| Gezegen Büyülerine Dikkat
Herkeze merhaba ;
gezegen büyüleri ile ilgili arkadaşlar hani benim su hanımdan aldığım büyüler varya onlara dikkat ediniz
onlarca mesaj geldi bu konudan burda görünce şaşırdım ben dvd 'sini almıştım diye şu gezegenin yağı nedir tütsüsü nedir başka vermı diye sorular gelmeye devam ediyor. bunları siz bile bulabilirsiniz örneğin venüs olsun yapacağınız gezegen denklikleri konusundan yada herhabgi bir astroloji siteinden burcunların özelliklerine baktığınızda karşınıza ciceği kokusu gibi özelikllerini görürsünüz işte ordan eksik bilgiler tamamlanabilir ama meselse o değil.
su hanım siteye ve bana yönelik bazı sözler sarf etmişti hoş ben çok sonra gördüm ama mes cevabı zaten pek güzel vermişti.
konu oda değil konu şu su hanım tüm verdiği uygulamar golden dawn tarikatının bir çok uygulaması ve kensinin eklemsinden meydana gelir. asla cadılıkla uzaktan yakından alakası yoktur. bilgi amaçlı sitede ben yayınladım eksikleride bilerek bıraktım. burdaki uygulamalar sizlere esin vermek içindir. LÜTFEN DİKKAT (sitede büyük harf yazmak yasak ama bana bişey demezsiniz sanırım): SİTEDE VERİLEN UYGULAMALAR EKSİKTİR. TAMALANMIŞLARINI İSTEMEYİN ÇÜNKÜ TAMLANMIŞINI ALSANIZ BİLE SİZİN İŞİNİZE YARAMAZ.ZAMANINDA YAPAN KİŞİNİN ENERJİSİYLE BÜTÜNLÜK SAĞLADIĞI İÇİN O BÜYÜ İŞE YARAMIŞTIR. SİZ KENDİ ENERJİNİZE UYANI DENEYE DENEYE BULACAKSINIZ. BAZI UYGULAMAR TUTABİLİR ODA TESADÜFİDİR.(TILSIMLI SÖZLER, KUANTUM DÜŞÜNCE SİSTEMİ, VEFKLER, BÜYÜLÜ SÖZLER, GELENEKSEL UYGULAMA RİTÜELLERİ HARİÇ V.B.) KİŞİLERE PARA HARCAMADAN ÖNCE LÜTFEN DOĞRU BİR ARAŞTIRMA YAPIN ÖNCELİKLE BÜYÜNÜN HİÇ BİR ŞEYİ ÇÖZMEYECEĞİNİ BİLİN YOK GİZLİ İLİMLERMİŞ YOK GİZLİ ŞUYMUŞ. BU BÜYÜ TUTARMIŞ BU BÜYÜ İYİYMİŞ BU YOK. KENDİ TILSIMLARINIZI KENDİNİZ OLUŞTURUN ŞUANA KADAR VERİLMİŞ BİLGİLER BİLE YOLUNUZU ÇİZMEYE YETER BÜYÜ YAPMAKLA BÜYÜCÜ OLMAK ÇOK FARKLIDIR. BÜYÜCÜLERİN RUHSAL REHBERLERİ VARDIR.(BEDENSİZ VARLIKLAR) YAPILAN BÜYÜ HATALARI YADA HER ÖNÜNE GELEN BÜYÜ YAPTIĞI İÇİN YAPANIN VE YAPILANIN HAYATLARINDA SORUNLAR OLUŞMAKTADIR. NEREDEYSE BANA DANIŞMAYA GELEN HER KİŞİDE BÜYÜYE YADA YANLIŞ BÜYÜ TESİRİNE RASTLAR OLDUM BÜYÜCÜLÜK FARKLI OLMAK İÇİN YAPILMAZ BÜYÜCÜLÜK SİZİN UNUTMAMAK İÇİN UĞRAŞTIĞINIZ KİŞİLERİ KENDİNİZE AŞIK ETMEK İÇİN YAPILMAZ BÜYÜ OYUN İÇİN YAPILMAZ, BAŞKALARINA HAVA ATMAK İÇİN YAPILMAZ.
VE KONUNUN ASIL AÇILMA AMAÇINA UYGUN OLARAK PARA KAZANMAK İÇİN KİŞİLERİN HAYATLARINI MAHFETMEK İÇİN YAPILMAZ.
İNTERNET SİTESİ AÇMAK KİTAP YAZMAK OKADAR ZOR İŞLER DEĞİL. İNGİLİZCE BİLE BİLMEYE GEREK YOK ARTIK 400 MİLYONA ALACAĞINIZ CEVİRİ PROGRAMLARI İLE CEVİP CEVİRİP BÜYÜ KİTAPLARI YAZABİLİRLER.
İİ BİR FALCI OLMAK YADA YARDIM İSTEDİĞİNİZ KİŞİNİN BEDENSİZ VARLIKLARI OLMASIDA BİŞEY HİTAP ETMEZ
İLK ÖNCE BÜYÜDEN UZAK DURUN YOK İLLA YAPACAĞIM YAPTIRACAĞIM DİYORSANIZ RUH VE AKIL SAĞLIĞINIZ GERCEKTEN KUVVETLİ OLDUĞUNDAN EMİN OLUN DEĞİLSENİZ ÖNVE ONU GELİŞTİRİN PARA VERMEDEN ÖNCE DİKKAT EDİN FAZLA UZATTIM SANIRIM ALLAH HEPİNİZE İLİM VERSİN |