JUKEBOX | CHAT | GNOXIS MESSENGER

Geri git   Gnoxis.com > Okültizm > Wicca & Witchcraft > Witchcraft Uygulamaları

Seçenekler Arama
Alt 27-03-2008, 01:34   #1

AnTiDoTo - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Karma gücü: 6 AnTiDoTo is just really niceAnTiDoTo is just really niceAnTiDoTo is just really niceAnTiDoTo is just really niceAnTiDoTo is just really nice
Sevgiliden Kurtulma Büyüsü

Bu büyüde; içine hapsedildiğiniz bir ilişkiden,kendiniz ve partneriniz acı,ihanet ve kalp kırıklığı hissetmeden,kurtulmak ve yeni şeyler yaşamak için niyet edebilirsiniz..

MALZEMELER

-Düz sunak yüzeyi
-Kırmızı mum
-Siyah mum
-5 tarot kartı (kupa yedilisi,kupa ikilisi,kılış sekizlisi,kılıç ikilisi ve aşıklar kartı)
-Tuz
-Bir bardak su
-Sevgilinizin bir tutam saçı
-Gül yaprakları

Kırmızı mumu,sunağın kuzeyine;siyah mumu güneyine yerleştirin ve yakın.Aşıklar kartını ortaya bırakın ve şu sözleri söyleyin:

"Burada kendim ve (kurtulmak istediğiniz sevgilinizin ismini söyleyin) adına, Tanrılar bize baksın ve bana onu kendi yoluna yollamam için yardım etsin"

Kupaların yedilisini,sunağın batısına yerleştirin ve kupaların ikilisini artı işareti oluşturacak şekilde üstüne bırakın ve bu işlemi üç kere tekrarlayın ve şu sözleri söyleyin:

"O,burada ama başka yere bakıyor,onun duyguları değişiyor,gidiyor ve benden uzaklaşıyor."

Kılıçların sekizlisinin üstüne artı işareti oluşturacak şekilde kılıçların ikilisini koyun ve sunağın doğusuna yerleştirin,bu işlemi üç kere tekrarlayın ve şu sözleri söyleyin:

"O,gidiyor,dönüş yolunu bulamıyor.Şimdi temelli gidiyor.."

Pusulanın dört ana yönüne biraz tuz serpiştirin.Sonra bir kovadaki suya istemediğiniz sevgilinin saçından bir tel ve gül yaprakları koyun ve sunağın ortasında onları yakın..
Sponsored links

Sponsor Bağlantılar
Alt 27-03-2008, 02:09   #2

koorbonik - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Karma gücü: 3 koorbonik henüz daha yolun başında

antidoto guzel paylasım her kes yapamaz kavramaz nasıl oltugunu paylasımın güzelde bana eksıklerı cok gıbı geltı genede

Alt 27-03-2008, 02:23   #3

Karma gücü: 6 AnTiDoTo is just really niceAnTiDoTo is just really niceAnTiDoTo is just really niceAnTiDoTo is just really niceAnTiDoTo is just really nice

öncelikle zaten tüm konularda bunun açıklaması yapılmakta zaten bu büyüleri herkes yapamaz..bu büyüde bi eksiklik yok onuda belirtmek isterim..peki eksik gördüğün nedir ?
AnTiDoTo isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Sponsored links

Alt 27-03-2008, 10:48   #4

biggang - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Karma gücü: 40 biggang has a reputation beyond reputebiggang has a reputation beyond reputebiggang has a reputation beyond reputebiggang has a reputation beyond reputebiggang has a reputation beyond reputebiggang has a reputation beyond reputebiggang has a reputation beyond reputebiggang has a reputation beyond reputebiggang has a reputation beyond reputebiggang has a reputation beyond reputebiggang has a reputation beyond repute

ooo bitmis gitmis olan iliskide adamin sacini nereden bulurum..
bir de duz sunak nedir?

Sponsor Bağlantılar
Alt 27-03-2008, 11:48   #5

yazdığım uygulamayı dikkatli okumanızı öneririm bitmemiş bir ilişkiden bahsediliyor yani kişi ile irtibat halindesiniz..dolayısyla bir tutam saçı çok rahat bir şekilde bulabilirsiniz.Düz sunak yüzeyide büyü yaptığınız alanın üstünde bişey olmaması anlamına geliyor,mesela diğer büyülerde mor renkli,kırmızı renkli sunak kumaşı diye belirtmiştim..bu büyüde sunak kumaşına ihtiyacımız yok..
AnTiDoTo isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla

Alt 27-03-2008, 11:50   #6

asi_aysu - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Karma gücü: 5 asi_aysu is just really niceasi_aysu is just really niceasi_aysu is just really niceasi_aysu is just really nice

tam Bana Göre Bi Büyü Bu Kesinlikle Yapamam Lazim

Düz Sunak Yüzeyi Ne Oluyor?

Alt 27-03-2008, 12:54   #7

Karma gücü: 5 asi_aysu is just really niceasi_aysu is just really niceasi_aysu is just really niceasi_aysu is just really nice

HIIIM teşekrler esther
asi_aysu isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla

Alt 27-03-2008, 13:03   #8

tears_of_rain - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Karma gücü: 18 tears_of_rain has a brilliant futuretears_of_rain has a brilliant futuretears_of_rain has a brilliant futuretears_of_rain has a brilliant futuretears_of_rain has a brilliant futuretears_of_rain has a brilliant futuretears_of_rain has a brilliant futuretears_of_rain has a brilliant futuretears_of_rain has a brilliant futuretears_of_rain has a brilliant futuretears_of_rain has a brilliant future

aysucum bilgin olmadan yapma istersen önce sitede ön hazırlığı oku sonra uygulamaya geç
ne olacağını bilmiyorum ama büyü tutmaz okmi

Sponsor Bağlantılar
Alt 27-03-2008, 13:28   #9

SEN YAPCAN ZATEN BANa
asi_aysu isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Sponsored links

Alt 27-03-2008, 14:39   #10
-YASAKLI-

magus - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Karma gücü: 0 magus yakında ünlü olacak gibi

Madem kurtulacan sevgiliden,neden baştan girdin olaya? derler... Algın nerde,düşük frekanslı obsesif adama niye bağlandın?...
magus isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Sponsored links

Seçenekler Arama