JUKEBOX | CHAT | GNOXIS MESSENGER

Geri git   Gnoxis.com > Okültizm > Wicca & Witchcraft > Witchcraft Uygulamaları

Seçenekler Arama
Alt 09-05-2008, 18:49   #1

Kelendria - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Karma gücü: 13 Kelendria is a splendid one to beholdKelendria is a splendid one to beholdKelendria is a splendid one to beholdKelendria is a splendid one to beholdKelendria is a splendid one to beholdKelendria is a splendid one to beholdKelendria is a splendid one to beholdKelendria is a splendid one to behold
İstenmeyen birinin aşkını önleme büyüsü var mı?

Sitede birçok aşk büyüsü olunca benim de aklıma alternatif bir konuda majikal uygulama sormak geldi. Diyelim bir tanıdığınız var sizden hoşlanıyor fakat siz ona karşı hiçbir şey hissedemiyorsunuz, ilginizi çekmiyor. Onun size aşık olması sizin için hiç de iyi sonuçlar doğurmuyor ve onun sizin yüzünüzden üzülmesi sizi huzursuz ediyor. O kişinin size olan hoşlanma aşk duygusunu bitirmek için bildiğğiniz majikal uygulama var mı?
Kelendria isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Sponsored links

Sponsor Bağlantılar
Alt 09-05-2008, 21:07   #2

Karma gücü: 2 alexis ne işi var bunun burada

bu tur buyuler var tabi ama hepsi ise yarayacak diye bir kesinlik yok.
bilirsin benim yaptigim buyuler benim icin ozel ama baskalari icinde ayni sonucu vermeye bilir.
alexis isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla

Alt 09-05-2008, 23:13   #3

RockGirl - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Karma gücü: 8 RockGirl is a glorious beacon of lightRockGirl is a glorious beacon of lightRockGirl is a glorious beacon of lightRockGirl is a glorious beacon of lightRockGirl is a glorious beacon of light

varmı?? varsan bnde istiyorm...
RockGirl isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Sponsored links

Alt 10-05-2008, 21:00   #4

Karma gücü: 2 alexis ne işi var bunun burada

daha once hic buyu yaptinizmi?
cunku buyu yapmak oyle cok basit bir is degil
ona gore detayli anlatirim size isterseniz.

Daha once hic buyu yapmamis yada witch, wiccan degilseniz bana mesaj yollayin yardimci olmaya calisayim.
alexis isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla

Sponsor Bağlantılar
Alt 10-05-2008, 23:36   #5
-YASAKLI-

justy - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Karma gücü: 0 justy dikkatleri üzerinde toplamaya başlamışjusty dikkatleri üzerinde toplamaya başlamış

bunu büyü ile yapmaya gerek yok, açıkça ve dürüst olarak o insana umut vermeden konuşup olayı kapatabilirsiniz, böyle saçma şeyler için büyü yapılmaz
justy isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla

Alt 11-05-2008, 17:41   #6

hektor - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Karma gücü: 4 hektor yakında ünlü olacak gibihektor yakında ünlü olacak gibi

Alıntı:
justy´isimli üyeden Alıntı Mesajı göster
bunu büyü ile yapmaya gerek yok, açıkça ve dürüst olarak o insana umut vermeden konuşup olayı kapatabilirsiniz, böyle saçma şeyler için büyü yapılmaz
peki konuşmaktan anlamayan insanlar için ne yaparsın sevgili justy merak ediyorum
hektor isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Sponsored links

Alt 11-05-2008, 18:09   #7

simulatorone - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Karma gücü: 6 simulatorone henüz daha yolun başında

böyle büyü varsa lütfen mesaj atarmısınız bende çok istiyorum
simulatorone isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla

Alt 11-05-2008, 23:34   #8

angeleyess - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Karma gücü: 5 angeleyess kısacası herkes için çok değerliangeleyess kısacası herkes için çok değerliangeleyess kısacası herkes için çok değerliangeleyess kısacası herkes için çok değerli

Düşünce enerjinizi kullanın, o insanın sizden soğumasını ve başkasına ilgi duymasını isteyin ve bu isteği içinizde iyice hissedin böylelikle bir enerji oluşturmuş olursunuz ve zihninizde o insanın sizi rahat bıraktığı hakkında 1 imgelem oluşturun ve bunu onu görsenizde görmesenizde her gün yapın. Bunu yaparak hem düşünce enerjinizi test etmiş ve sonuçlarını görmüş olursunuz hem de büyünün getirdiği olumsuz enerjilerden de kurtulmuş olursunuz ...

