JUKEBOX | CHAT | GNOXIS MESSENGER

Geri git   Gnoxis.com > Okültizm > Wicca & Witchcraft

Seçenekler Arama
Alt 09-10-2008, 21:24   #1

Karma gücü: 1 anathema henüz daha yolun başında
Unhappy aşk büyüsü

arkadaslar bn kırmızı mum büyüsü yaptm sevdiğimnde bni sevmesı için ama etkı tepkı yapmadı bişeyleri yanlış yapmş olabılır mıyım

kırmızı bı mum aldm önce sevdiğimin ismini yazdm ve bı iğne batırdm snra erimesını bekledm ama mum erirken müdhale ettm daha hzlı erısın die ve mum 2 kere söndü 22.30 da basladım ve 1 gibi bitti sonra iğneyı ve erıyen mumları beyaz bı mendıle sardım öyle duruyo bi de bu işlemi yaparken özel günmdydm acaba bu yuzden mi tutmadı ilk defa buyu yapıyorum yardmcı olursanız sevınırım
anathema isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Sponsored links

Sponsor Bağlantılar
Alt 14-10-2008, 05:33   #2

JusTLoVe - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Karma gücü: 1 JusTLoVe yakında ünlü olacak gibi

Öncelikle şunu sormak istiyorum.Acaba neden özel gününüzün bitmesini beklemediniz ? 2. si neden mumu oluruna bırakmadınız? 3. sü bu tip şeyler yapacaksanız bence sabır çok önemli.Ve son olarak; bu konularda pek bir bilgim yok ancak tam anlamıyla herşeyi olurunda yaparak tekrar deneyebilirsiniz.
JusTLoVe isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla

Alt 14-10-2008, 11:13   #3

simyaci - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Karma gücü: 1 simyaci ne işi var bunun burada

Merhaba arkadaşlar sizin yardımınıza ihtiyacım var siteye yeni üye oldum daha önce bir kaç konuya bakmıştım ben bir yıldır biriyle arkadaşlık ediyorum ilişkimize bir türlü ad koyamıyoruz o biraz kararsız büyü yapmaya karar verdim ama nasıl yapıcam bilmiyorum o kişinin benim hayatımın insanı olduğunu biliyorum oda biliyor ama işine gelmiyor lütfen bana yardımcı olun çok ihtiyacım var lütfennnnn yardım edinnnn
simyaci isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Sponsored links

Alt 14-10-2008, 14:59   #4

Alıntı:
JusTLoVe´isimli üyeden Alıntı Mesajı göster
Öncelikle şunu sormak istiyorum.Acaba neden özel gününüzün bitmesini beklemediniz ? 2. si neden mumu oluruna bırakmadınız? 3. sü bu tip şeyler yapacaksanız bence sabır çok önemli.Ve son olarak; bu konularda pek bir bilgim yok ancak tam anlamıyla herşeyi olurunda yaparak tekrar deneyebilirsiniz.
bı an önce denemek istedım bekleyemedm 2.bılmıorm durduğu yerde durduramadm sabırsızımda bıraz ama tekrar denıycem de acaba olmama gıbı ıhtımalı var mı ılk defa yaptğm için tam anlamıyla nsl yapacağmı bılmıodm :S ama baska yolu kalmadı artık üzgünüm

Sponsor Bağlantılar
Alt 15-10-2008, 04:16   #5

zulkarneyn - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Karma gücü: 2 zulkarneyn henüz daha yolun başında

arkadaşım,
öncelikle bunu ne zaman yaptın? bağlama büyüleri dolunaydan önce (ilkdördünde tam zamanı ayrlamak iyi olur) ayırma büyüleri ise dolunaydan sora yapılır. buna dikkat et. ayrıca sabırlı ol ve özel gününde olma.
zulkarneyn isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla

Alt 15-10-2008, 05:30   #6

DARK_ANGEL01 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Karma gücü: 1 DARK_ANGEL01 henüz daha yolun başında
bana da yardım edermisiniz

4 senelik bi ilişkim var ama ailesi beni istemiyor hem ailesi beni istesin diye hemde benden çok uzaklaştığı için benden başka birşey gözü görmesin diye özellikle lütfen resimle yapılan bir büyü ve uzun olmasın zaten ben pek beceremem yani daha önce hiç yapmadım etkili bişey arıyorumyardım istiyorum bide dolunay zamnı felan bilmiyorum kaç gün sonra yapcam
DARK_ANGEL01 isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Sponsored links

Alt 15-10-2008, 17:11   #7

nebula - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Karma gücü: 1 nebula ne işi var bunun burada

canım bu ak büyüye girer ayın ilkdördünde yapman gerekir ve 00:00 ve 04:00 arası yapmanı öneririm ben öle yapıorum ve müdahale etme kendi haline bırak, sabret.
nebula isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla

Alt 27-10-2008, 21:44   #8

bn bu mum büyüsünü tekrar yapmıştım 2 hafta kadar önce. sevdiğim çocukla 5 aydır konusmuoduk yaptıktan snra daha çok konuşmaya basladık ve bugun aylar sonra ılk defa buluştuk ve elimi tuttu ama bana tesadüf gibi geliyo gercekten sevdiğinide düşünmüyorum off çok karışığım arkadaslar büyünün etkisi midir tesadüf müdür :S

Sponsor Bağlantılar
Alt 27-10-2008, 23:40   #9

dogon - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Karma gücü: 2 dogon ne işi var bunun burada
tavsiye

