JUKEBOX | CHAT | GNOXIS MESSENGER

Geri git   Gnoxis.com > Okültizm > Wicca & Witchcraft > Witchcraft Uygulamaları

Seçenekler Arama
Alt 13-03-2008, 19:05   #1

Karma gücü: 2 voyvoda ne işi var bunun burada
Bir aşk büyüsü daha...

ortalıkta çok fazla aşk büyüsü var ama bende bildiğim bir tanesini paylaşmak istedim sizinle...

aşkını ifade edebileceğin kafiyeli (mümkünse 6 satır) bir methiye yaz. sevdiğinin adını başka bi kağıda ve sol eline yaz.
kafiyenin içinde ‘adını veriyorum kağıtta’ gibi bir cümle ve ‘adı yazılı elimde’ gibi bir cümle geçsin...(kafiyeyi ona göre yazman lazım)
kırmızı yeşil ve turuncu mumları yak ve (sevdiğinin adı olan) kağıdı ateşte yak, sözleri söylerken... yazılı elini de ateşte biraz gezdir (eğer değer veriyorsan elindeki yazının üstüne mum damlat)
(biraz acıyor ama dayanabilirsin yani bir mum nede olsa di mi, küçükken de yapmışsındır)... kırmızı mumu damlat...

kağıdın küllerini rüzgara bırak ve:

küller rüzgarlara
rüzgarlar dağlara
sevdiğimin yolunda
oda sevsin sonunda

sözlerini söyle küller uçarken

yatarken elini bandaj gibi bir şey ile sar yazılı olanı avucun yumruk şeklinde olsun sararken gece öyle yat...
ertesi akşam az bir miktar sıcak suyu hazırda beklet ve cezveyi kısık ateşe koy aynı mumlardan turuncu yeşil ve ardından kırmızı mumu damlat
biraz sonra cezve alev alacaktır zaten; alevin içine yazdığın kafiyeyi oku ve at... cezveyi iyice salla sağa sola kağıt mumla kaplı gibi kalsın yani...
alevin üstüne azcık at (biraz gürültü çıkacak çoss diye o yüzden çok atma, dumandan da boğulma dikkat et)
cezveyi lavaboya boşalt ama kağıda zarar verme (yanık kağıda) soğuyunca al o kağıdı
bir kağıt yada peçeteye sar,üstünü hediye paketi yapar gibi bir iple sar çok sıkmadan... onu yatağına yakın bir yerde sakla
gece yatmadan

sende sevdin sonunda
bekledim sabırla
mutluluk olunca
aşkımız sonsuza

sözlerini söyle... iki gün bunu tekrarla 3. gün sakladığın peçetelerin üstüne tarçın,çok azcık kırmızı biber,defne yaprağı ve kırmızı elma (kırmızı olan yerinden)koy
kırmızı mum damlat ve mumum üstüne büyü yaptığın kişi hakkında gerçek düşüncelerini ve isteklerini yaz arkasına da onu sevdiğini ve adınızı yaz... mumla adınızın üstünü kapla ki kalıcı olsun
hepsini birden toprağa göm gömerken deminki iki sözü de tekrarla ve gül tütsüsünü yanlarına göm... gömerken düşüncelerinin yazılı olan kağıdı yak toprağa küllerini göm üstüne de peçeteyle sarılı olanı…

Bana bunu bir arkadaş yollamıştı yıllar önce şimdi bilg.da dolanırken rastladım ve paylaşmak istedim...
voyvoda isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla

Sponsor Bağlantılar
Alt 05-04-2008, 23:25   #2

zouoz - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Karma gücü: 1 zouoz ne işi var bunun burada

uzunmuşş ama denemek istiorumm..
zouoz isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla

Alt 06-04-2008, 08:14   #3

mezzaluna - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Karma gücü: 6 mezzaluna kısacası herkes için çok değerlimezzaluna kısacası herkes için çok değerlimezzaluna kısacası herkes için çok değerlimezzaluna kısacası herkes için çok değerli

oy annem bu nedir böyle ehehehe

Alt 06-04-2008, 10:30   #4

nazbahar - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Karma gücü: 4 nazbahar dikkatleri üzerinde toplamaya başlamışnazbahar dikkatleri üzerinde toplamaya başlamışnazbahar dikkatleri üzerinde toplamaya başlamış

aslında büyülerin MİSKle yazılmaası gerekiyor ...Daha çok tutar ...Denenmistir ...

