JUKEBOX | CHAT | GNOXIS MESSENGER

Geri git   Gnoxis.com > Okültizm > Wicca & Witchcraft > Witchcraft Uygulamaları

Seçenekler Arama
Alt 17-01-2008, 16:33   #1

AnTiDoTo - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Karma gücü: 7 AnTiDoTo is just really niceAnTiDoTo is just really niceAnTiDoTo is just really niceAnTiDoTo is just really niceAnTiDoTo is just really nice
Aşk çayi Büyüsü

Bir arkadaşım aktardı bu büyüyü biraz garip geldi denemedim sizinle paylaşmak istedim fakat malzemerin miktarlarını aktaramıyorum %100 tarif vermediğimizden isteyen özelden mail atabilir..

Aşk çayı büyüsü, Pazartesi, Salı veya Cuma günlerinde, ilk dördünden hemen sonra, dolunay olmadan yapılırsa etkili olur
Mumları yakın ve onları çaydanlığa yakın bir yere dikin. İki bardak memba suyunu çaydanlığa dökün, diğer malzemeleri(karaman kimyonu tohumu,rezene tohumu,kuşburnu ve gül yaprakları) ve çayı bu suya katın ve ağır ağır kaynatın. Çay kaynarken çıkan buharın üzerinden ellerinizi üç kez geçirin ve içinizdeki aşka konsantre olun. Çayı bir fincana dökün ve rahat bir yere oturun. Eğer sevdiğiniz kişinin bir fotoğrafı varsa çayı içerken bu fotoğrafı görebileceğiniz bir yere koyun ve şu sözleri söyleyin :

Götürüyorum bu fincanı dudaklarıma,
Yudum yudum içiyorum onu, yavaşça,
Gül, çay, karaman kimyonu, ve rezene
Benim için tutun aşkı vermeyin kimseye

bu şekilde oluyormuş denemediğim için bir şey diyemiyorum belki deneyeniniz vardır varsa sonucu bize aktarırsa seviniriz değil mi?
--------------------
bu arada eski yazıları okudum aynı tarifi bir arkadaş bizzat anlatmış demekki kendi aramızdkai tarifler yeni üye olmama rağmen hemen ulaşmış başka bir arkadaşım tarafından kusura bakmayın =)))

Konu AnTiDoTo tarafından (17-01-2008 Saat 16:33 ) değiştirilmiştir.. Sebep: Ardarda Atılan Mesajlar Birleştirildi
AnTiDoTo isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Sponsored links

Sponsor Bağlantılar
Alt 19-01-2008, 17:45   #2

Nora - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Karma gücü: 50 Nora has a reputation beyond reputeNora has a reputation beyond reputeNora has a reputation beyond reputeNora has a reputation beyond reputeNora has a reputation beyond reputeNora has a reputation beyond reputeNora has a reputation beyond reputeNora has a reputation beyond reputeNora has a reputation beyond reputeNora has a reputation beyond reputeNora has a reputation beyond repute

Sercan91 yolunu şaşırmış... daha fazla günaha şahit olmadan kendisini kurtaralım...

ilgili moderatör konuyu bu mesajlardan temizledikten sonra lütfen konuya gerektiği gibi devam ediniz.
--------------------
Konuyu saptıran mesajlar silinmiştir... diğer üyelerin mesajları da yanıt verilmiş olduğu için temizlendi.. lütfen uygun biçimde devam edelim...

Konu Nora tarafından (19-01-2008 Saat 17:45 ) değiştirilmiştir.. Sebep: Ardarda Atılan Mesajlar Birleştirildi
Nora isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla

Alt 19-01-2008, 20:18   #3

Mystick - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Karma gücü: 12 Mystick is a splendid one to beholdMystick is a splendid one to beholdMystick is a splendid one to beholdMystick is a splendid one to beholdMystick is a splendid one to beholdMystick is a splendid one to beholdMystick is a splendid one to behold

saol nora .. saol antidoto gzl paylaşımlar
Mystick isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Sponsored links

Alt 20-01-2008, 02:53   #4

freddy - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Karma gücü: 19 freddy has much to be proud offreddy has much to be proud offreddy has much to be proud offreddy has much to be proud offreddy has much to be proud offreddy has much to be proud offreddy has much to be proud offreddy has much to be proud offreddy has much to be proud offreddy has much to be proud of

arkadaşlar bide bildiğim ama uygulamadığım birşey var,bunu bir arkadsımdan almıştım. sevdiğiniz kişiye bir meyve suyu hazırlayın kendi ellerinizle sıkın ve karıştırırken aşağıdaki leri fısıldayın;

Munus sıgsıgga ag bare ye
Innın aggısh xashxur gıshnu urma
Shaziga bare ye
Zıgashubba na agsıshamaziga
Namza ye Innın durre esh akkı
Ugu agba veagub!.

freddy isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla

Sponsor Bağlantılar
Alt 20-01-2008, 02:57   #5

Karma gücü: 12 Mystick is a splendid one to beholdMystick is a splendid one to beholdMystick is a splendid one to beholdMystick is a splendid one to beholdMystick is a splendid one to beholdMystick is a splendid one to beholdMystick is a splendid one to behold

bana biraz garip geldi ben o psikolojiyle kıza verirken kız içine bişi attım sanır heralde bilmiorum ama gerçek olduğun emin misin arkadaşın keklemiş olmasın seni

Alt 20-01-2008, 03:08   #6

Karma gücü: 19 freddy has much to be proud offreddy has much to be proud offreddy has much to be proud offreddy has much to be proud offreddy has much to be proud offreddy has much to be proud offreddy has much to be proud offreddy has much to be proud offreddy has much to be proud offreddy has much to be proud of

gayet eminim ,merak etme.
Sponsored links

Alt 20-01-2008, 03:19   #7

peki o zman ... da ne tür bir meyve suyu??

Alt 20-01-2008, 03:23   #8

psychick - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Karma gücü: 3 psychick henüz daha yolun başında

vişne suyu olurmu? elimdeki bardağın içine oo sözleri okuyasım geldi yamulup kalıcam bir gün bi yerde gerçekten ya şimdi bunu okuyup bu meyvasuyunu içsem ne olur bana ayrıca yazıldığı gibimi okunuor bu ayzı hangi dil merak etim
psychick isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla

Sponsor Bağlantılar
Alt 20-01-2008, 03:24   #9

ya illa da meyva suyu deil tabiiki kendi hazırladıınız bi içecek örnek olarak meyva suyu dedim. o senin kararın.
Sponsored links

Alt 20-01-2008, 03:27   #10

saolun paylaşımlar için Konuyu abuk sabuk espirilerimle tıkamıyım..

Alt 20-01-2008, 09:57   #11

AnTiDoTo - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Karma gücü: 7 AnTiDoTo is just really niceAnTiDoTo is just really niceAnTiDoTo is just really niceAnTiDoTo is just really niceAnTiDoTo is just really nice

Hmmm peki nerden duydun bunu? banada bir garip geldi,içtikten sonra zehirlenmeyelimde =) ama ilginç bir paylaşım olmuş fredyy efharisto poli!teşekkürler..
AnTiDoTo isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Sponsored links

Seçenekler Arama