JUKEBOX | CHAT | GNOXIS MESSENGER

Geri git   Gnoxis.com > Okültizm > Wicca & Witchcraft

Seçenekler Arama
Alt 05-10-2008, 01:44   #1

aneshera - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Karma gücü: 1 aneshera ne işi var bunun burada
çooook önemli lütfen bakin !!!!!!

arkadaşlar benim ve yakın bir dostumun ortak bi düşmanımız var.. kız sürekli biizmle uğraşıyor.. bugunde marmarise gitmiş bi falcı bulmuş falan bizi gece gece arayıp burçlarımızı sordu bi aceleyle, büyü falan olabilir mi acaba???
aneshera isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Sponsored links

Sponsor Bağlantılar
Alt 05-10-2008, 02:19   #2

psikopatelma - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Karma gücü: 5 psikopatelma yakında ünlü olacak gibipsikopatelma yakında ünlü olacak gibi

nasıl bi düşman bu ya çok rahat arayıp burç soruyo ?? ben anlayamadım

Alt 05-10-2008, 02:24   #3

KaLpsIZ - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Karma gücü: 38 KaLpsIZ has a reputation beyond reputeKaLpsIZ has a reputation beyond reputeKaLpsIZ has a reputation beyond reputeKaLpsIZ has a reputation beyond reputeKaLpsIZ has a reputation beyond reputeKaLpsIZ has a reputation beyond reputeKaLpsIZ has a reputation beyond reputeKaLpsIZ has a reputation beyond reputeKaLpsIZ has a reputation beyond reputeKaLpsIZ has a reputation beyond reputeKaLpsIZ has a reputation beyond repute

Bunu sorana kadar söylemeseydiniz ya

KaLpsIZ isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Sponsored links

Alt 05-10-2008, 02:36   #4
-YASAKLI-

cinn - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Karma gücü: 0 cinn has much to be proud ofcinn has much to be proud ofcinn has much to be proud ofcinn has much to be proud ofcinn has much to be proud ofcinn has much to be proud ofcinn has much to be proud ofcinn has much to be proud ofcinn has much to be proud of

arkadaş bi belalı kız musallat olmadı gitti şu fani dünyada ya)
cinn isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla

Sponsor Bağlantılar
Alt 05-10-2008, 02:39   #5

psikopatelma - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Karma gücü: 5 psikopatelma yakında ünlü olacak gibipsikopatelma yakında ünlü olacak gibi

Alıntı:
cinn´isimli üyeden Alıntı Mesajı göster
iimiş

Alt 05-10-2008, 03:54   #6

evet birden aradı sordu şaşırdık yaniiii sölemedik burcumuzu tabikide ama telaş yaptık tabi yani burcla büyünün alaksı varmı onu soruyodum?
Sponsored links

Alt 05-10-2008, 04:17   #7

belfalas - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Karma gücü: 72 belfalas has a reputation beyond reputebelfalas has a reputation beyond reputebelfalas has a reputation beyond reputebelfalas has a reputation beyond reputebelfalas has a reputation beyond reputebelfalas has a reputation beyond reputebelfalas has a reputation beyond reputebelfalas has a reputation beyond reputebelfalas has a reputation beyond reputebelfalas has a reputation beyond reputebelfalas has a reputation beyond repute

güvenmediğiniz insanlara ne anne adınızı baba adınızı, ne doğum tarihinizi ne de tam ad soyadınızı verin. bu bilgiler sizin "özel" bilgilerinizdir. insanlara rahat rahat vermemenizi öneririm. burcunuzu da tabi büyü için uygun gezegen saatini belirlemesine yardımcı olabilir

know thyself...
belfalas isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla

Alt 05-10-2008, 15:06   #8

alev - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Karma gücü: 26 alev has a reputation beyond reputealev has a reputation beyond reputealev has a reputation beyond reputealev has a reputation beyond reputealev has a reputation beyond reputealev has a reputation beyond reputealev has a reputation beyond reputealev has a reputation beyond reputealev has a reputation beyond reputealev has a reputation beyond reputealev has a reputation beyond repute

bence büyü ile burçların alakası olabilir dikkatli olmalısınız.Ve şu belalı kıza gelincede dünyada ne pislik insanlar varya kıskanç çekemz büyüye kalkışmış bide ama şaşırdığım konnu hem düşmanlar hemde gecenin bir vakti arayıp burcun ne die soruyor yaa ne salakmış ya kız ve utanmaz

