JUKEBOX | CHAT | GNOXIS MESSENGER

Geri git   Gnoxis.com > Okültizm > Wicca & Witchcraft

Seçenekler Arama
Alt 17-09-2008, 21:52   #1

Safira - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Karma gücü: 5 Safira is a glorious beacon of lightSafira is a glorious beacon of lightSafira is a glorious beacon of lightSafira is a glorious beacon of lightSafira is a glorious beacon of light
Post Aşk için maji "yanlızca sigara kullananlar için"

İçeceğiniz sigaranın üzerine sevdiğiniz insanın adını ve soyadını yazıp onu düşünerek hayal ederek içiyorsunuz ve o da sizi düşünmekten bir hal oluyor...Ben denedim sonuç iyi Denemek isteyen arkadaşların sonuçlarını öğrenmek isterim...
Safira isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Sponsored links

Sponsor Bağlantılar
Alt 17-09-2008, 22:29   #2

Yagami - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Karma gücü: 1 Yagami yakında ünlü olacak gibi

Sigara içseydim denerdim gerçi sigara içsem bu kezde sevdiğim biri yok yinede deneyemezdim

Şeytanla dans edersen şeytan değismez; seni değistirir...
Yagami isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla

Alt 17-09-2008, 23:00   #3

gothic_angel - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Karma gücü: 3 gothic_angel henüz daha yolun başında

bunun için sigaraya gerek yok..ama belki denemkte fayda var.belki bu yol daha kolaydır şimdi deniorumm
gothic_angel isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Sponsored links

Alt 18-09-2008, 00:53   #4

whiteladys - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Karma gücü: 5 whiteladys is just really nicewhiteladys is just really nicewhiteladys is just really nicewhiteladys is just really nicewhiteladys is just really nice

way safira sen neler biliyorsun hersey bukadar basit olsa keske belkibir tesadüftür senin yasadıgın ama gidip bide ben deneyim. ben sigara icmezdim ama duygularımı dondurdugunu daha sakin oldugumu hissettigim icin 6 ay önce sevdgiim insan yüzünden basladım. simdi yine onun icin bi sigaradan ne olurki hadi bi deneyim bakim tesekkür bakalım ne olacak

denedim bakalım ne olacak
whiteladys isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla

Sponsor Bağlantılar
Alt 18-09-2008, 15:43   #5

UsagiNarciss - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Karma gücü: 8 UsagiNarciss is a splendid one to beholdUsagiNarciss is a splendid one to beholdUsagiNarciss is a splendid one to beholdUsagiNarciss is a splendid one to beholdUsagiNarciss is a splendid one to beholdUsagiNarciss is a splendid one to behold

oha denıycem

Alt 18-09-2008, 18:56   #6

ases - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Karma gücü: 4 ases kısacası herkes için çok değerliases kısacası herkes için çok değerliases kısacası herkes için çok değerli

öyle bişey olsaydıı şimdiye kadar benim çin ölmesi gerekirdi sanırım.
ases isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Sponsored links

Alt 18-09-2008, 19:21   #7

Kelendria - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Karma gücü: 13 Kelendria is a splendid one to beholdKelendria is a splendid one to beholdKelendria is a splendid one to beholdKelendria is a splendid one to beholdKelendria is a splendid one to beholdKelendria is a splendid one to beholdKelendria is a splendid one to beholdKelendria is a splendid one to behold

bunu daha önce başka bir forumda görmüştüm ve her sigara içişimde deniyordum. işe yarayıp yaramadığını bilmiyorum. sonra bıraktım. ama benim okuduğum ismin ve soyadının kalemle yazılması değil iğne ucuyla sigaraya kazınması şeklindeydi.
Kelendria isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla

Alt 18-09-2008, 22:22   #8

Safira - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Karma gücü: 5 Safira is a glorious beacon of lightSafira is a glorious beacon of lightSafira is a glorious beacon of lightSafira is a glorious beacon of lightSafira is a glorious beacon of light

Ben kalemle denedim İşe yaradı
Safira isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla

Sponsor Bağlantılar
Alt 19-09-2008, 00:49   #9
-YASAKLI-

cinn - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Karma gücü: 0 cinn has much to be proud ofcinn has much to be proud ofcinn has much to be proud ofcinn has much to be proud ofcinn has much to be proud ofcinn has much to be proud ofcinn has much to be proud ofcinn has much to be proud ofcinn has much to be proud of

Alıntı:
whiteladys´isimli üyeden Alıntı Mesajı göster
way safira sen neler biliyorsun hersey bukadar basit olsa keske belkibir tesadüftür senin yasadıgın ama gidip bide ben deneyim. ben sigara icmezdim ama duygularımı dondurdugunu daha sakin oldugumu hissettigim icin 6 ay önce sevdgiim insan yüzünden basladım. simdi yine onun icin bi sigaradan ne olurki hadi bi deneyim bakim tesekkür bakalım ne olacak

denedim bakalım ne olacak
car cur cor dan kolay geldi değilmi
seni gidi tembel büyücü seniiii
cinn isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Sponsored links

Alt 19-09-2008, 03:51   #10

LuvSam - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Karma gücü: 4 LuvSam is just really niceLuvSam is just really niceLuvSam is just really niceLuvSam is just really nice

umarım beni sizin gibi seven yoktur.
LuvSam isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla

Alt 19-09-2008, 06:57   #11

Karma gücü: 5 whiteladys is just really nicewhiteladys is just really nicewhiteladys is just really nicewhiteladys is just really nicewhiteladys is just really nice

