JUKEBOX | CHAT | GNOXIS MESSENGER

Geri git   Gnoxis.com > Okültizm > Wicca & Witchcraft > Witchcraft Uygulamaları

Seçenekler Arama
Alt 07-03-2008, 02:02   #1

AnTiDoTo - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Karma gücü: 7 AnTiDoTo is just really niceAnTiDoTo is just really niceAnTiDoTo is just really niceAnTiDoTo is just really niceAnTiDoTo is just really nice
Wink Aşıklar Büyüsü.. (tarot büyüleri)

Bu büyüyü ruh ikizinizi cezbetmekiçin;genellikle hayatınızda daha çok sevgiyi cezbetmek için,bir ilişkide problem yaşadığınızda doğru karar vermek için;partnerinizin sadakatini sağlamak için niyet edebilirsiniz..

MALZEMELER

- Altın renkli sunak kumaşı
-Altın renkli mum
-Gül özyağı
-Aşıklar kartı
-Yeşil mum
-İki kırmızı ip

Altın renkli muma yağ sürerek sunağın ortasına yerleştirin ve yakın.Mum,içinizdeki altın karizmayı temsil ediyor ve bu bbüyü ile ruh ikizinizin farkına varacaksınız.Aşıklar kartını,dikey olarak muma dayayın,yeşil muma da yağ sürün ve yakın.Mumu,gözlerinizin hizasında tutun.Gözlerinizi kapatın ve bir sevgilide olmasını istediğiniz bütün özellikleri hayal edin.Yeşil mumu birbirine değecek şekilde altın mumun yanına bırakın ve şu sözleri söyleyin:

"Ben burada aşıkların gücünü çağırıyorum.Bu noktada hayatımda varolsunlar.En büyük melek Gabrielin adına,ilişkilerimin seçiminde bana yardım etsinler ve benim hayatım aşkla dolsun."

İki ipi birbirine bağlayın.Kendinizin başka bir kişiyle bağlandığınızı ve yıldız seviyesinde olduğunuzu hayal edin.Birbirinizle tanıştığınızı,çeşitli durumlarda bulunduğunuzu,mesela yürüyüş yaptığınızı,yüzmeye gittiğinizi,yemeğe çıktığınızı vb.. hayal edin.İmajlar,düşünebildiğiniz kadar büyük ve canlı olsun.Ve mumlar yanarken diğer insanı partner olarak yanınızda görmeye devam edin.Bağlanan ipi,muska olarak güvenli bir yerde saklayın.
AnTiDoTo isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Sponsored links

Sponsor Bağlantılar
Alt 07-03-2008, 02:05   #2

belfalas - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Karma gücü: 72 belfalas has a reputation beyond reputebelfalas has a reputation beyond reputebelfalas has a reputation beyond reputebelfalas has a reputation beyond reputebelfalas has a reputation beyond reputebelfalas has a reputation beyond reputebelfalas has a reputation beyond reputebelfalas has a reputation beyond reputebelfalas has a reputation beyond reputebelfalas has a reputation beyond reputebelfalas has a reputation beyond repute

ellerine sağlık antidoto paylaşımlarının devamını merakla bekliyorum

know thyself...
belfalas isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla

Alt 07-03-2008, 22:41   #3

UsagiNarciss - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Karma gücü: 8 UsagiNarciss is a splendid one to beholdUsagiNarciss is a splendid one to beholdUsagiNarciss is a splendid one to beholdUsagiNarciss is a splendid one to beholdUsagiNarciss is a splendid one to beholdUsagiNarciss is a splendid one to behold

deste bozulmuor mu bole yapınca?
yane ayrıca bı desteyı bu ıslere mı ayırmalıyoz_?
fal destelerıyle ıletısım saglamak zor yetreınce,bu kartlarla da bag kurmak lazım de mı?
UsagiNarciss isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Sponsored links

Alt 08-03-2008, 21:12   #4

Karma gücü: 7 AnTiDoTo is just really niceAnTiDoTo is just really niceAnTiDoTo is just really niceAnTiDoTo is just really niceAnTiDoTo is just really nice

hayır deste bozulmuyor
--------------------
evet bu arada sorunu yarım cvpladım kususra bakma tabiiki kartlarla bie bağ kurman gerekiyor eğer ilk defa bakıyorsan ve kartlarını yeni aldıysan dolunay ışığında bekletip akşamları yastığını altında saklayabilirsin gündüzleride kartları üzerinde taşıyabilirsin çanta vs..

Konu AnTiDoTo tarafından (08-03-2008 Saat 21:12 ) değiştirilmiştir.. Sebep: Ardarda Atılan Mesajlar Birleştirildi

Sponsor Bağlantılar
Alt 09-03-2008, 03:58   #5
-YASAKLI-

nayalay_ma - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Karma gücü: 0 nayalay_ma henüz daha yolun başında

bir cesit buyu de ben eklemek isterim, kara buyu kitabinda olan bir buyu oldugunu biliyorum.

kucuk tahta sandik icine bir koyun kalbi koyup uzerine "benim bedenim toprak, icimde saklayacagim, ruzgarin ruhu ile (kisinin ismi)'u kendime adiyorum." dedikten sonra 3 tane kalin igneyi kalbe sapliyorsunuz sonra uzerine kirmizi bir bez ortup kutuyu kapatip, kutuyu gomuyorsunuz gomerken uzerine attiginiz topraga biraz sacinizdan karistirmalisiniz. "tamamlandi" diyerek seslice soyluyorsunuz ve ayaginizi o topraga 3 kere vurup ellerinizi uzatiyorsunuz. "kaderini yazdim" diyip orayi terkedin.

not: bunu dolunay olmayan bir gecede yapmalisiniz,
nayalay_ma isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla

Alt 09-03-2008, 10:10   #6

Karma gücü: 3 atlas ne işi var bunun burada

bu buyu ıle ne oluyor.. ben sevdıgım ınsanın benımle ılgılenmesını ve devamlı beraber olmasını ıstıyorum ne yapmalıyım? hanı sen dedı ya sız sorun ben soyleyeyeım
atlas isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Sponsored links

Alt 09-03-2008, 18:15   #7
-YASAKLI-

nayalay_ma - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Karma gücü: 0 nayalay_ma henüz daha yolun başında

bu buyu ile kendinize asik edebilir ve o kisinin sizle daha fazla yakindan ilgilenmesini saglayabilirsiniz.
nayalay_ma isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla

Alt 09-03-2008, 20:23   #8

karabüyüleri bu konularda kullanmayı uygun görmüyorum (şahsen) ama ilginç bir uygulamaymış nayalay_ma teşekkürler..

Sponsor Bağlantılar
Alt 09-03-2008, 23:10   #9

coldhellangel - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Karma gücü: 109 coldhellangel has a reputation beyond reputecoldhellangel has a reputation beyond reputecoldhellangel has a reputation beyond reputecoldhellangel has a reputation beyond reputecoldhellangel has a reputation beyond reputecoldhellangel has a reputation beyond reputecoldhellangel has a reputation beyond reputecoldhellangel has a reputation beyond reputecoldhellangel has a reputation beyond reputecoldhellangel has a reputation beyond reputecoldhellangel has a reputation beyond repute

paylaşımın için tşkler antidoto heycan verici olmuş

Alt 09-03-2008, 23:50   #10

nazbahar - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Karma gücü: 4 nazbahar dikkatleri üzerinde toplamaya başlamışnazbahar dikkatleri üzerinde toplamaya başlamışnazbahar dikkatleri üzerinde toplamaya başlamış

Paylaşimin Için Tşkler ...
nazbahar isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Sponsored links

Seçenekler Arama