Alıntı:
SchizophreniCorpse´isimli üyeden Alıntı
Ya biraz alakasız olcak ama büyü bozmak diyince aklıma geldi.Arkadaşın evinde sabun içinde iğne bulmuşlar ve çöpe atmışlar.Daha önce duymuştum bu büyüyü fakat islami bir büyü olduğundan ne yapılması gerektiğini bilmiyordum.Evlerinde evi arındırma ritüelini uyguladık birkaç dua okuduk ve o büyünün etkili olmıyacağını düşünmelerini söyledim.Bir zarar gelmedi şuana kadar sanırım büyü bozuldu.Başka birşey yapmaya da gerek duymadım ama bu tarz büyüler çok fazla oluyor bozmak için ne yapılabilir ? |
papaz büyüsü o, iğne veya kürdan gibi sivri şeyler kullanılır ve akan suya atılır atıldığı anda sabun eridikçe büyülenen kişide günden güne erimeye başlar suya atılmamış olması erimeyeceği anlamına gelmez kişide kilo kaybı başlamış ise büyüde etkisini göstermeye başlar kişi her yediğini geri çıkartır onu bulursanız iğneleri kırmadan çıkartın ve büyüyü bozana kadar sabunu buzdolabında muhafaza edin herkes bunu bozamaz ve oldukça yüksek rakamlar önerirler.
ama bazende(genelde eski yaşlı bayanlar yapar) iğnelerin ucu paslanmasın diye sabuna batırırlar umarım budur yoksa papaz büyüsü ölümcül büyülerden birtanesidir.