arkadaşlar benim ve yakın bir dostumun ortak bi düşmanımız var.. kız sürekli biizmle uğraşıyor.. bugunde marmarise gitmiş bi falcı bulmuş falan bizi gece gece arayıp burçlarımızı sordu bi aceleyle, büyü falan olabilir mi acaba???
güvenmediğiniz insanlara ne anne adınızı baba adınızı, ne doğum tarihinizi ne de tam ad soyadınızı verin. bu bilgiler sizin "özel" bilgilerinizdir. insanlara rahat rahat vermemenizi öneririm. burcunuzu da tabi büyü için uygun gezegen saatini belirlemesine yardımcı olabilir
bence büyü ile burçların alakası olabilir dikkatli olmalısınız.Ve şu belalı kıza gelincede dünyada ne pislik insanlar varya kıskanç çekemz büyüye kalkışmış bide ama şaşırdığım konnu hem düşmanlar hemde gecenin bir vakti arayıp burcun ne die soruyor yaa ne salakmış ya kız ve utanmaz
__________________ Ormanda Ki Karanlığın Sesine Kulak ver,İçindeki Çığlıları Duy,Yalnızlığına Ağla,VE Haykır,Ama İnan Bana Etrafın da Onca Sahte Yüzlerdense Yalnızlık Sana Daha İyi Bir Dost..
arkadaş bi belalı kız musallat olmadı gitti şu fani dünyada ya)
koptum ya
o belalı kızı dövsenize gecenin bi körü arıyo sormadınızmı napıcaksın burcumu diye sinirlendim burcla büyünün alakası olabilirmi bilmiyorum ama falcılar genelde burcunu sölüyolar kisilerin merak etmis olabilir yinede asabımı bozdu dilini koparın ellerini kırın korkmanıza gerek kalmaz saka tabii
Bence ALLAH'a sığın o her türlü kötülüklerden korur
__________________ Eserlerim altına MaGLaTa PeRTaZ hatemi
Her gün benim için mihr-u mar takibi
Kim silecek bu yaşlarla dolu gözlerimi
Her an ensemdedir bu yalnızlığımın elleri
güvenmediğiniz insanlara ne anne adınızı baba adınızı, ne doğum tarihinizi ne de tam ad soyadınızı verin. bu bilgiler sizin "özel" bilgilerinizdir. insanlara rahat rahat vermemenizi öneririm. burcunuzu da tabi büyü için uygun gezegen saatini belirlemesine yardımcı olabilir
ya kız sizle kafa bulmuş bir büyü hemen bilgiler öğrenilip yapılmazki uzun bir süresi var hem o falcılar hacılar hocalar büyücü değil şarlatan türkiyede kaç tane büyücü var sanıyorsunuz.Ama her sokak başına bir hacı hoca düşer. psişik yetenek filan yine baya yapan var iyi kötü ama büyü hiçte kolay değil ve yapan (türkiyide) çok az kişi var
o belalı kızı dövsenize gecenin bi körü arıyo sormadınızmı napıcaksın burcumu diye sinirlendim burcla büyünün alakası olabilirmi bilmiyorum ama falcılar genelde burcunu sölüyolar kisilerin merak etmis olabilir yinede asabımı bozdu dilini koparın ellerini kırın korkmanıza gerek kalmaz saka tabii
bencede dövün gitsin.gücünüz yetmiyorsa daha kalabalık gidin dövün.ama illaki dövün o arkadaşı.O zaman rahatlayacaksınızdır. ( bilmiyorum belkide ben çok kinciyim)
bna kalırsa ve bunu hiç sölemek istemezdim ama eğer bi wicca isen ve bir türlü sinirlerine hakim olamıyorsan sinir büyüsünü denemeni tercih ederim daha sonra eğer kız size çok musallatsa gerçekten sölemek istemezdim ama wicca ların kedine ve başkasına zarar vermediğin sürece istediğini yap kuralını o günlük yok sayardım her insan kurallara uyacak die bişi yok ama herşey senin ve arkadaşının iradesine kalmış