arkadaşlar bu büyünün nasıl yapıldığını merak ediyorum bu aslında ritüelleri biliyorum ama hangi dua okunuyor yani tebbet diye biliyorum ama birşey daha bu büyüyü ilk yaptığınız zaman herhangi bir varlık geliyormu ve buna adak adanıyormu sorduğum sorulara bilir kişilerden cevap aldığımda sorma sebebimi söyleyeceğim
arkadaşlar bu büyünün nasıl yapıldığını merak ediyorum bu aslında ritüelleri biliyorum ama hangi dua okunuyor yani tebbet diye biliyorum ama birşey daha bu büyüyü ilk yaptığınız zaman herhangi bir varlık geliyormu ve buna adak adanıyormu sorduğum sorulara bilir kişilerden cevap aldığımda sorma sebebimi söyleyeceğim
hicbir dua buyude ise yaramiyor sizin yogunlasmaniz ve istediginiz seyi majik bir sekilde onunuzde tutmaniz onemli
sorduğum sorulara bilir kişilerden cevap aldığımda sorma sebebimi söyleyeceğim
Kızmak gücenmek yok, ama bilen kişiler senin neyi ne için sorduğunla neden ilgilenip bu pazarlığa eyvallah desin ki? Kapıya gelip soru soran sensin, onlar sana bir şey anlatmak için yalvarmıyorlar.
Öğrenmen çok gerekliyse durumunu açıkla da bilenler karar versin anlatıp anlatmamaya.
__________________ Even Beethoven had his critics. Name three of them.