Alıntı:
DARK_ANGEL01´isimli üyeden Alıntı Mesajı göster
4 senelik bi ilişkim var ama ailesi beni istemiyor hem ailesi beni istesin diye hemde benden çok uzaklaştığı için benden başka birşey gözü görmesin diye özellikle lütfen resimle yapılan bir büyü ve uzun olmasın zaten ben pek beceremem yani daha önce hiç yapmadım etkili bişey arıyorumyardım istiyorum bide dolunay zamnı felan bilmiyorum kaç gün sonra yapcam
Öncelikle bilmen gereken, büyüyü yaparken buna tamamen inanman ve konsantre olman. Bu öyle kolay bişey olsaydı herkes kendi büyüsünü kendi yapardı değilmi. Bir de inanman gerekiyo derken şunu kastettim ,aşağıdaki büyüler voodoo büyüsüdür.Ama işini (yani voodoo inancı)görüceğini düşünüyorum.Eğer büyünün tarifi içinde yoksa regli döneminde olmak yada dolun ay gibi saçmalıklar büyüyü etkilemez.Tamamen konsantrasyon ve istekli olma işi.

SEVDİĞİNİZ KİŞİYİ GERİ KAZANMAK İÇİN NE YAPMALISINIZ ?

Birinci Büyü: Onun bir resmini alın ve dört raptiye ile karyolanızın başucuna asın. Öyle ki resimdeki yüz karyolanın içinden uyuyan kişiye, yani size bakıyor olsun. Bu onun aklından hiç çıkmamanızı sağlayacak.

İkinci Büyü : Onun bir fotoğrafını alıp bir sehpanın üzerine baş-aşağı gelecek şekilde koyduktan sonra, bu resmin üzerinde sabah ve akşam olmak üzere üçer saat boyunca kırmızı mumlar yakın. Bunu altı gün boyunca sürdürün. Daha sonra resmi düz çevirip bu mum yakma ayinine üç gün daha devam edin. Geri gelecektir.

Üçüncü Büyü : Onun bir fotoğrafını alıp içinde su olan küçük bir bardağın üzerine koyduktan sonra bu bardağı yatağınızın altına yerleştirin. Bu onu sizin yatağınıza çekecektir.

Dördüncü Büyü : Günbatımından sonra o kişinin ismini dört kağıt parçasınada yazarak evinizin dört köşesine yerleştirin. Yatmadan önce kağıtları toplayın ve yastığınızın altına koyun. Sekiz gece boyunca her gece, onun ismini bu dört köşede bulunan dört kağıda yazın ve onlarla beraber uyuyun. Geri gelecekti

--------------------
Alıntı:
simyaci´isimli üyeden Alıntı Mesajı göster
Merhaba arkadaşlar sizin yardımınıza ihtiyacım var siteye yeni üye oldum daha önce bir kaç konuya bakmıştım ben bir yıldır biriyle arkadaşlık ediyorum ilişkimize bir türlü ad koyamıyoruz o biraz kararsız büyü yapmaya karar verdim ama nasıl yapıcam bilmiyorum o kişinin benim hayatımın insanı olduğunu biliyorum oda biliyor ama işine gelmiyor lütfen bana yardımcı olun çok ihtiyacım var lütfennnnn yardım edinnnn
BİR ERKEĞİ NASIL KENDİNİZE BAĞLARSINIZ ?

Birinci Büyü : Uyurken ökçesinden biraz deri kazıyabilirseniz bu deriyi kapı eşiğinde yakın. Sizden ayrılamayacaktır.

İkinci Büyü: Sıkça kullandığınız kemerlerinizden birini alıp bir ağaca bağlayın. Bu ağacın çok yakında olmasına özen gösterin çünkü kocanızın/sevgilinizin ilgisi bu kemerin bağlı olduğu yerin etrafında sınırlanacaktır.

Üçüncü Büyü: Sol koltuk altınızdan ve kasığınızın sağından keseceğiniz biraz tüyü yakın ve bunu yaparken kocanızın ya da sevgilinizin size bağlı kalması için yalvarın. Sonra bu yaktığınız tüylerden geri kalan külleri iyice dövüp toz haline getirin ve onun yemeğine karıştırın.

--------------------
Alıntı:
simyaci´isimli üyeden Alıntı Mesajı göster
BİR ERKEĞİ NASIL KENDİNİZE BAĞLARSINIZ ?

Birinci Büyü :Uyurken ökçesinden biraz deri kazıyabilirseniz bu deriyi kapı eşiğinde yakın. Sizden ayrılamayacaktır.

İkinci Büyü:Sıkça kullandığınız kemerlerinizden birini alıp bir ağaca bağlayın. Bu ağacın çok yakında olmasına özen gösterin çünkü kocanızın/sevgilinizin ilgisi bu kemerin bağlı olduğu yerin etrafında sınırlanacaktır.

Üçüncü Büyü:Sol koltuk altınızdan ve kasığınızın sağından keseceğiniz biraz tüyü yakın ve bunu yaparken kocanızın ya da sevgilinizin size bağlı kalması için yalvarın. Sonra bu yaktığınız tüylerden geri kalan külleri iyice dövüp toz haline getirin ve onun yemeğine karıştırın.[/font]

Konu dogon tarafından (27-10-2008 Saat 23:40 ) değiştirilmiştir.. Sebep: Ardarda Atılan Mesajlar Birleştirildi
dogon isimli Üye şuanda  online konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Sponsored links

Seçenekler Arama