JUKEBOX | CHAT | GNOXIS MESSENGER

Geri git   Gnoxis.com > Okültizm > Wicca & Witchcraft > Witchcraft Uygulamaları

Seçenekler Arama
Alt 26-02-2008, 11:16   #1

ozgunaz - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Karma gücü: 2 ozgunaz henüz daha yolun başında
İç sıkıntısına ne iyi gelirrr? bilen varsa lütfen yardım etsin.

iç huzuru için yapılabilecek bişeler varsa arkadaşlar lütfen paylaşın benimle.böle kalbim ağzımdan çıkıcak gibi sanki.tamam kiminiz anksiyete diceksiniz bu duruma ama öle değil.bu durum hep var.hayatımı zorlaştırıyor.içimden bi ses sürekli çığlık atıyor.bağırıyor.çok garip.
ozgunaz isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Sponsored links

Sponsor Bağlantılar
Alt 26-02-2008, 11:42   #2

boynuzsuzgeyikler - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Karma gücü: 52 boynuzsuzgeyikler has a reputation beyond reputeboynuzsuzgeyikler has a reputation beyond reputeboynuzsuzgeyikler has a reputation beyond reputeboynuzsuzgeyikler has a reputation beyond reputeboynuzsuzgeyikler has a reputation beyond reputeboynuzsuzgeyikler has a reputation beyond reputeboynuzsuzgeyikler has a reputation beyond reputeboynuzsuzgeyikler has a reputation beyond reputeboynuzsuzgeyikler has a reputation beyond reputeboynuzsuzgeyikler has a reputation beyond reputeboynuzsuzgeyikler has a reputation beyond repute

sabrın varsa meditasyon uygula sitede ararsan bulabilirsin

Hafiften çalan underground jazz ve benim dinlerken yudumladığım biramın yanında okuduğum kitap!!!
boynuzsuzgeyikler isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla

Alt 26-02-2008, 14:50   #3

blackdream - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Karma gücü: 3 blackdream yakında ünlü olacak gibiblackdream yakında ünlü olacak gibi

bende sana meditasyon öneririm bende aynı durumdaydım ve çok iyi geldi daha sakin mutlu ve huzurlu oluyosun ama inanarak yapman gerek
blackdream isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Sponsored links

Alt 26-02-2008, 14:51   #4

belfalas - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Karma gücü: 60 belfalas has a reputation beyond reputebelfalas has a reputation beyond reputebelfalas has a reputation beyond reputebelfalas has a reputation beyond reputebelfalas has a reputation beyond reputebelfalas has a reputation beyond reputebelfalas has a reputation beyond reputebelfalas has a reputation beyond reputebelfalas has a reputation beyond reputebelfalas has a reputation beyond reputebelfalas has a reputation beyond repute

boynuzsuzgeyikler'in de dediği gibi site içerisinde huzursuzluk için kendini güvende hissetmek için birçok şey mevcut...konuları daha derinlemesine incelersen aradığın şeyi bulacaksın zaten (ayrıca fazladan bir çok şey öğrenmiş olacaksın)
bunun dışında üzerinde negatif enerjini çekmesi için ametist, kuvars gibi bir taş taşıyabilirsin. yattığın odaya lavanta koy...en azından yastığının altında bulunduracağın bir kese içerisinde lavanta yaprakları sana çok faydalı olacaktır. çok sıkıldıkça lavanta kesesini eline al ve yavaşça ve derin derin içine çek kokusunu. bunu yaparken bedeninin hafiflediğini ve sıkıntılarının verdiğin nefesle bedenini terkettiğini imajine et...bunlara ek olarak odanda yakacağın buhur(ya da diğer adlarıyla sığla, frankincense) tütsüsü kendini daha huzurlu hissetmene yardımcı olacaktır. umarım sıkıntını atarsın.
sevgiyle kal...

know thyself...
belfalas isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla

Sponsor Bağlantılar
Alt 26-02-2008, 18:43   #5

IXION - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Karma gücü: 8 IXION is a name known to allIXION is a name known to allIXION is a name known to allIXION is a name known to allIXION is a name known to allIXION is a name known to all

Dua okumak iyi geliyor, müslüman meditasyonu

Konu belfalas tarafından (27-02-2008 Saat 02:51 ) değiştirilmiştir..
IXION isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla

Alt 27-02-2008, 02:52   #6

Wahsi - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Karma gücü: 12 Wahsi is a glorious beacon of lightWahsi is a glorious beacon of lightWahsi is a glorious beacon of lightWahsi is a glorious beacon of lightWahsi is a glorious beacon of lightWahsi is a glorious beacon of light

ibadet tek cözüm

Alt 27-02-2008, 03:26   #7

belfalas - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Karma gücü: 60 belfalas has a reputation beyond reputebelfalas has a reputation beyond reputebelfalas has a reputation beyond reputebelfalas has a reputation beyond reputebelfalas has a reputation beyond reputebelfalas has a reputation beyond reputebelfalas has a reputation beyond reputebelfalas has a reputation beyond reputebelfalas has a reputation beyond reputebelfalas has a reputation beyond reputebelfalas has a reputation beyond repute

Alıntı:
Wahsi´isimli üyeden Alıntı Mesajı göster
ibadet tek cözüm
senin söylediğine göre ateistler asla huzur bulamaz ama benim birçok huzur içinde olan ateist arkadaşım var.
insanın ruhunu dinlendirip huzura kavuşabilmesi için ibadet yanlızca yollardan biridir. insan birçok şekilde iç sıkıntılarını geçirebilir.
belfalas isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla

Alt 27-02-2008, 04:59   #8

Wahsi - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Karma gücü: 12 Wahsi is a glorious beacon of lightWahsi is a glorious beacon of lightWahsi is a glorious beacon of lightWahsi is a glorious beacon of lightWahsi is a glorious beacon of lightWahsi is a glorious beacon of light

Alıntı:
belfalas´isimli üyeden Alıntı Mesajı göster
senin söylediğine göre ateistler asla huzur bulamaz ama benim birçok huzur içinde olan ateist arkadaşım var.
insanın ruhunu dinlendirip huzura kavuşabilmesi için ibadet yanlızca yollardan biridir. insan birçok şekilde iç sıkıntılarını geçirebilir.
Ahirete inanmıyorsa insan sevdigi birşeylere yogunlasarakta iç sıkıntısını giderebilir ...
Wahsi isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla

Sponsor Bağlantılar
Alt 27-02-2008, 13:14   #9

darkred_cactus - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Karma gücü: 5 darkred_cactus kısacası herkes için çok değerlidarkred_cactus kısacası herkes için çok değerlidarkred_cactus kısacası herkes için çok değerlidarkred_cactus kısacası herkes için çok değerli

bol bol meditasyon yap (: kendi dengeni sağlayamazsan asla iç huzurun olmaz (:

Alt 27-02-2008, 18:05   #10

ozgunaz - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Karma gücü: 2 ozgunaz henüz daha yolun başında

teşekkür ederim arkadaşlar.meditasyonu da deniyorum ama geçici çözüm oluyor sanki .o gün rahatlıyorum ertesi gün yine aynı.ben sanırsam yaşam enerjimi kaybettim.bi daha hiç mutlu olamayacakmışım gibi geliyo.kara bulutlar var sanki üstümde.ama meditasyona devam edicem.
--------------------
belfalas verdiğin bilgiler için teşekkür ederim.zamanında yaşadığım derin üzüntülerin kalıntıları bunlar.kendimi lanetlenmiş gibi hissediyorum sanki.ama dediklerini yapıcam bu akşam.

Konu ozgunaz tarafından (27-02-2008 Saat 18:05 ) değiştirilmiştir.. Sebep: Ardarda Atılan Mesajlar Birleştirildi
ozgunaz isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Sponsored links

Seçenekler Arama