JUKEBOX | CHAT | GNOXIS MESSENGER

Geri git   Gnoxis.com > Okültizm > Wicca & Witchcraft

Seçenekler Arama
Alt 28-08-2008, 14:17   #1

kanatlim - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Karma gücü: 1 kanatlim henüz daha yolun başında
Majisyen mi, Wiccan mı!?

Arkadaşlar herkesin maji ve wiccalık hakkında bilgi sahibi olduğunu varsayarak soruyorum. Bilmeyenler lütfen önce her ikisinin de ne olduğunu anlamaya çalışsın! HANGİSİ DAHA ETKİLİ VE GÜÇLÜ, SİZE GÖRE MAJİSYEN Mİ, WİCCAN MI?
--------------------
Bence Majisyen

Konu kanatlim tarafından (28-08-2008 Saat 14:17 ) değiştirilmiştir.. Sebep: Ardarda Atılan Mesajlar Birleştirildi
kanatlim isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Sponsored links

Sponsor Bağlantılar
Alt 28-08-2008, 20:19   #2

webcan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Karma gücü: 17 webcan has much to be proud ofwebcan has much to be proud ofwebcan has much to be proud ofwebcan has much to be proud ofwebcan has much to be proud ofwebcan has much to be proud ofwebcan has much to be proud ofwebcan has much to be proud ofwebcan has much to be proud ofwebcan has much to be proud of

bu konular çok kafa karştırmaya başladı artık viccan,cadı,majisyen.bencede majisyen

Tatilde vizyondayım şimdilik kalktım..
Herkes/zi çok özledim.doğru düzgün giremiyorum
webcan isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla

Alt 28-08-2008, 20:49   #3

bogachan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Karma gücü: 1 bogachan ne işi var bunun burada

majisyenler şeytanlardan yararlanıyordu yanlış hatırlamıyorsam ama cadıların işi doğa ile
bogachan isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Sponsored links

Alt 28-08-2008, 23:15   #4

Maverick - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Karma gücü: 54 Maverick has a reputation beyond reputeMaverick has a reputation beyond reputeMaverick has a reputation beyond reputeMaverick has a reputation beyond reputeMaverick has a reputation beyond reputeMaverick has a reputation beyond reputeMaverick has a reputation beyond reputeMaverick has a reputation beyond reputeMaverick has a reputation beyond reputeMaverick has a reputation beyond reputeMaverick has a reputation beyond repute

Siik yarışı haline getirmemek lazım tabii bu işi.Öncelikle wica bir din maji ise daha ziyade bir bilinç seviyesi,farklı bir algısal uzam.Majisyen büyünün işleyiş mekanizmasını bilen ve buna uygun hareket eden bireydir.Çok güçlü uygulamalar yapabilir evet ama yaptığı her uygulamanın evrendeki etkileşimlerini göz önünde bulundurmakla mükelleftir,zaten göz önünde bulundurmazsa majisyen değil büyücü olur

-Ahh! İstanbul, hiç kimse kayan bir yıldıza aşık olmadı senin kadar-
Maverick isimli Üye şuanda  online konumundadır   Alıntı ile Cevapla

Sponsor Bağlantılar
Alt 28-08-2008, 23:23   #5

Valakar - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Karma gücü: 5 Valakar kısacası herkes için çok değerliValakar kısacası herkes için çok değerliValakar kısacası herkes için çok değerliValakar kısacası herkes için çok değerli

Majisyen bir bilim adamı gibi düşünülürse Wiccan da bir mühendistir.. Majisyen bulur icad eder. Wiccan çalıştırır ve uygular... Yani ilk sırada Majisyen var bence...
Valakar isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla

Alt 29-08-2008, 00:41   #6

SchizophreniCorpse - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Karma gücü: 28 SchizophreniCorpse has a reputation beyond reputeSchizophreniCorpse has a reputation beyond reputeSchizophreniCorpse has a reputation beyond reputeSchizophreniCorpse has a reputation beyond reputeSchizophreniCorpse has a reputation beyond reputeSchizophreniCorpse has a reputation beyond reputeSchizophreniCorpse has a reputation beyond reputeSchizophreniCorpse has a reputation beyond reputeSchizophreniCorpse has a reputation beyond reputeSchizophreniCorpse has a reputation beyond reputeSchizophreniCorpse has a reputation beyond repute

Bir dine mensup biriyle majisyeni karşılaştırmak çok saçma olur. Bir wiccan majisyen olabilir.

Alt 04-09-2008, 16:18   #7

Thumbs down

Majisyenle hiç kimse karşılaştırılamaz arkadaşlar haklısınız. Sonuçta dinler üstü bir inançla, belirli yanılsama kalıplarını çoktan aşmış insanlardan bahsediyoruz burda! Majisyenle, wiccanı karşılaştırmak saçmaydı haklısınız, kısaca bir wiccan, majisyenin yanında ancak öğrenci olabilir!!!

