cam bir şişe ya da kavanoz,
saman kağıt
kurşun kalem ya da mürekkep ve tüy
asanız
toprak
6 ay boyunca bütün dileklerinizi ama emin olduğunuz ve gerçekten istediğiniz dilekleri(başkaları için tutulmuş dileklerde olabilir bu)
saman kağıda kurşun kalemle/mürekkep tüy ile yazın yakın ve yakarken asanızı kavanozun ağzında pentegram çizerek dılaştırın
ve her dileğin küllerini bu cam şişe ya da kavanozda saklayın ağzı kapalı bir şekilde...
6. ayın sondan bir önceki günü içine toprak serpin ve gece dışarda ağzı açık bir şekilde sabaha dek bekletin
ertesi gün bu külleri ve toprağı denize dökün
dökerken ateş, hava, toprak, su dileklerimi size adıyorum diyin küller tamamiyle denize dökülene dek bunu tekrarlayın
asayı yaptık malzemeleri bulduk e ben solağım sağ elimde de iş yok hem dileğimi yazıp hem de nasıl pentegram şeklinde(bak bak ) çevirecem
--------------------
kavanozun ağzıymış ama yine de ağzı da olsa yamuk bi pentegram olur
Konu x123x tarafından (30-08-2008 Saat 18:31 ) değiştirilmiştir..
Sebep: Ardarda Atılan Mesajlar Birleştirildi
of ne diyim sana bilmem ki...
zaten asa sol elle tutlmalı bence neticede içindeki elktirk asaya geçmali ki bu en güzel sol elle olur çünkü kalp solda
dileğini yazdıktan sonra ve yaktıntan sonra çıkan dumanın üstünde dolaştıtıp asanı pentegram çizeceksin zaten
Hayatın kendisi şakadır CANIM hangi biriniz inanabilirsiniz bunların gerçek olduğuna rüyalar da bitene kadar gerçek değil midir CANIM ayrıca neyi deneyip neyi deneyemeyeceğime sen karar veremezsin CANIM bırak şu şakaları ya da espriyi bırak dersen daha nazik ve kibar bir şekilde derdini anlatmış olurdun CANIM!!!!!
seni çözdüm arkadaşım ben sen gayet keyfinin peşindesin buraya kafa bulmaya gelmişsin ama neyse ben yinede cevap vereyim ben patmak izi bıraktım bu tamamiyle benim kendi isteğimdi... herkes bunu yapacak diye bir şey yok
evet ama sadece 5 şey dilemiştim 6 ay bıyunca ve bunlardan 4 ü oldu diğerininde gerçekleşip gerçekleşmeyeceği 1 hafta sonra belli olacak
ki bunu deneyen bir tek ben değilim arkadaşlar ya da bunu ben uydurmadım
deneyin derim ben ama inanarak
seni çözdüm arkadaşım ben sen gayet keyfinin peşindesin buraya kafa bulmaya gelmişsin ama neyse ben yinede cevap vereyim ben patmak izi bıraktım bu tamamiyle benim kendi isteğimdi... herkes bunu yapacak diye bir şey yok