28-09-2008, 19:02
|
#181 |
|
Alıntı: princetongirl_1818´isimli üyeden Alıntı
arkadaşlar hiç üşenmeden tam 18 sayfayıda okudum ; bütün mesajları....Ama ne yazıkki büyüyü başarıyla sonuçlayabilen bir kişi bile yok aramızda neden tutmuyor :S | Katina destesinin önerisine rağmen hiç denemedim, denemek de istemiyorum ama bence aşk büyüsünün gerçekleşme ihtimali düşük. Aşk gibi karmaşık bir duyguyu büyüle sağlamak bana zor görünüyor. Mutlaka başaranlar olmuştur ve olacaktır ama eğer burda verilen tarifte bir hata yoksa gerçekleşmemesinin nedeni belki yapanların duyduğu şüphedir. Şahsen ben duygular konusunda falda görsem bile emin olamıyorum.
__________________ Bir kez gönül kırdın ise, bu kıldığın namaz değil |
| |
28-09-2008, 19:11
|
#182 |
Karma gücü: 1  |
slm ya hep aşk büyüsüü ama ben uzklaştırmak istiorum lütfen yardım edinnnnnnnn  |
| |
29-09-2008, 03:32
|
#183 |
Karma gücü: 3   |
Arkadaşlar neden gerçekten aşık bile olmadığınız insanlar için bu kadar telef ediyorsunuz kendinizi.Öç almak için aşık etmek hayatınıza ne kazandırır ki?Gerçek aşk belki herşeyi hakeder,önce aşkınızdan emin olun,sonra her yolu deneyin.İntikam için becerebiliyorsanız o kişiyi kurbağaya falan çevirin ama kendinize aşık etmeyin.Amacı şaşmış işlerle uğraşmayın,başınıza kalır.Uzaklaştırmak için,o kişiyi mavi pentagram içinde imajine edip dalgaların onu götürmesini izlemek oldukça işe yarıyor,sitede olan bir bilgi bu.Ama lütfen insanları ayırmak ya da intikam duygularıyla kendinizi kirletmeyin,biraz zamana bırakın olayları,sonra bir daha düşünün,tartın.Günde 50 defa yapsam mı ,yok vazgectim sevmiyormuşum falan diye fikir değiştirirseniz büyüden değil hiçbişeyden medet ummayın,biraz da ciddi olun.Tutamadım artık kendimi.. |
| |
30-09-2008, 14:55
|
#184 |
ltf bu büyüyü yaptıktan sonra vazgeçersek nasıl bozacagımızıda bildirirmisiniz? |
| |
02-10-2008, 00:33
|
#185 |
arkadaşlar aranızda yapıp sonuç alan var mı acaba? |
| |
02-10-2008, 11:28
|
#186 |
|
Nie Zoluosunuzki ÇokBencilsiniz Ya Büyü YaptıınıZ Kişinin Çok Büyük Bi Aşkı Varsa Yazık Deilmi bu Büyü İşi Egoistlik Bence Sizi Sevmeyenleri Elde Etmeye Çalışıp İki Tarafıda Mutsuz Edeceğinize Sizi Sevnlerle Mutlu Olunn Derim Bence En Güzel Büyü Bu Yani Gerçek Aşk =)) Bnede Beni sevmeyenlerin Peşinden Koştum Çok Ama Büyü Yapmadımm Tabii SonrA Vazgeçtim Beni Sevnlerle Mutlu Olmaya Çalıştım Ve Sonunda Kainatın En Etkili En Güzel Ve En Doğal Büyüsünü Buldum "GERÇEKK AŞKI"" =) |
| |
02-10-2008, 16:23
|
#187 |
ya slm arkadaşlar ben defetrmek istiom uaraşamıom bildiğiniz bişi varmı yardımcı olurmusunuz lütfen ne yapsam bırakmıo uzaklaştırmak için bişi varmı forumdda aradım bulamadım yardımcı olun lütfennn  |
| |
04-10-2008, 19:36
|
#188 |
Arkadaşlar ben 20 gün boyunca yaptim ve biteli 5 gün oldu.ama hala bir etkisi olmadi  |
| |
04-10-2008, 20:26
|
#189 |
zezo tsk birtek sen yazdin, yani bu büyü isi yani ise yaramiyor, ben cok demek istedim ama biur türlü engel cikti yapamadim. neyse hayirlisi, allah kimseyi karsiliksiz aska tuturmasin, asik olanlarinda yardimcisi olsun. |
| |
08-10-2008, 13:28
|
#190 |
Alıntı: SchizophreniCorpse´isimli üyeden Alıntı
Büyüyü önüne gelen herkes yapamaz. Yetenek ve güç gerekir bu nedenle hiçbir okült çalışması olmyan biriin yapamaması çok normaldir.  |
sen kendini ayrıcalıklı mı görüyorsun? |
| |
08-10-2008, 14:32
|
#191 |
ya arkadaslar bn bu çocuun annesının adını bılmıorum öğrenmemde imkansız gıbı bişey babasının adını yazsam olur mu? |
| |
08-10-2008, 18:57
|
#192 |
Alıntı: anathema´isimli üyeden Alıntı
ya arkadaslar bn bu çocuun annesının adını bılmıorum öğrenmemde imkansız gıbı bişey babasının adını yazsam olur mu? |
kendisine soramıyor musn? baba ismi sanmıyorum.
