JUKEBOX | CHAT | GNOXIS MESSENGER

Geri git   Gnoxis.com > Okültizm > Wicca & Witchcraft

Konu Kapatılmıştır

Seçenekler Arama
Alt 25-09-2008, 01:47   #1

Karma gücü: 1 tugu ne işi var bunun burada
Angry çok umutsuzum ve bişi bilmiorum yardımedermisiniz:(

eski sevgilimi geri getirmek istiyorum çok malzeme gerektirmeyen kolay ulaşılır şeylerle düzgün ve etkisi kanıtlanmış büyü bilen varmı daha önce hiç deneyimim olmadı bugün üye oldum siteye başka çarem kalmadı eminim teşekkürederim yinede
tugu isimli Üye şimdilik offline konumundadır  
Sponsored links

Sponsor Bağlantılar
Alt 25-09-2008, 02:44   #2

mezzaluna - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Karma gücü: 18 mezzaluna has much to be proud ofmezzaluna has much to be proud ofmezzaluna has much to be proud ofmezzaluna has much to be proud ofmezzaluna has much to be proud ofmezzaluna has much to be proud ofmezzaluna has much to be proud ofmezzaluna has much to be proud ofmezzaluna has much to be proud ofmezzaluna has much to be proud of

inan uğraşmaya bile değmiyor girdğin günaha yazık

mezzaluna isimli Üye şimdilik offline konumundadır  

Alt 25-09-2008, 02:56   #3

necromanthia - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Karma gücü: 1 necromanthia ne işi var bunun burada

ya geri gelse ama sırf sen istediğin için güzel ve normal olur mu allahaşkına..
bunlar büyüyle olacak işler değil
mezzaluna haklı emeğine yazık arkadaşım unutmaya çalış.
mezzaluna büyü günah değil
necromanthia isimli Üye şimdilik offline konumundadır  
Sponsored links

Alt 25-09-2008, 03:16   #4

Nora - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Karma gücü: 50 Nora has a reputation beyond reputeNora has a reputation beyond reputeNora has a reputation beyond reputeNora has a reputation beyond reputeNora has a reputation beyond reputeNora has a reputation beyond reputeNora has a reputation beyond reputeNora has a reputation beyond reputeNora has a reputation beyond reputeNora has a reputation beyond reputeNora has a reputation beyond repute

Büyü günah mı değil mi konusuna hiç girmeyelim lütfen bu konuda aman diyim..erken bir uyarı yapayım..
deneyimim de yok diyorsun hop diye bu işler böyle olmuyor bunu bilmelisin. Buna benzer sorularla ilgili konularda daha kapsamlı bilgiler de sitede bulunuyor.. onları okumayı dene..

Nora isimli Üye şimdilik offline konumundadır  

Sponsor Bağlantılar
Alt 25-09-2008, 04:00   #5

Karma gücü: 18 mezzaluna has much to be proud ofmezzaluna has much to be proud ofmezzaluna has much to be proud ofmezzaluna has much to be proud ofmezzaluna has much to be proud ofmezzaluna has much to be proud ofmezzaluna has much to be proud ofmezzaluna has much to be proud ofmezzaluna has much to be proud ofmezzaluna has much to be proud of

bence hiç uğraşma bile değmeeeezzzz adı üstüne eski bak bırak eskiyi yenilere bak

Alt 25-09-2008, 06:17   #6

aperon - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Karma gücü: 1 aperon henüz daha yolun başında

genç zaman ver zaman...üstüne gitme...bi hafta on gün kafayı dinlesin...sonra bi sabah güneydın yaz...
cevap gelsede gelmesede salla...bi gün bekle bi gün günaydın yaz...sonunda cevap geliyor....erkekse bence salla kendimden biliom hepsi adi: ))(istisnalar kaideyi bozmaz) bayansa ve sevgini hakediyorsa elbet açar...ama lakin fakat sende söyle böyle vs kelimeleri yok...varsa hatan özür dile gercekten pişman ol..seviyorsa anlarsın,elbet döner üstüne gitme...
aperon isimli Üye şimdilik offline konumundadır  
Sponsored links

Alt 25-09-2008, 12:02   #7

bence buna bile gerek yok bir hata varsa bir arıza bir yerde eninde sonunda patlak veriyor şimdi iyi olsalar iki gün ggün sonra tekrar benzer tarzı sorunalr çıkar insanların ne yazık ki içlerindeki sevgi duygusu gitmiş bu da büyü ile falan imkansız düzelsin

Alt 25-09-2008, 17:42   #8

astralGIRGIR - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Karma gücü: 6 astralGIRGIR is a glorious beacon of lightastralGIRGIR is a glorious beacon of lightastralGIRGIR is a glorious beacon of lightastralGIRGIR is a glorious beacon of lightastralGIRGIR is a glorious beacon of light

benden sana tavsiye eski sevgilim banada yapmış büyü denen şeyden ben inanmam öle şeylere ama yapmış işte yanına gidince seviyordum dışarı cıkınca ondan kötüsü olmuyor yaparsanda odada bana yapılan gibi olur yanında mutlu olur dışarda başka birisi olur sevgi kutsaldır arkadaşlar lütfen rica ediyorum büyüyle cazıyla birilerini kendinize baglamaya calışmayın sonra eski seviglim gibi olursunuz cok yazık ona............

Sponsor Bağlantılar
Alt 25-09-2008, 17:51   #9

emirhancan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Karma gücü: 2 emirhancan henüz daha yolun başında

neden büyü yapıyosun ki dua etsene Allah a inanıyosan
emirhancan isimli Üye şuanda  online konumundadır  
Sponsored links

Alt 25-09-2008, 22:53   #10

Karma gücü: 1 tugu ne işi var bunun burada

çok haklısınız hepinize çok teşekkürederim bugün çok üzülücegim bişey oldu yanımda oldu umarım zamanla geçer hersey özellikle astralgırgırın sözlerinden çok etkilendim bencede degmez zaten yapamıcaktım çaresiz kalmıştım sacmalamıştım hepinize çok teşekkürederim dua hep ediyorum zaten ama bakalım umarım zamanla düzelir
tugu isimli Üye şimdilik offline konumundadır  

Alt 03-10-2008, 22:15   #11

bogachan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Karma gücü: 1 bogachan ne işi var bunun burada

istersen büyü yap ama büyü yapmak kolay değildir.Belli maji çalışmaları getirir.Bence işi inşallaha manşallaha bırakma seviyorsan üstüne git yapabileceğime inanıyorum bu sebeble yapıcağım felsefesi ama unutmaki aşkın fazla çikolota yemekten farkı yok
bogachan isimli Üye şimdilik offline konumundadır  

Alt 03-10-2008, 22:26   #12
-YASAKLI-

NighT_marE - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Karma gücü: 0 NighT_marE is a splendid one to beholdNighT_marE is a splendid one to beholdNighT_marE is a splendid one to beholdNighT_marE is a splendid one to beholdNighT_marE is a splendid one to beholdNighT_marE is a splendid one to beholdNighT_marE is a splendid one to beholdNighT_marE is a splendid one to behold

Exten next olmaz
Eğer hala yanındaysa eski değildir.Ama değilse zaten hiç olmamış demektir.Uğraşmaya bile değmezn
NighT_marE isimli Üye şimdilik offline konumundadır  
Sponsored links

Sponsor Bağlantılar
Konu Kapatılmıştır

Seçenekler Arama