JUKEBOX | CHAT | GNOXIS MESSENGER

Geri git   Gnoxis.com > Okültizm > Wicca & Witchcraft > Witchcraft Uygulamaları

Seçenekler Arama
Alt 23-06-2008, 14:55   #1

darkred_cactus - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Karma gücü: 5 darkred_cactus kısacası herkes için çok değerlidarkred_cactus kısacası herkes için çok değerlidarkred_cactus kısacası herkes için çok değerlidarkred_cactus kısacası herkes için çok değerli
Elemental Kontroller - 4 (Toprak ile Bağlama)

Sıra geldi 4. ritüelimize,devamı gelecek,ancak internet bağlantım bugün kapanıyor,diğerleri gecikebilir.

Bu bir aşk büyüsüdür,son derece etkili olduğunu söyleyebilirim.Bir arkadaşıma yapmıştım,sevgilisi kapısında köle oldu.Ama biziminkinin aşkı geçtiği için ayrılmaya karar verdiğinde zavallı çocuk... İyiki bunu da göz önüne alarak hazırlamıştım büyüyü,bozduk sonradan...Siz de üç katını göze alarak yapınız,çünkü o büyüden sonra aşk hayatım bir türlü düzene girmedi,çünkü yanlış kullanımdı. En yakın zamanda girecek ama...

Benim size tavsiyem sevgilinizle ciddi bir ilişki düşünüyorsanız ve sadık kalmasını istiyorsanız bu büyüyü yapın.Bu şekilde bir zarar geleceğine inanmıyorum.

Uyarı:Bu ritüeli cadı olmayan veya elemental kontrol konusunda yeterli seviyede olmayanların gerçekleştirmesi durumunda ne derece sonuç alınabilir bilmiyorum.Önceki konularda bir arkadaşın da dediği gibi,bu paylaştığım ritüellerde bir hakimiyet çabası yok,direk hükmetme var.

Zaman:Venüs

Malzemeler:

*Fotoğrafınız
*Gül tütsüsü veya ortamda aynı etkiyi yaratacak "aşk kokan" bir tütsü ^_^
*Size bağlanmasını istediğiniz kişinin saçı (erkekse ve kısaysa pembe bir kumaş parçasına bir şekilde monte edin)
*Kırmızı mum (4 adet)
*Pembe mum (4 adet)
*Pembe bir kese

Yapılışı:

Dairenizi açın. Daire Açma ve Kapama

Dairenizin kuzeyinde yüzünüz daireye bakacak şekilde oturun,dairenin ortasında kırmızı ve pembe mumları dizerek kalp şekli oluşturun (bknz. yukarıdaki resim) Bu kalbin ortasına fotoğrafınızı yerleştirin.Meditasyon pozisyonu alın ve şu şekilde imaje edin;

"Aşkınız küçük bir tohumdan filizleniyor ve büyümeye başlıyor.Sonunda şefkatli bir beraberliğe sahipsiniz,mutluluğu yakalamak için bundan iyi fırsat olamazdı.Aşkınız büyüyor ve kocaman bir ağaç oluyor.Aşkınızın korunması için de etrafında milyonlarca ağaç yetişiyor,kocaman bir orman sizin aşkınızı koruyor.Kimselerin orada bulması ve bozması mümkün değil bu mutluluğu.Sevdiğiniz kişi sizin aşkınızı temsil eden ağaca sarılan bir sarmaşık gibi size bağlanıyor"

Bunu imaje ettikten sonra fotoğrafınızı elinize alın ve o kişinin saçıyla sarmaya başlayın.Kumaşa monte etmişseniz kumaşla sarın.Bunu yaparken şunları söyleyin:

"Ey annenin ve saflığın elementi Toprak!Benim onun için tek gerçek insan,tek gerçek aşk olduğumu düşünmesini sağla!Tıpkı ormandaki ağacımı saran sarmaşık gibi bana bağlansın,aşkıma ve bana sadık kalsın!Gözleri kör olsun benden başka kimseyi görmesin!Bu tablonun etrafında pembe ve kırmızı mumlarla imaje ettiğim gibi koruyucu ve büyük bir orman oluşsun!Aşkımızı çevreleyen bu orman daima bizi ve ***'ın bana bağlılığını korusun,herkesten saklasın!Kutsal olanın bize vermiş olduğu hediyeyi açmamı sağla ve ol dediğim olsun!"

*** o kişinin ismidir arkadaşlar.Bu işlemi tamamladıktan sonra erimekte olan her mumu (kalp şekli oluşturduğunuz mumlar) elinize alın ve sarmış olduğunuz resmin üzerine hepsinden birer damla bırakın.Bu şekilde onun size olan bağını toprağın koruyucu güçleri sayesinde mühürlemiş olacaksınız.Dairenizi kapatın ve o kişinin saçıyla sardığınız fotoğrafı pembe kesenin içerisine koyun.Kesenizle beraber bir saksıya koyun,toprağın içinde kalsın.