Not : Eğer yaparsanız ve sonuçları paylaşırsanız sevinirim.

This is just suggestment
angeleyess isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla

Sponsor Bağlantılar
Alt 12-05-2008, 04:23   #9

bu da büyü oluyor işte arkadaşlar...
büyü bilindiği üzere iksirlerden, otlardan ya da tılsımlardan oluşmuyor. buna "zihinsel büyü" deniyor ve konuşmaktan anlamayanlar için de kullanılabiliyor...
Sponsored links

Alt 12-05-2008, 13:02   #10
-YASAKLI-

IBRUUM - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Karma gücü: 0 IBRUUM henüz daha yolun başında

Bu insanı neden kendimize çektiğimizi algılayalım önce..Kuralı unutmayalım,"Ne gönderirsen,sana o geri döner!"...
IBRUUM isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla

Alt 13-05-2008, 04:10   #11

Alıntı:
IBRUUM´isimli üyeden Alıntı Mesajı göster
Bu insanı neden kendimize çektiğimizi algılayalım önce..Kuralı unutmayalım,"Ne gönderirsen,sana o geri döner!"...
bu ne şimdi anlayamadım sevgili ibruum...
bir bilgin edasıyla yazmışsın ama yanlış yer ve yanlış zamanda kullanılmış bir vecize olmuş.
şayet insanlar "her zaman" gönderdikleriyle karşılaşmazlar. bence bu konu üzerine biraz daha düşünmelisin...

Konu hektor tarafından (13-05-2008 Saat 04:11 ) değiştirilmiştir.. Sebep: Ardarda Atılan Mesajlar Birleştirildi

Alt 13-05-2008, 05:13   #12
-YASAKLI-

justy - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Karma gücü: 0 justy dikkatleri üzerinde toplamaya başlamışjusty dikkatleri üzerinde toplamaya başlamış

hektor, buraya güç gösterisi yapmaya mı geldin özelden de yazmışsın bana,
justy isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Sponsored links

Sponsor Bağlantılar
Alt 13-05-2008, 12:43   #13

Karma gücü: 5 angeleyess kısacası herkes için çok değerliangeleyess kısacası herkes için çok değerliangeleyess kısacası herkes için çok değerliangeleyess kısacası herkes için çok değerli

Aslında arkadaşların yazdıkları mesajları yorumlamak ve eleştirmek yerine kendi düşüncelerimizi belirten bir yazılar yazmalıyız. Siz ne düşünüyorsunuz? Bu konuya nasıl bir çözüm getirebilirsiniz? Ben düşünceyle enerji oluşturmayı büyü-den daha üstün bir şey olarak görüyorum ve daha yüce bir şey olarak görüyorum, eski öğretilerde "düşüncelerinizden de sorumlusunuz" cümlesinin sık sık geçmesi size neyi anlatıyor? düşüncelerimiz büyü olamaz, düşüncelerimiz insanları etkiler bu yüzden düşüncelerimizden sorumluyuz. Bu olaya ben büyü için çare değil, olayın kendisi için çözümlenebilecek bir method önermek açısından bakıyorum, büyü kelimesinin geçmesi değil, olayın kendisi ve çözümü önemlidir.
Teşekkürler.

Alt 14-05-2008, 03:06   #14

Birincisi sayın justy, size ve sizin yazdıklarınıza artık herhangi bir şekilde cevap ya da eleştiri yazmayacağım, çünkü görüyorum ki faydası yok. Buradaki davranışınız çok çirkin ve saygısızca. Kendimi bu durumda bir tartışmaya dahil bile etmeyeceğim. Kalan hayatınızda başarılar.