Alıntı:
Valakar´isimli üyeden Alıntı Mesajı göster
Majisyen bir bilim adamı gibi düşünülürse Wiccan da bir mühendistir.. Majisyen bulur icad eder. Wiccan çalıştırır ve uygular... Yani ilk sırada Majisyen var bence...
Aynen katılıyorum.

Alt 04-09-2008, 17:00   #8

Maverick - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Karma gücü: 54 Maverick has a reputation beyond reputeMaverick has a reputation beyond reputeMaverick has a reputation beyond reputeMaverick has a reputation beyond reputeMaverick has a reputation beyond reputeMaverick has a reputation beyond reputeMaverick has a reputation beyond reputeMaverick has a reputation beyond reputeMaverick has a reputation beyond reputeMaverick has a reputation beyond reputeMaverick has a reputation beyond repute

Wicca majisyenin yanında ancak öğrenci olabilir derken de karşılaştırma yapıyorsun

-Ahh! İstanbul, hiç kimse kayan bir yıldıza aşık olmadı senin kadar-
Maverick isimli Üye şuanda  online konumundadır   Alıntı ile Cevapla

Sponsor Bağlantılar
Alt 04-09-2008, 18:37   #9

ases - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Karma gücü: 4 ases kısacası herkes için çok değerliases kısacası herkes için çok değerliases kısacası herkes için çok değerli

nasıl karşılaştırabiliyosunuz ikisini ki tabiki majisyen.
ases isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Sponsored links

Alt 04-09-2008, 20:03   #10

nazirella - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Karma gücü: 14 nazirella is a splendid one to beholdnazirella is a splendid one to beholdnazirella is a splendid one to beholdnazirella is a splendid one to beholdnazirella is a splendid one to beholdnazirella is a splendid one to beholdnazirella is a splendid one to beholdnazirella is a splendid one to behold
:d

Alıntı:
Valakar´isimli üyeden Alıntı Mesajı göster
güzel örnek.... majisyen....
nazirella isimli Üye şuanda  online konumundadır   Alıntı ile Cevapla

Alt 04-09-2008, 22:51   #11

Arinra - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Karma gücü: 3 Arinra dikkatleri üzerinde toplamaya başlamışArinra dikkatleri üzerinde toplamaya başlamışArinra dikkatleri üzerinde toplamaya başlamış

isimlere neden bu kadar takılıp kalıyorsunuz ki...? hepsi kendi alanında önemli hepsinin ayrı bir önemi var bence...
Arinra isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla

Alt 05-09-2008, 00:03   #12

whiteladys - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Karma gücü: 5 whiteladys is just really nicewhiteladys is just really nicewhiteladys is just really nicewhiteladys is just really nicewhiteladys is just really nice

galiba majisyen
whiteladys isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Sponsored links

Sponsor Bağlantılar
Alt 14-09-2008, 22:36   #13

Uzaaarr gider bu mesele, bu arada bu bahsin asıl içeriği zaten ikisini karşılaştırıp, genel fikirleri öğrenmek ve bilmeyenler içinde faydalı olabilmek arkadaşlar!..

Alt 17-11-2008, 12:24   #14

siyam - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Karma gücü: 1 siyam ne işi var bunun burada

bağlantılı ama bir yerde hepsi farklılık qösteren kavramlar bence..
siyam isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla

Alt 17-11-2008, 12:37   #15

belfalas - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Karma gücü: 72 belfalas has a reputation beyond reputebelfalas has a reputation beyond reputebelfalas has a reputation beyond reputebelfalas has a reputation beyond reputebelfalas has a reputation beyond reputebelfalas has a reputation beyond reputebelfalas has a reputation beyond reputebelfalas has a reputation beyond reputebelfalas has a reputation beyond reputebelfalas has a reputation beyond reputebelfalas has a reputation beyond repute

bir din ile bir kozmik enerji ustasını karşılaştırmak domatesle jant kapağını karşılaştırmaya benzer. wiccan demek cadı demek değildir bir wiccan olmanın sihir, maji, tılsımlarla ilgili olmakla hiçbir alakası yoktur. nasıl ki her müslüman havas ustası değilse her wiccan da cadı değildir.

know thyself...
belfalas isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Sponsored links

Alt 17-11-2008, 15:29   #16

entron - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Karma gücü: 3 entron ne işi var bunun burada

Bir majisyen'in yapabileceklerinin yalnızca hayalgücüyle sınırlı olduğunu sanıyorum. Yüksek majide kalıplara filan gerek yoktur
entron isimli Üye şuanda  online konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Sponsored links

Sponsor Bağlantılar

Seçenekler Arama