Ben görsel söz büyüsü varmı die bir soru sorucaktım, bide bu büyüler asa ilemi yapılıor bunların gercek bir acıklaması varmı cok merak ediorm bu konularda cok bilgisi olan lütfen benii eklesin bu gibi şeyleri deneyimlerimi bilgili kişilerle saniyelerce paylasmak istiorm ilgili kişiler bana msj atsın herkese simdiden teşekkürler
Konu ucakk tarafından (16-09-2008 Saat 14:52 ) değiştirilmiştir..
Eminim seninle bu konu hakkında saniyelerce konuşmak için can atan üyeler vardır..Ancak cinn'in de deiği gibi forumdan araştırsan daha iyi olur bence...
tüm büyüler asa ile yapılmaz... asa bir ritüel maji aracıdır her büyüde gerekmez ancak çember açılması gibi uygulamalarda ya da siyah ayna ile kehanette bulunma gibi özel uygulamalarda kullanılır ancak onun yerine hançer de kullanılabilmektedir.
ayrıca forumda açık olarak mail adresi vermek yasaktır. lütfen forum kurallarını inceleyiniz.
araştırdım ama bana her saniye yaptıgım deneyimlerimi paylasacak ve doğruluk derecesini öğrenebileceğim birini arıorm + bide bunları merak ediordum sordum
--------------------
söz büyüsü yani biraz sacma gelicek ama harry potter gibi diorm böle bişi oldugunu düşünüorm
Konu ucakk tarafından (16-09-2008 Saat 00:23 ) değiştirilmiştir..
Sebep: Ardarda Atılan Mesajlar Birleştirildi