Sponsor Bağlantılar
Alt 05-10-2008, 15:25   #9
-YASAKLI-

cl4rk - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Karma gücü: 0 cl4rk dikkatleri üzerinde toplamaya başlamışcl4rk dikkatleri üzerinde toplamaya başlamışcl4rk dikkatleri üzerinde toplamaya başlamış

bek sanmıyorum belki sizin onun hakkındaki düşüncelerinizi merak etmiştir..
cl4rk isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Sponsored links

Alt 05-10-2008, 15:34   #10

Riyuetan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Karma gücü: 10 Riyuetan is a splendid one to beholdRiyuetan is a splendid one to beholdRiyuetan is a splendid one to beholdRiyuetan is a splendid one to beholdRiyuetan is a splendid one to beholdRiyuetan is a splendid one to beholdRiyuetan is a splendid one to beholdRiyuetan is a splendid one to behold

Alıntı:
cinn´isimli üyeden Alıntı Mesajı göster
koptum ya

o belalı kızı dövsenize gecenin bi körü arıyo sormadınızmı napıcaksın burcumu diye sinirlendim burcla büyünün alakası olabilirmi bilmiyorum ama falcılar genelde burcunu sölüyolar kisilerin merak etmis olabilir yinede asabımı bozdu dilini koparın ellerini kırın korkmanıza gerek kalmaz saka tabii
Riyuetan isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla

Alt 05-10-2008, 20:12   #11

MaGLaTaPeRTaZ - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Karma gücü: 1 MaGLaTaPeRTaZ ne işi var bunun burada

Bence ALLAH'a sığın o her türlü kötülüklerden korur
Her an ensemdedir bu yalnızlığımın elleri
MaGLaTaPeRTaZ isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla

Alt 05-10-2008, 20:36   #12

Safira - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Karma gücü: 5 Safira is a glorious beacon of lightSafira is a glorious beacon of lightSafira is a glorious beacon of lightSafira is a glorious beacon of lightSafira is a glorious beacon of light

Alıntı:
belfalas´isimli üyeden Alıntı Mesajı göster
güvenmediğiniz insanlara ne anne adınızı baba adınızı, ne doğum tarihinizi ne de tam ad soyadınızı verin. bu bilgiler sizin "özel" bilgilerinizdir. insanlara rahat rahat vermemenizi öneririm. burcunuzu da tabi büyü için uygun gezegen saatini belirlemesine yardımcı olabilir
Çok doğru katılıyorum
Safira isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Sponsored links

Sponsor Bağlantılar
Alt 05-10-2008, 20:52   #13

bogachan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Karma gücü: 1 bogachan ne işi var bunun burada

ya kız sizle kafa bulmuş bir büyü hemen bilgiler öğrenilip yapılmazki uzun bir süresi var hem o falcılar hacılar hocalar büyücü değil şarlatan türkiyede kaç tane büyücü var sanıyorsunuz.Ama her sokak başına bir hacı hoca düşer. psişik yetenek filan yine baya yapan var iyi kötü ama büyü hiçte kolay değil ve yapan (türkiyide) çok az kişi var
bogachan isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla

Alt 05-10-2008, 23:56   #14

çok teşekkürler herkesee

Alt 14-10-2008, 05:38   #15

JusTLoVe - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Karma gücü: 1 JusTLoVe yakında ünlü olacak gibi
Exclamation

Alıntı:
Riyuetan´isimli üyeden Alıntı Mesajı göster
koptum ya

o belalı kızı dövsenize gecenin bi körü arıyo sormadınızmı napıcaksın burcumu diye sinirlendim burcla büyünün alakası olabilirmi bilmiyorum ama falcılar genelde burcunu sölüyolar kisilerin merak etmis olabilir yinede asabımı bozdu dilini koparın ellerini kırın korkmanıza gerek kalmaz saka tabii

bencede dövün gitsin.gücünüz yetmiyorsa daha kalabalık gidin dövün.ama illaki dövün o arkadaşı.O zaman rahatlayacaksınızdır. ( bilmiyorum belkide ben çok kinciyim)
JusTLoVe isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Sponsored links

Alt 17-10-2008, 18:28   #16

Karma gücü: 1 smallgirl ne işi var bunun burada

bna kalırsa ve bunu hiç sölemek istemezdim ama eğer bi wicca isen ve bir türlü sinirlerine hakim olamıyorsan sinir büyüsünü denemeni tercih ederim daha sonra eğer kız size çok musallatsa gerçekten sölemek istemezdim ama wicca ların kedine ve başkasına zarar vermediğin sürece istediğini yap kuralını o günlük yok sayardım her insan kurallara uyacak die bişi yok ama herşey senin ve arkadaşının iradesine kalmış
smallgirl isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Sponsored links

Sponsor Bağlantılar

Seçenekler Arama