Alıntı:
cinn´isimli üyeden Alıntı Mesajı göster
car cur cor dan kolay geldi değilmi
seni gidi tembel büyücü seniiii
evet car cur cordan kolay geldi. bide onu 490 defa okurken isimler hep birbirine giriyodu ordada demistim is cay corbaya döndü diye. hem bu cok basit tembel bir büyücü olarak belki basarıya ulasırım. tembel büyücü ismide hic fena degilmis hee cok begendim tam benlik

Alt 19-09-2008, 23:52   #12

mezzaluna - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Karma gücü: 18 mezzaluna has much to be proud ofmezzaluna has much to be proud ofmezzaluna has much to be proud ofmezzaluna has much to be proud ofmezzaluna has much to be proud ofmezzaluna has much to be proud ofmezzaluna has much to be proud ofmezzaluna has much to be proud ofmezzaluna has much to be proud ofmezzaluna has much to be proud of

benim bildiğim şeklide kanınla yazıyorsun sessizce mum ışığna karşı onu düşünerekiçiyorsun daha etkili oluyor

mezzaluna isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Sponsored links

Sponsor Bağlantılar
Alt 19-09-2008, 23:58   #13

alev - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Karma gücü: 26 alev has a reputation beyond reputealev has a reputation beyond reputealev has a reputation beyond reputealev has a reputation beyond reputealev has a reputation beyond reputealev has a reputation beyond reputealev has a reputation beyond reputealev has a reputation beyond reputealev has a reputation beyond reputealev has a reputation beyond reputealev has a reputation beyond repute

valla iyi bir büyüye benziyor yapıcam işe yararsa yorum yazarım ellerine sağlık güzel paylaşım tebrikler
alev isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla

Alt 20-09-2008, 00:18   #14

Secret_Sun - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Karma gücü: 22 Secret_Sun has a reputation beyond reputeSecret_Sun has a reputation beyond reputeSecret_Sun has a reputation beyond reputeSecret_Sun has a reputation beyond reputeSecret_Sun has a reputation beyond reputeSecret_Sun has a reputation beyond reputeSecret_Sun has a reputation beyond reputeSecret_Sun has a reputation beyond reputeSecret_Sun has a reputation beyond reputeSecret_Sun has a reputation beyond reputeSecret_Sun has a reputation beyond repute
Angry

öncelikle merhaba... sanırım ilginç bir yer bulabildim sonunda....
bir süredir yazılanları guest olarak takip ediyorum... oldukça ilginç konular mevcut... daha önce benimde ilgilendiğim ve tecrübe ettiğim pratical magic den daha derinlere ama yinede yeterli değil tabi... umarım daha detaylı paylaşımlarda görebilirim...
sanırım fazla uzattım...

bilgisiz ellerde en basit büyü bile tehlikeli sonuçlar doğurabilir... sanırım burada deneyimlerinizi paylaşıyorsunuz değil mi?
*neden birine aşk büyüsü yapmaya çalıştığınızı anlamadım... büyüyü kendi çıkarlarınız için kullanmanın ne denli doğru olduğunu da açıklarsanız sevinirim...
Secret_Sun isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla

Alt 20-09-2008, 02:17   #15

kan kullanacagız hee anam adamın adı bi uzun bi uzun ben onun adını yazana kadar kansızlıktan ölürüm yahu

Konu whiteladys tarafından (20-09-2008 Saat 17:59 ) değiştirilmiştir..
Sponsored links

Alt 20-09-2008, 02:27   #16

mezzaluna - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Karma gücü: 18 mezzaluna has much to be proud ofmezzaluna has much to be proud ofmezzaluna has much to be proud ofmezzaluna has much to be proud ofmezzaluna has much to be proud ofmezzaluna has much to be proud ofmezzaluna has much to be proud ofmezzaluna has much to be proud ofmezzaluna has much to be proud ofmezzaluna has much to be proud of

hehebosver senı yanındaysa yanındadır deılse deıldır zaten zaten bır gercek varsa buyuler bellı zaman sonra ozellıkle ask ıcın yapılanları tesırını kaybedıyor ya da daha ters etkı yaratıyor

mezzaluna isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla

Sponsor Bağlantılar
Alt 21-09-2008, 14:25   #17

denedim valla su kanla yazma isinide insan sevdigi icin neler yapıyo vallahi benki tetanoz asısı olcam diye yatagın altına kacan zorla ayaklarından sürüklenen sahıs... simdi kendi kolundan igneyle kan cekiyor vay bee... bide kadir kıymet bilseler

Alt 21-09-2008, 18:14   #18

necromanthia - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Karma gücü: 1 necromanthia ne işi var bunun burada

bir yerde okumuştum Mezzaluna'nın dediği doğru mum ışığıda kan ie yapılan daha çok etki eder fakat böyle düşünülmek sağlıkl mıdır sizce bırakın kendi kendine düşünsün. düşünmezse de kendi bilir sizin gibi bir insanı kaçırmıştır..kendi kaybı...
necromanthia isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Sponsored links

Alt 21-09-2008, 18:50   #19

rainandrews - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Karma gücü: 1 rainandrews ne işi var bunun burada

çok merak ettim yapıcam =)
rainandrews isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla

Alt 21-09-2008, 21:06   #20

nazirella - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Karma gücü: 14 nazirella is a splendid one to beholdnazirella is a splendid one to beholdnazirella is a splendid one to beholdnazirella is a splendid one to beholdnazirella is a splendid one to beholdnazirella is a splendid one to beholdnazirella is a splendid one to beholdnazirella is a splendid one to behold

onun sana da tapıp tapmıcanı bileme ama senin onu düşünüp sigarayı içtikce sen ona tapa bilirsin....
nazirella isimli Üye şuanda  online konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Sponsored links

Sponsor Bağlantılar

Seçenekler Arama