İçeceğiniz sigaranın üzerine sevdiğiniz insanın adını ve soyadını yazıp onu düşünerek hayal ederek içiyorsunuz ve o da sizi düşünmekten bir hal oluyor...Ben denedim sonuç iyi Denemek isteyen arkadaşların sonuçlarını öğrenmek isterim...
way safira sen neler biliyorsun hersey bukadar basit olsa keske belkibir tesadüftür senin yasadıgın ama gidip bide ben deneyim. ben sigara icmezdim ama duygularımı dondurdugunu daha sakin oldugumu hissettigim icin 6 ay önce sevdgiim insan yüzünden basladım. simdi yine onun icin bi sigaradan ne olurki hadi bi deneyim bakim tesekkür bakalım ne olacak
bunu daha önce başka bir forumda görmüştüm ve her sigara içişimde deniyordum. işe yarayıp yaramadığını bilmiyorum. sonra bıraktım. ama benim okuduğum ismin ve soyadının kalemle yazılması değil iğne ucuyla sigaraya kazınması şeklindeydi.
way safira sen neler biliyorsun hersey bukadar basit olsa keske belkibir tesadüftür senin yasadıgın ama gidip bide ben deneyim. ben sigara icmezdim ama duygularımı dondurdugunu daha sakin oldugumu hissettigim icin 6 ay önce sevdgiim insan yüzünden basladım. simdi yine onun icin bi sigaradan ne olurki hadi bi deneyim bakim tesekkür bakalım ne olacak
denedim bakalım ne olacak
car cur cor dan kolay geldi değilmi
seni gidi tembel büyücü seniiii
car cur cor dan kolay geldi değilmi
seni gidi tembel büyücü seniiii
evet car cur cordan kolay geldi. bide onu 490 defa okurken isimler hep birbirine giriyodu ordada demistim is cay corbaya döndü diye. hem bu cok basit tembel bir büyücü olarak belki basarıya ulasırım. tembel büyücü ismide hic fena degilmis hee cok begendim tam benlik
öncelikle merhaba... sanırım ilginç bir yer bulabildim sonunda....
bir süredir yazılanları guest olarak takip ediyorum... oldukça ilginç konular mevcut... daha önce benimde ilgilendiğim ve tecrübe ettiğim pratical magic den daha derinlere ama yinede yeterli değil tabi... umarım daha detaylı paylaşımlarda görebilirim...
sanırım fazla uzattım...
bilgisiz ellerde en basit büyü bile tehlikeli sonuçlar doğurabilir... sanırım burada deneyimlerinizi paylaşıyorsunuz değil mi?
*neden birine aşk büyüsü yapmaya çalıştığınızı anlamadım... büyüyü kendi çıkarlarınız için kullanmanın ne denli doğru olduğunu da açıklarsanız sevinirim...
hehebosver senı yanındaysa yanındadır deılse deıldır zaten zaten bır gercek varsa buyuler bellı zaman sonra ozellıkle ask ıcın yapılanları tesırını kaybedıyor ya da daha ters etkı yaratıyor
denedim valla su kanla yazma isinide insan sevdigi icin neler yapıyo vallahi benki tetanoz asısı olcam diye yatagın altına kacan zorla ayaklarından sürüklenen sahıs... simdi kendi kolundan igneyle kan cekiyor vay bee... bide kadir kıymet bilseler
bir yerde okumuştum Mezzaluna'nın dediği doğru mum ışığıda kan ie yapılan daha çok etki eder fakat böyle düşünülmek sağlıkl mıdır sizce bırakın kendi kendine düşünsün. düşünmezse de kendi bilir sizin gibi bir insanı kaçırmıştır..kendi kaybı...