İkinci olarak sevgili angeleyess, açıklama konusunda haklısın, özür dilerim. Sadece bazı konularda başkalarının fikirlerinden öte insanların kendi düşünceleriyle doğruyu bulmaları daha önemli benim için. Neyse işin açıklama kısmına geçeyim.
Evet eski öğretiler düşüncemizi kontrol etmemizi söyler. Özellikle büyü ilmiyle uğraşanlar buna daha da dikkat etmelidir. Neden? Çünkü ruhsal planda yapılan çalışmalarda insanların enerji seviyeleri yükselir. Ve bu enerjinin kontrolü “her zaman” sağlanmalıdır. Büyü ilmi düşünceyi harekete geçirme eylemidir de aynı zamanda. Düşünce beynimizde meydana gelir ve bilindiği gibi beynimiz vücudumuzda en çok enerji yayan noktadır. ve özellikle herhangi bir işle uğraşırken beynin o işle ilgili bölümüne daha fazla enerji yüklenir. Şimdi toparlayacak olursak, büyü yaparken beynin büyü yapan bölümü, yani düşünceyi gerçeğe dönüştürecek olan bölümü, bir hareket imajı yaratır, buna “gözünde canlandırma” diyoruz ve bu amaca odaklandığında yani enerjiyi o hedefe yönlendirirken “ruhsal enerjisini” imajına gönderir. Bu bir büyü çeşididir fakat aslında büyünün temellerinden biridir. Bir düşünce hiçbir zaman büyü değildir, olamazda. Fakat düşüncenizi odaklayıp, olmasını istediğiniz olaya yollarsanız (ki bu enerjidir) bu büyü zanaatına girer. Bunu bir çok farklı kaynakta, farklı şekillerde yorumlanmış haliyle bulmak mümkündür. İsim önemli değildir; büyü, düşünce gücü, ruhsal enerji, vs… önemli olan yapılan işlemdir. Bunu açıklamak için de bir örnek vermek istiyorum. Bu yaşanmış gerçek bir olaydır ve yakın bir zamanda başıma gelmiştir. Fakat ben biraz farklı anlatacağım. İki insan düşünün, birbirine çok aşık. Deli gibi seviyorlar birbirlerini. Fakat ayrılar. Bir sorun ya da bir anlaşmazlık yaşamış ve ayrılmışlar. Eminim bunu düşünmemişlerdir. Çünkü kimse çok sevdiği bir insandan ayrılmayı istemez. Neyse olayın sonunda bu iki insanda birbirlerini görmek, tekrar konuşmak ve birlikte olmak için çıldırıyorlar. Fakat ikisi de buna cesaret edemiyor. Bir gün birinin aklına büyü yapmak geliyor ve bilen birinden yardım almak istiyor. Ve aldığı yardım sayesinde kısa bir süre sonunda birlikte oluyorlar ve eskisinden de iyi anlaşıyorlar. Şimdi düşünülmesini istediğim nokta şu: bu kişiler ayrıyken birbirlerini ve tekrar birlikte olmayı düşünmüyorlar mıydı? Cevap evetse neden bir arada olamadılar? Enerjilerini birbirlerine karşı odaklamamışlar mıydı? Odaklamışlarsa neden bir araya yardım olmadan gelemediler? Çünkü odaklandıkları nokta harekete geçirme noktası değil, sadece düşünme noktasıydı. Harekete geçirme noktası olarak ele aldığım durum ise eski adıyla “büyü”dür. Yani bir insanın sizden uzak durmasını düşünmekle, uzak durmasını sağlayacak şekilde düşünmek farklıdır. Bu iki boyut birbirine karıştırılmamalıdır.
Umarım anlattıklarım biraz da olsa aydınlatıcı olmuştur.

Alt 14-05-2008, 13:35   #15

Öncelikle herkesten özür diliyorum konunun biraz dışına çıkmış olabilirim ama fazla değil.

Sevgili Hektor, özür dilemenize gerek yok.

Yadıklarınız gerçekten çok açıklayıcı olmuş teşekkürler.

Aslında bana göre harekete geçirme noktasında da düşünce enerjisini biriktirmek, hatta duaların kabulü, bedduanın tutması vs hepsi telekinezi'ye yani bu kelimenin anlamı olan "uzaktan hareket"'e dayanıyor. Büyü dediğiniz olayda bir takım nesnelerin de kullanılması belki etkiyi artırıyordur.