Etkiyi yavaş yavaş göreceksiniz.Sizin aşkınız geçene kadar bu olay devam edecektir,size bağlanacaktır.

Büyüyü bozmak için keseyi koymuş olduğunuz saksıya tuz serpiştirin ve toprağın altından keseyi çıkartın.Saçları fotoğrafınızın etrafından alın ve özgür bırakın (rüzgarlı bir günde havaya fırlatın)

Fotoğrafınızın da toprağın altında ahı gitmiş vahı kalmıştır,çöpe atın

İşinize yaraması dileğiyle...
Fırsat bulabildikçe daha ayrıntılı büyüler paylaşacağım,kutsanmış kalın (:

Sponsor Bağlantılar
Alt 23-06-2008, 16:32   #2
-YASAKLI-

ChEEkYkiTTy - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Karma gücü: 0 ChEEkYkiTTy has a reputation beyond reputeChEEkYkiTTy has a reputation beyond reputeChEEkYkiTTy has a reputation beyond reputeChEEkYkiTTy has a reputation beyond reputeChEEkYkiTTy has a reputation beyond reputeChEEkYkiTTy has a reputation beyond reputeChEEkYkiTTy has a reputation beyond reputeChEEkYkiTTy has a reputation beyond reputeChEEkYkiTTy has a reputation beyond reputeChEEkYkiTTy has a reputation beyond reputeChEEkYkiTTy has a reputation beyond repute

emeğine sağlık...
ChEEkYkiTTy isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla

Alt 23-06-2008, 16:37   #3

Mystick - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Karma gücü: 10 Mystick is a splendid one to beholdMystick is a splendid one to beholdMystick is a splendid one to beholdMystick is a splendid one to beholdMystick is a splendid one to beholdMystick is a splendid one to behold

saol güzel paylaşım..
Mystick isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla

Alt 25-06-2008, 20:20   #4

UsagiNarciss - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Karma gücü: 5 UsagiNarciss kısacası herkes için çok değerliUsagiNarciss kısacası herkes için çok değerliUsagiNarciss kısacası herkes için çok değerliUsagiNarciss kısacası herkes için çok değerli

ellerıne saglık.

Sponsor Bağlantılar
Alt 25-06-2008, 21:00   #5

darkred_cactus - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Karma gücü: 5 darkred_cactus kısacası herkes için çok değerlidarkred_cactus kısacası herkes için çok değerlidarkred_cactus kısacası herkes için çok değerlidarkred_cactus kısacası herkes için çok değerli

AAAfiyet olsun (:
darkred_cactus isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla

Alt 15-07-2008, 14:07   #6

kartall - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Karma gücü: 1 kartall ne işi var bunun burada

emeğine sağlık
kartall isimli Üye şuanda  online konumundadır   Alıntı ile Cevapla

Alt 26-07-2008, 12:46   #7

Tengri - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Karma gücü: 5 Tengri kısacası herkes için çok değerliTengri kısacası herkes için çok değerliTengri kısacası herkes için çok değerliTengri kısacası herkes için çok değerli

Bu büYüYüü naSıLL boZaBiLİrizzz.TopraK iLe BAgLamaYı
Tengri isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla

Alt 26-07-2008, 13:10   #8

fotonkedi - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Karma gücü: 9 fotonkedi is a splendid one to beholdfotonkedi is a splendid one to beholdfotonkedi is a splendid one to beholdfotonkedi is a splendid one to beholdfotonkedi is a splendid one to beholdfotonkedi is a splendid one to beholdfotonkedi is a splendid one to behold

bencilce değil mi bu ya gerçi diğer büyülere nazaran daha hoşgörülü karşı tarafa ama bence bencilce :/ o zaman yapmazsın demeyin onu ben de biliyorum da soruyorum sadece : sizce bencilce değil mi?

Sponsor Bağlantılar
Alt 26-07-2008, 14:54   #9

aladar - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Karma gücü: 2 aladar ne işi var bunun burada

bence hind diyarlarından gelen kaplan kemikleriyle ve özel bir yağla yapılan Ve hedef deki aşık edilecek kişinin içeceğine karıştırılan ixsir rakip tanımaz...kim bilir belki birgün sizler le paylaşırım
aladar isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla

Alt 26-07-2008, 15:51   #10

bolsoru - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Karma gücü: 9 bolsoru dikkatleri üzerinde toplamaya başlamışbolsoru dikkatleri üzerinde toplamaya başlamışbolsoru dikkatleri üzerinde toplamaya başlamış

Ellerine sağlık "uyarı" bana uyar
bolsoru isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla

Seçenekler Arama