ayrıca büyüyü saçmalık olarak bulmakla beraber, bence kişinin kendisine gerçekten konsantre olursan annesinin ismini biliyor olup olmamanın önemi kalmaz. ama anne ismi ile beraber daha etkilidir tabi. yani aslında bu büyü yaptığın için.. biraz büyüye yolu göstermen. yani hangi kişiye yapıyorsun onun kesinlik kazanması lazım. büyü yolu bulsun böylece. sonuçta bir güc oluşturuyorsun ve gideceği yeri gösteriyorsun. posta güvercinleri gibi. karışıklık olursa çok saçma kişileri kendine aşık edebilirsin. : ))
yapacağın saatler de önemli tabi. venüs saatlerinde yapmalısın. yanlışlıkla pluto saatine denk gelirsen çok kıskanç ve saplantılı bir aşkla karşılaşabilirsin. gibi şeyler... |
| |
16-10-2008, 01:49
|
#193 |
Karma gücü: 1  | slmmmm
Alıntı: cicikizbenim´isimli üyeden Alıntı
zezo tsk birtek sen yazdin, yani bu büyü isi yani ise yaramiyor, ben cok demek istedim ama biur türlü engel cikti yapamadim. neyse hayirlisi, allah kimseyi karsiliksiz aska tuturmasin, asik olanlarinda yardimcisi olsun. | bişey değil arkadaşım bende uzun zamandan beri girmiyorum bu sayfaya ama hala benim hayatımda değişiklik olmadı. bu arada sanırım bu istediğim kişi ile evlenmek nasip değilmiş.başka biri ile hayırlı bir sekilde evlenebilmek için yapılması gereken bir uygulama var mı?bilen varsa benimle paylaşabilrmi?artık yeni limanlara açılmak istiyorum... |
| |
16-10-2008, 14:08
|
#194 |
Alıntı: bilemiyorum´isimli üyeden Alıntı
yapacağın saatler de önemli tabi. venüs saatlerinde yapmalısın. yanlışlıkla pluto saatine denk gelirsen çok kıskanç ve saplantılı bir aşkla karşılaşabilirsin. gibi şeyler... | bu saatler nedir peki? ne zamanlardır yani? |
| |
16-10-2008, 19:56
|
#195 |
Bu arada bi bilgiye ulaştım daha yeniyim ama takipteydim bu forumu neyse
Siz bu büyüyü yaptıktan sonra
"Acaba tutar mı ?" demek bile büyünün etkisini azaltıyormuş eğer bir şei istiyorsan diyeceksin ben bunu yaptım ve ona bna aşık olacak
umarım yardımcı. olmuşumdur |
| |
16-10-2008, 22:01
|
#196 |
|
imgeleyin imgeleyin ve imgeleyin en önemlisi bu bana göre bilinçaltı eğer inanırsa emin olun ki bilinci yönlendiriyor ve aşkı çekiyor.
__________________ Tanrım;
Değiştirebileceklerim için cesaret,
Değiştiremeyeceklerim için huzur,
İkisi arasındaki farkı anlayabilmem için de akıl ver. 
Hak Bellediğin Yola Yalnız Gideceksin (Enver Paşa) |
| |
18-10-2008, 13:28
|
#197 |
Alıntı: mercury´isimli üyeden Alıntı
teşekkürler | merhaba arkadaşlar bir süredir ilgiyle takip ediyorum yazdıklarınızı bende bilgilerimi paylaşmak istedim sizinle bir süre önce bende odkara diye bi aşk büyüsü yaptım istediğim kişi geldi geldiği gün herşey çok güzeldi hiç olmadığı kadar ilgiliydi bana karşı ama daha sonra yine hiç ses seda yok o anlıktı yani şimdi yine görüşmüyoruz aramıyo bide bu canbarı denemek istiyorum ama daha önce yaptığım okumada var ikisi bir ağır gelirmi yada ne biliyim bi sorun olumu bilmiyorum lütfen yardımcı olursanız sevinirim eyer olumlu cevaplar alırsam ayın birinden sonra başlamayı düşünüyorum uyglamaya |
| |
22-10-2008, 17:27
|
#198 |
ya bn şu yukardaki soruu mrk ediorum abdestsiz büü yapılamasmı yaa  |
| |
22-10-2008, 18:25
|
#199 |
|
ne büyüymiş ya .. yazdıklarınızı tek tek okudum sizler bu büyüyü uygulamadan canbara aşık olmuşsunuz...akıl var mantık var ark. bu büyünün gerçekliği olsa dünyada herkez birbirine aşık olurdu..  
__________________ |
| |
23-10-2008, 13:47
|
#200 |
arkadaşlar ben bu büyüyü 7 gündür yapıyorum ve müthiş bir enerji emilmesi ve baş ağrısı oldu.. bu normal mi acaba? bir de 6. gün uyuyakalmışım, kalktığımda hava aydınlanmıştı. bende bir gün ara verip öyle devam etmek zorunda kaldım. acaba faydasız mı olacak bundan sonrası? son olarak canbarın kelime anlamı nedir, bilen var mı? |
| |