Peki ben de başımdan geçen gerçek bir olayı anlatıyım, çok yakın bir arkadaşım sevdiği kişiden ayrılmıştı aslında sizin anlattığınızla aynı olay ikisi de birbirlerini sevmelerine rağmen tekrar bir araya gelmek için hiç biri cesaret edip harekete geçmiyorlardı ve arkadaşıma başka bir arkadaşımız büyü yapmasını önerdi, büyü yaptılar ve gerçekten kısa sürede biraraya geldiler ama bir sorun vardı arkadaşım bana hep "Barıştık ama sanki gerçek değil gibi" diyordu. Yani büyü etkisini göstermiş ama herşey çok yapay giibi gözüküyordu hatta birbirlerinden daha sonra tekrar ayrıldılar ve barıştıklarında hiç mutlu olmadılar acaba büyünün getirdiği olumsuz enerjiler etkili olabilir mi mesela büyü kelimesi aslında yüzyıllardır üzerinde negatif enerjiler toplamış olabilir mi(örneğin diğer dinlerin büyüye günah demesi ve insanların bu yüzden "büyü" kelimesinin ve olayının kendisi için olumsuz enerji oluşturması ve bu enerjinin yüzyıllarca birikmiş olması gibi açıkça bu olumsuz enerji korkutucu) sizce yapay olmasının ya da yapay gibi gelmesinin yani gerçek değilmiş gibi gelmesinin sebebi nedir? Diğer büyüler için de bu geçerli midir?

Teşekkürler.
Sponsored links

Alt 14-05-2008, 14:19   #16

zaranca - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Karma gücü: 16 zaranca has much to be proud ofzaranca has much to be proud ofzaranca has much to be proud ofzaranca has much to be proud ofzaranca has much to be proud ofzaranca has much to be proud ofzaranca has much to be proud ofzaranca has much to be proud ofzaranca has much to be proud ofzaranca has much to be proud of
Cool

Alıntı:
angeleyess´isimli üyeden Alıntı Mesajı göster
Düşünce enerjinizi kullanın, o insanın sizden soğumasını ve başkasına ilgi duymasını isteyin ve bu isteği içinizde iyice hissedin böylelikle bir enerji oluşturmuş olursunuz ve zihninizde o insanın sizi rahat bıraktığı hakkında 1 imgelem oluşturun ve bunu onu görsenizde görmesenizde her gün yapın. Bunu yaparak hem düşünce enerjinizi test etmiş ve sonuçlarını görmüş olursunuz hem de büyünün getirdiği olumsuz enerjilerden de kurtulmuş olursunuz ...

Not : Eğer yaparsanız ve sonuçları paylaşırsanız sevinirim.

This is just suggestment
Bu aralar bu tekniği uygulamaya başladım...Hergün birkaç dakika düşündüğüm kişiye enerji gönderiyorum kendimce ama beni düşünsün diye Yarıyor mu işe pek anlamadım ama onu düşünmek güzel
zaranca isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla

Sponsor Bağlantılar
Alt 14-05-2008, 14:25   #17

Alıntı:
zaranca´isimli üyeden Alıntı Mesajı göster
Bu aralar bu tekniği uygulamaya başladım...Hergün birkaç dakika düşündüğüm kişiye enerji gönderiyorum kendimce ama beni düşünsün diye Yarıyor mu işe pek anlamadım ama onu düşünmek güzel
Bence siz aşık olmuş olabilirsiniz, o zamn benim önerim kendinizi zihninizde çok çekici biri olarak canlandırın ve o düşündüğünüz kişiyle güzel vakit geçirirken, onun sizden ne kadar çok etkilendiğini gösteren imgelemler yaratın ... bence bu işe yarar.

