JUKEBOX | CHAT | GNOXIS MESSENGER

Geri git   Gnoxis.com > Okültizm > Wicca & Witchcraft > Witchcraft Uygulamaları

Seçenekler Arama
Alt 01-12-2007, 17:00   #1

Şaman - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Karma gücü: 17 Şaman has much to be proud ofŞaman has much to be proud ofŞaman has much to be proud ofŞaman has much to be proud ofŞaman has much to be proud ofŞaman has much to be proud ofŞaman has much to be proud ofŞaman has much to be proud of
Cadı büyüleri

Cadılar büyü yapmak için illa bir malzemeye ihtiyaç duymazlar yalnızca bakarak yada düşünerek bir çok büyüyü yapabilirler.bunları denemenizi pek önermem çünkü düşüncesel kontrolünüz iyi olmadığı eğitilmediği için farklı etkilere sebep olabilir.zaten cadı olmayanlar yapamicak maksat bilgi olsun
ZARARI ENGELLEME BÜYÜSÜ
Korktuğunuz kişiyi düşünün.Şimdi onu mavi bir pentagram içine alın ve bir daire ile sınırlayın.sonra suyun gücünü çağırıp onu sizden uzaklaştırın

AŞK BÜYÜSÜ
Aşık olmasını istediğiniz kişiyi düşünün.Onun kalbini açın ve kırmızı ışıkla oraya isminizi yazın.Sonra orayı kapatıp siyahla mühürleyin.Sizden başkası kalbine giremez.

AĞRILARI DİNDİRMEK İÇİN
Ağrıyan yerinize bakın.Orada siyah enerjiden bir bıçak,iğne vs birşey bulacaksınız.Onu çıkartın ve elinizle ağrıyan yere beyaz ışık yollayın sonra elinizdeki siyah enerjiden aleti bir üçgen içine teslim edip üçgeni yok olana kadar küçültün

EVİ TEMİZLEMEK ARINDIRMAK İÇİN
Kapıları ve penceleri açın.Sonra bir pencereden öbür pencereye doğru yeşil ve beyaz ışınlardan bir rüzgar estiğini düşünün.Şimdi bu rüzgar evdeki herşeyi alıp götürcek negatiflik adına.

BİRİNİN DÜŞÜNCELERİNİ YÖNLENDİRMEK İÇİN
O kişi karşınızda olsun yada karşınızda olduğunu imgeleyin sonra onun kafanıza sizin kafanızdan çıkan bir örümcek ağı gitsin ve içine girsin.Ordan ışıklar çeklinde ve sinyaller şeklinde düşüncelerinizi yollayın.

devamını yazacaım

Konu Şaman tarafından (02-12-2007 Saat 14:08 ) değiştirilmiştir..
Şaman isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Sponsored links

Sponsor Bağlantılar
Alt 01-12-2007, 17:08   #2
-YASAKLI-

Urumhamatahayil - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Karma gücü: 0 Urumhamatahayil has much to be proud ofUrumhamatahayil has much to be proud ofUrumhamatahayil has much to be proud ofUrumhamatahayil has much to be proud ofUrumhamatahayil has much to be proud ofUrumhamatahayil has much to be proud ofUrumhamatahayil has much to be proud ofUrumhamatahayil has much to be proud ofUrumhamatahayil has much to be proud of

bu renklerin kullanımı mükemmel bir durum ben genelde evrende gelen yüksek bir yerde toplanıp şelale gibi renklerin tepe çakramdan girip kök çakrası inip oradan klp çakrama gelip tüm vucutuma yayıldığını imgeliyorum daha sonra ne için kullancaksam ona göre ışığı yönlendiriyorum ve olayı bu ışıklarla imgeliyorum

şifa verirken hiç sorun yaşamıyorum ama bazen işe yarıyor bezen işe yaramıyor oda düşüncelerim ne kadar rahat olduğuna konsantireme ve imgeleme me göre değişiyor ama etkisi kısa sürüyor 24 yada 48 saat felan daha uzatmayı başaramadım ve okadar zor bişey değil

insan okadar güçlü ve eşsiz bir varlıklı herkez bunu başarabilir bunu gercekten ne kadar istediğinize ve kendinize ne kadar güvendiğinize bağlı

saygılar
Urumhamatahayil isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla

