JUKEBOX | CHAT | GNOXIS MESSENGER

Geri git   Gnoxis.com > Okültizm > Wicca & Witchcraft > Witchcraft Uygulamaları

Seçenekler Arama
Alt 14-05-2008, 22:29   #1

angeleyess - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Karma gücü: 5 angeleyess kısacası herkes için çok değerliangeleyess kısacası herkes için çok değerliangeleyess kısacası herkes için çok değerliangeleyess kısacası herkes için çok değerli
Thumbs down Dilek Büyüsündeki Ying-Yang Sembolü Lütfen Yardım Edin !!!

Hayatımda ilk defa kendim için büyü yaptım, evet dilek büyüsü !!! Aklımda ve zihnimde hep o resim :

Bir de şu sözler : "Her iyiliğin içinde bir kötülük. Her kötülüğün içinde bir iyilik"...

Ben sadece kendim için ve ailem için güzellikler dilemiştim, dileklerim olmaya başladığı bir kaç gün sonra kötü bir şeyler ve o kötü şeylerin içinden çıkan iyi şeyler ve her defasında iyi ve kötünün şiddeti aynı derecede artıyor....Bu büyüyü hatırlarsınız; içindeki ying-yang sembolünü...Dileklerimi içten dilemiştim ve kötü şeyleri dilememiştim.Şimdi en çok bu kötü şeylerin şiddetinin çok artıp ailemin zarar görmesinden korkuyorum.

Lütfen bana yardım edin acilen nasıl düzeltebilirim, sadece iyilerin olmasını istiyorum iyilerle aynı derecede kötülerin olması ve onun içinden iyinin çıkmasını değil. Ciddi ciddi aynen bunu yaşıyorum. Lütfen yardım edin düzeltmeme lütfen...

ÖNEMLİ NOT: Lütfen sadece yardım edebilecek arkadaşlar mesaj yazsın.

angeleyess isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Sponsored links

Sponsor Bağlantılar
Alt 14-05-2008, 22:59   #2

hektor - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Karma gücü: 4 hektor yakında ünlü olacak gibihektor yakında ünlü olacak gibi

sevgili angeleyess, kendi kendine yarattığın bir durumun içindesin. aslında bu durumda pek bir tepki göstermem ama sana özelden bir kaç şey yapmanı önereceğim. onları yaparsan sorunun ortadan kalkacağına eminim.
ayrıca şunu da unutmamak gerekir ki, hayat sadece iyi ya da sadece kötü değildir. bunlar bizim koyduğumuz kavramlar. hayat hayattır ve yaşarız. umarım bir daha böyle bir şey denemeden önce daha kontrollü olursun
hektor isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla

Alt 14-05-2008, 23:47   #3

Karma gücü: 5 angeleyess kısacası herkes için çok değerliangeleyess kısacası herkes için çok değerliangeleyess kısacası herkes için çok değerliangeleyess kısacası herkes için çok değerli
Thumbs up

Teşekkür ederim Hektor,

Yazmanı bekliyordum...
Gerçekten bu sembolün ve bu anlamın : "Her iyiliğin içinde bir kötülük her kötülüğün içinde bir iyilik" olarak hayatıma geçeceğini ve aynen geçeceğini-şiddeti artarak- bilseydim bu büyüdeki o sembolü kullanmazdım.

İlgine çok teşekkürler
Mesajları bekliyorum.
--------------------
Alıntı:
hektor´isimli üyeden Alıntı Mesajı göster
sevgili angeleyess, kendi kendine yarattığın bir durumun içindesin. aslında bu durumda pek bir tepki göstermem ama sana özelden bir kaç şey yapmanı önereceğim. onları yaparsan sorunun ortadan kalkacağına eminim.
ayrıca şunu da unutmamak gerekir ki, hayat sadece iyi ya da sadece kötü değildir. bunlar bizim koyduğumuz kavramlar. hayat hayattır ve yaşarız. umarım bir daha böyle bir şey denemeden önce daha kontrollü olursun
Mesaj için teşekkürler yanıtını bekliyorum.
Bir de daha kontrollü olursun derken neyi kastetmiştin?

Konu angeleyess tarafından (14-05-2008 Saat 23:47 ) değiştirilmiştir.. Sebep: Ardarda Atılan Mesajlar Birleştirildi
Sponsored links

Alt 15-05-2008, 02:01   #4

AnTiDoTo - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Karma gücü: 7 AnTiDoTo is just really niceAnTiDoTo is just really niceAnTiDoTo is just really niceAnTiDoTo is just really niceAnTiDoTo is just really nice

peki yapmış olduğun uygulamada ki materyallerden bazıları elinde mi?

Sponsor Bağlantılar
Alt 15-05-2008, 02:07   #5

Sevgili Hektor cevap vermedğnz için teşekkürler !!!

Ve ismini reklamını yapmamak için vermediğim, bu sitede bulunan bir melek ve çok özel insana bana yardımları, öğrettikleri ve şifalarından dolayı teşekkürler.

No enemy can LİvE iN mY lİfE !!!
--------------------
Alıntı:
AnTiDoTo´isimli üyeden Alıntı Mesajı göster
peki yapmış olduğun uygulamada ki materyallerden bazıları elinde mi?
Daha öncesinde(yapmadan önce) çizdiğim bazı şekkilleri üzerinde bulunduran bazı kağıtlar var.

İlginize teşekkürler.

Konu angeleyess tarafından (15-05-2008 Saat 02:07 ) değiştirilmiştir.. Sebep: Ardarda Atılan Mesajlar Birleştirildi

Alt 15-05-2008, 02:13   #6

AnTiDoTo - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Karma gücü: 7 AnTiDoTo is just really niceAnTiDoTo is just really niceAnTiDoTo is just really niceAnTiDoTo is just really niceAnTiDoTo is just really nice

ok yapman gerekn bir kaç işlem var onları aktarıcam sana..
Sponsored links

Alt 15-05-2008, 02:26   #7

hektor - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Karma gücü: 4 hektor yakında ünlü olacak gibihektor yakında ünlü olacak gibi

[quote=angeleyess;257783]Sevgili Hektor cevap vermedğnz için teşekkürler !!!

iyi de ben sana özelden mesaj attım. anlamdım doğrusu!?!?!?!
hektor isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla

Alt 15-05-2008, 15:58   #8

Evet bugün yanıtları aldım Hektor; teşekkürler.
Sponsored links

Sponsor Bağlantılar

Seçenekler Arama