Alt 14-05-2008, 16:04   #18

büyü sizinde dediğiniz gibi yüzyıllardır negatif anlam yüklenmiş bir kelime. fakat aslında negatif ya da pozitif olan büyünün kendisi (ismi) değil onun "niyetidir".
büyüde en önemli şey niyetin hayata geçirilmesidir. ama nasıl? işte insanlar bu noktada hep yanılıyorlar. öncelikle büyüye imkansız olayları başaran, ya da her başımız sıkıştığında başvuracağımız bir olgu olarak bakmamayı öğrenmemiz gerkiyor. her birimizin yaşaması gerekn deneyimler, öğrenmemiz gereken şeyler vardır. bunları yaşamadan hayatı kolaylaştırmak anlamsızlığa ve dolayısıyla boşluğa sebep olur.
dediğim gibi büyünün yapılış amacı önemlidir. eğer bir insanın iradesine zıt yönde etki ederseniz, ve bu etkinizin "geçici" olduğunu bilmezseniz yapılan büyü sonucunda gerçek duygular ortaya çıkar. bazen ayrılık, ölüm, kaybetme gibi duygular bizlere kişilerin sevgisini olduğundan daha farklı gösterir. bununla ilgili güzel bir hikaye vardır. kısaca mecnun çölleri aşıp da leyla nın yanına varınca, leyla' ya uzun uzun bakar ve "sen benim aşık olduğum leyla değilsin" diyip çöllere aşkını aramaya geri döner.
yani büyüyü iki yönlü düşünmek gerekir; birincisi zıt duyguları yönlendirmek, ikincisi aynı yönlü duyguları güçlendirmek. ve tüm bunlar yapılırken bir şeyi de unutmamak gerekir o da; "hiçbir büyü aynı etkiyle sonsuza dek sürmez!".
arkadaşınızın gerçek sandığı duyguları büyüyü yaptıran ya da öneren kişinin dikkate alması ve gerçekle hayal arasındaki farkı iyi değerlendirmesi gerekirdi bence.
son olarak, evet her şeyin bir karşılığı vardır. fakat bu büyüde hep yanlış anlaşılmaktadır. büyü aslında duadan pek farklı değildir, ve ikisi de aynı amaca girer. ve büyünün negatif karşılığı düşünülürken her zaman kara büyü gibi insanları negatif etkileyen büyüler göz önüne getirilmektedir. bu yanlıştır. örneğin bir koruma ya da iyileştirme büyüsü yapmak kimseye negatif enerji yüklemez. bir de bu açıdan düşünülmeli bence.
ayrıca şunu da not düşmek isterim, şimdi bu yazımdan eminim birileri kendilerince haklı buldukları nedenlerden ötürü kara büyü yapabileceklerini düşüneceklerdir (daha önceböyle şeyler yaşandığı için söylüyorum), fakat kimse asla unutmasın ki, kara büyüyle uğraşanlar asla iflah olmamış ve yaşamlarının belli bir döneminden sonra yapayalnız ve sefalet içinde acı çekerek ölümlerini beklemişlerdir. tarih bu örneklerle dolup taşmaktadır. lütfen dikkat edelim ve kara büyüye her ne sebeple olursa olsun bulaşmayalım arkadaşlar.
bunlar dışında daha söylenecek çok şey var ama şimdilik sorularınıza umarım biraz da olsa ışık tutabilmişimdir...
Sponsored links

Alt 14-05-2008, 18:47   #19

Sevgili Hektor,

Yazılarınız gerçekten açıklayıcı size halen sorularım var ama konunun dışıına iyice taşma eğilimi olduğu için buraya daha fazla yazmaya yüzüm kalmadı Bu konuyu tartışmak için bir konu açmayı öneriyorum başka insanlar da kalıcı olarak faydalansınlar ne dersiniz? Konunun ismi ne olsun ? Ben de oraya sorularımı ve devamını yazıym.

Sizinle bu konuyu tartışmak çok güzel gerçekten sizden çok farklı bir enerji alıyorum sanki içimdeki karanlıkları aydınlatıyorsunuz.

Alt 14-05-2008, 21:34   #20

haklısın sevgili angeleyess, konunun biraz dışına çıktık...
ayrıca hakkımda düşündüklerin beni mutlu etti, teşekkürler
o zaman ben witchcraft uygulamaları bölümüne "büyü hakkındaki temel sorular" başlığı altında konuyu açıyorum.
Sponsored links

Sponsor Bağlantılar

Seçenekler Arama