Alt 01-12-2007, 18:11   #3

kaderaelegram - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Karma gücü: 0 kaderaelegram dikkatleri üzerinde toplamaya başlamışkaderaelegram dikkatleri üzerinde toplamaya başlamışkaderaelegram dikkatleri üzerinde toplamaya başlamış

açık açık imgeleme yöntemi,

çok güzel bir paylaşım..
kaderaelegram isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Sponsored links

Alt 05-12-2007, 16:52   #4

selin - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Karma gücü: 3 selin henüz daha yolun başında

devamını bekliyorum. paylaşım için teşekkürler.
selin isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla

Sponsor Bağlantılar
Alt 05-12-2007, 19:51   #5

grotesq - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Karma gücü: 3 grotesq ne işi var bunun burada

süper yaa denicem ben bunuu
grotesq isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla

Alt 06-12-2007, 00:50   #6

Kelendria - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Karma gücü: 13 Kelendria is a splendid one to beholdKelendria is a splendid one to beholdKelendria is a splendid one to beholdKelendria is a splendid one to beholdKelendria is a splendid one to beholdKelendria is a splendid one to beholdKelendria is a splendid one to beholdKelendria is a splendid one to behold

Alıntı:
Şaman´isimli üyeden Alıntı Mesajı göster

AĞRILARI DİNDİRMEK İÇİN
Ağrıyan yerinize bakın.Orada siyah enerjiden bir bıçak,iğne vs birşey bulacaksınız.Onu çıkartın ve elinizle ağrıyan yere beyaz ışık yollayın sonra elinizdeki siyah enerjiden aleti bir üçgen içine teslim edip üçgeni yok olana kadar küçültün
umarım bu sigarayı bırakmakta işe yarar
Kelendria isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Sponsored links

Alt 06-12-2007, 02:45   #7

sirius - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Karma gücü: 10 sirius is just really nicesirius is just really nicesirius is just really nicesirius is just really nicesirius is just really nice

eline sağlık şaman benim de haddime düşmeyerek birkaç teknik vermek istiyorum bunlar aslında basit ama güçlü şeyler. Kendi şeylerinizi oluşturabilirsiniz. Renklerin özelliğini bilin.
benim deneyimlediğim ve kullandığım bazı uygulamalar;

üzerinize sevmediğiniz biri geliyorsa. Ve o kişinin sizle konuşmasını istemiyorsanız o kişiyi pembe bir battaniye ile sardığınızı hayal edin. Pembe battaniye tabi ki enerjiden olsun ve o kişinin farklı yöne döndüğünü imajine edin. Gerçekten de olacaktır.

Dikkat Çekmemek İçin

Auranızın farkına varın daha sonra auranızın sizin içinize girdiğini ve sizin onla beraber saydamlaştığınızı hayal edin. Saydam olduğunuza görünmez olduğunuza iyice odaklanın o sırada ben bismillah zikiri yapıyorum. Belki sizin bildiğiniz başka vardır. Bunu yaptığınızda hem kötü, zarar verecek insanların, hem kalabalığın hem istemediğiniz yerde dikkat çekmiyorsunuz.
sirius isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla

Alt 06-12-2007, 03:03   #8
-YASAKLI-

sefamerve - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Karma gücü: 0 sefamerve yakında ünlü olacak gibisefamerve yakında ünlü olacak gibi

yafff benim dizlerim agrıyorduuu işe yaramıki
sefamerve isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla

Sponsor Bağlantılar
Alt 08-12-2007, 14:32   #9

Karma gücü: 17 Şaman has much to be proud ofŞaman has much to be proud ofŞaman has much to be proud ofŞaman has much to be proud ofŞaman has much to be proud ofŞaman has much to be proud ofŞaman has much to be proud ofŞaman has much to be proud of

KENDİNİZİ ARITMAK TEMİZLEMEK İÇİN
Bir yere oturun.Sonra derin bir beyaz ışıktan nefes alın ve onun içinizi temizlediğini hayal edin.İçinizden çıktığında simsiyah göreceksiniz onu.Şimdi tekrar bir nefes alın bu daha temiz çıktı koyu giri gibi.Tam beyaza ulaşana kadar nefes alıp verin
Sponsored links

Alt 08-12-2007, 16:46   #10

Karma gücü: 13 Kelendria is a splendid one to beholdKelendria is a splendid one to beholdKelendria is a splendid one to beholdKelendria is a splendid one to beholdKelendria is a splendid one to beholdKelendria is a splendid one to beholdKelendria is a splendid one to beholdKelendria is a splendid one to behold

bunların işe yaraması ne kadar sürüyor? ağrılarla ilgili olanı hemen işe yaradı da bazıları biraz zaman alıyor gibi

