablacımı bana dedi, o benim ablam kaktüs! yorumlar için teşekkürler
SchizophreniCorpse isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla

Sponsor Bağlantılar
Alt 04-07-2008, 02:28   #5
-YASAKLI-

ChEEkYkiTTy - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Karma gücü: 0 ChEEkYkiTTy has a reputation beyond reputeChEEkYkiTTy has a reputation beyond reputeChEEkYkiTTy has a reputation beyond reputeChEEkYkiTTy has a reputation beyond reputeChEEkYkiTTy has a reputation beyond reputeChEEkYkiTTy has a reputation beyond reputeChEEkYkiTTy has a reputation beyond reputeChEEkYkiTTy has a reputation beyond reputeChEEkYkiTTy has a reputation beyond reputeChEEkYkiTTy has a reputation beyond reputeChEEkYkiTTy has a reputation beyond repute

o bana hep ablacım diye hitap eder..diğer bir çok üye kardeşlerim gibi
ChEEkYkiTTy isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla

Alt 04-07-2008, 03:08   #6

belfalas - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Karma gücü: 51 belfalas has a reputation beyond reputebelfalas has a reputation beyond reputebelfalas has a reputation beyond reputebelfalas has a reputation beyond reputebelfalas has a reputation beyond reputebelfalas has a reputation beyond reputebelfalas has a reputation beyond reputebelfalas has a reputation beyond reputebelfalas has a reputation beyond reputebelfalas has a reputation beyond reputebelfalas has a reputation beyond repute

güzel uygulama schizoprenicorpse çok güzel hazırlanmış
belfalas isimli Üye şuanda  online konumundadır   Alıntı ile Cevapla

Alt 07-07-2008, 19:43   #7

Beğenmene sevindim belfalas
SchizophreniCorpse isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla

Alt 07-07-2008, 22:39   #8

Valakar - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Karma gücü: 3 Valakar dikkatleri üzerinde toplamaya başlamışValakar dikkatleri üzerinde toplamaya başlamışValakar dikkatleri üzerinde toplamaya başlamış

Ah keske biri benim içinde bunu yapsa: Çok güsel bir ritüel ellerine zihnine saglık üstad..
Valakar isimli Üye şuanda  online konumundadır   Alıntı ile Cevapla

Sponsor Bağlantılar
Alt 07-07-2008, 23:20   #9

Aslında ritüelin üzerinde biraz oynayıp kendine yapabilirsin. Hem kendi isteğin de olduğu için daha başarılı olur çünkü o kişilerden gelen zararları sen biliyorsun.

Alt 08-07-2008, 11:25   #10

webcan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Karma gücü: 9 webcan is a splendid one to beholdwebcan is a splendid one to beholdwebcan is a splendid one to beholdwebcan is a splendid one to beholdwebcan is a splendid one to beholdwebcan is a splendid one to behold

çok güzel ellerine sağlık
Başarılar
webcan isimli Üye şuanda  online konumundadır   Alıntı ile Cevapla

Seçenekler Arama