Sponsor Bağlantılar
Alt 06-04-2008, 11:54   #5

mezzaluna - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Karma gücü: 6 mezzaluna kısacası herkes için çok değerlimezzaluna kısacası herkes için çok değerlimezzaluna kısacası herkes için çok değerlimezzaluna kısacası herkes için çok değerli

misk ve safran karıstırılp yazılır da safranın kılosu kaç para biliyormusun
mezzaluna isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla

Alt 06-04-2008, 11:55   #6

AnTiDoTo - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Karma gücü: 6 AnTiDoTo is just really niceAnTiDoTo is just really niceAnTiDoTo is just really niceAnTiDoTo is just really niceAnTiDoTo is just really nice

yazımlarda miskin kullanılması evet daha etkili olabilir ama sadece bildiğmiz kara kalemlede yazarak başa<rıya ulaşılabilir,nede olsa olay sizde bitiyor..

Alt 06-04-2008, 17:30   #7

nazbahar - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Karma gücü: 4 nazbahar dikkatleri üzerinde toplamaya başlamışnazbahar dikkatleri üzerinde toplamaya başlamışnazbahar dikkatleri üzerinde toplamaya başlamış

karakalemle iş bitmiyor ANTİDOTO ...Nedeni ise genellkile yapılan büyüler içeriğinde içme , yedirilme ve yakma olunca miskin kullanılması gerekiyor ...Yani güçlü malzeme kullanılması büyünün ömrünü uzatır ..Karakalemle yazılan büyülerin ömrü en fazla 40 gündür ...Ve 40 günden sonra kendiliğinden bozulur ...
nazbahar isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla

Alt 06-04-2008, 17:44   #8

IXION - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Karma gücü: 8 IXION is a name known to allIXION is a name known to allIXION is a name known to allIXION is a name known to allIXION is a name known to allIXION is a name known to all

Pilot kalemle yazın yada en iyisi yağlıboya
IXION isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla

Sponsor Bağlantılar
Alt 06-04-2008, 18:37   #9

AnTiDoTo - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Karma gücü: 6 AnTiDoTo is just really niceAnTiDoTo is just really niceAnTiDoTo is just really niceAnTiDoTo is just really niceAnTiDoTo is just really nice

Nazbahar öncelikle benim yaptığım uygulamalarda ben misk kullanmadım çünkü her büyünün yapımı farklıdır kaldı ki büyülerde alternatif üretmek esastır örneğin yasemin yağı gereken bir uygulamada yasemin yağı bulamıyorsan çiçek yapraklarını etrafa saçabilirsin sonuçta büyüde önemli olan malzemeler değildir kişinin istediği şeye yoğunlaşmasından doğan enerjidir.. bunun yanısıra 40 gün esasından bahsetmişsindir buda subjektif bir şeydir 40günle sınırı yoktur..
--------------------
içme,yedirilme gibi büyülerdede misk kullanmadım şu ana kadar ve sonucuda başarılı oldu..

Konu AnTiDoTo tarafından (06-04-2008 Saat 18:37 ) değiştirilmiştir.. Sebep: Ardarda Atılan Mesajlar Birleştirildi
AnTiDoTo isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla

Alt 06-04-2008, 18:46   #10

danteAnIL - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Karma gücü: 2 danteAnIL ne işi var bunun burada

zaten içme ve yedirilme büyülerinde misk kullanılmaz

şuna bi açıklma getiriyim...

misk, safran,gül suyu,za-feran tarzı mürekkebi müslümanlar yazar sadece etkkisde 3 ay dır...

bunları kullanmadan kendi günüzle yazarsanız daha etkili olur.papaz tanıdıklarım hiç bi şekilde bu tür mürekkeplerle yazmıyor..ama 3 günde etki gösteriyor yani sonuç sizde....
danteAnIL isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla

Seçenekler Arama