Alt 09-12-2007, 02:06   #11

eminerkin - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Karma gücü: 5 eminerkin dikkatleri üzerinde toplamaya başlamışeminerkin dikkatleri üzerinde toplamaya başlamışeminerkin dikkatleri üzerinde toplamaya başlamış

sevgili şaman
bu gün baş agrımla ilgil verdigin çalışmayı yaptım çok hafifledi paylaşımın için çok teşekkürler,sonra bir süre mmmmm harfini seslendirdim..ve grip başlangıcım ve baş agrım uçtu gitti..
eminerkin isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla

Alt 09-12-2007, 02:52   #12

Jenet - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Karma gücü: 3 Jenet henüz daha yolun başında

çok güzel ya ..denicem ama
Jenet isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Sponsored links

Sponsor Bağlantılar
Alt 09-12-2007, 04:12   #13

gerçekten de ağrılarla ilgili olanı hemencecik işe yarıyor yukarıda yazdığım gibi diğerleri de zamanla yarar umarım ben de çok teşekkür ederim paylaştığınız için.
en azından doğru konsantrasyonla yapıldığında insana kendini iyi hissettiriyor ben bunu gördüm

Alt 09-12-2007, 11:27   #14

bunlar zaten en basit ve en zararsız büyüler

KABUS VE KÖTÜLÜKLERE KARŞI EVİNİZİ MÜHÜRLEMEK
Evinizim merkezinde durun tüm duvarları aşağıyı ve yukarıyı mor yalımlı beyaz parıltılı bir ateşle kaplayın.Oraya geçmeye çalışan her kötü enerji arınsın eğer zarar verecekse geçemesin ne kötü ruh ne cin ne de başkası siz izin vermeden geçemesin

SİNİRLİ BİRİNİ SAKİNLEŞTİRMEK
Sinirli kişi üzerinde siyah-kırmızı bir renkle lekeler göreceksiniz özellikle kafa çevresinde.Şimdi beyaz bir rüzgar estirinve tüm lekeleri alın sonra o kişiyi pembe-açıkmavi bir renkle kaplayın

Alt 10-12-2007, 01:40   #15
YUH

YUH - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Karma gücü: 6 YUH yakında ünlü olacak gibiYUH yakında ünlü olacak gibi

rahat bi şekilde oturun kuyruk sokumunuzda dolanmış vaziyette bi yılan olduğunu hayal edingözlerinizi kapayın ve yavaşça ama derin nefesler alıp verin nefes alış bekletme ve verme süreniz aynı olsun ve dayana bildiğiniz süre kadar ayarlayın hepsini nefes alıpverirklen bu yılanın harekete geçtiğini ve yukarı doğru dairesel bi hareketle çıktığını hayal edin her nefes aldığınızda biraz daha ve en sonunda başladığı yere dönücek bunu birsüre tekrar edin mütiş bi enerji artışı hissediceksiniz bittiğinde
kundaliniyi uyandırmak içinde uygulayabilirsiniz

Alt 11-12-2007, 19:59   #16

crystalraven - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Karma gücü: 3 crystalraven ne işi var bunun burada

Harika bilgiler düşüncegücü ve imajinasyon işte bu..
crystalraven isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla

Sponsor Bağlantılar
Alt 25-12-2007, 14:49   #17
-YASAKLI-

Karma gücü: 0 Turksavascisi18 henüz daha yolun başında

bu yontemler gercekten ise yariyormu ozellikle ask icin olan gercekten guzel birseye benziyor ama bunlar icin biraz konstrasyonda gerekli yani tam olarak ne yapmak lazim
Turksavascisi18 isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla

Alt 26-12-2007, 15:08   #18

konsantrasyon ve inanç yeterli
Sponsored links

Alt 29-12-2007, 12:36   #19

boogeyman_606 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Karma gücü: 3 boogeyman_606 ne işi var bunun burada

biri bana cadılıkla ilgili bililer gondere bilirse cook sevinirim
boogeyman_606 isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla

Alt 29-12-2007, 18:17   #20

sitede baya var onları okuman yeterli bendce
Sponsored links

Sponsor Bağlantılar

Seçenekler Arama