eldekı yag bezelerı doktora gidipte sifa bulamamıs cok ınsan bu yazacagım uygulamayla sifa buldu denenmıs ve basarılı olmustur oncelıkle bir arpa tanesıyle yag bezesının etrafına daire cizilip su dua okunur (em ebremu fainnema mubrimum) 3 defa arpa tanesıyle daire cizilir ve 3 defa bu dua ookunur denenmıstır
sivilce ve sigiller icin baska dualar vardır ayrıca arpa tanesını ıllakı cope atmana gerek yok sonucta onunla bir uygulama yaptıysan bence baska bir yere yada topraga at
ay özellikle şu gözde çıkan arpacık gibi bişi hakkında bişi bilen wars yazsada kurtulsam nazardan olma ihtimali yüksekmiş ama beze gibi bişi çıkıyo özellikle biri gözlerime dikkatli baktığında en sonunda gözüm kapandı şiştide şimdi bezecik gibi bişi kaldı damla falan kullansamda nafile şu dediğin daire çizme işini uygulasam geçermi ki harekles_artagnes
__________________ içimde kaleler inşa ettim kırılmamak adına,harcına gözyaşı döktüm sağlam olsun die şimdi yarattıım zindanlarda ışıksızım....
okunmuş olduğundan toprağa gömülür ..ki bu işlem cuma akşamı yapılmalıdır ....ayrıca incirin uzantıda olduğu dalı alarak süt şeklinde bir sıvıyı incir dalından temin edilir ...Ve sigil vb neyse oraya sürülür ..ki dehset kaşınacaktır)bu da kesin çözümdür ...
__________________ ÜCRA BİR KÖYDE BİTLERİMİ AYIKLIYORUM ...
You see us comin'
And you all together run for cover
We're takin over this town
Aimed at you we're the Cowboys From Hell
Comin' for you we're the Cowboys From Hell