Arkadaşlar ben uzun bir süredir bu forumu inceliyordum.En sonunda üye olmaya karar verdim.Ben bir büyü arıyordum ama bulamadım.İnsanların birşeye yetenekli olmasını sağlayacak bir büyü.Böyle bir büyü varmı??
Varsa süper olur ama sitede yok.Bu konuyu senin için araştıracağım.Bulacağımı düşünüyorum....Arkadaşlarıma sormam lazım...Bulunca da direk siteye yazıyorum zaten.Benim yazdığım büyülerin doğruluğundan emin olabilirsin...
%99 tutar ve denenmiş doğru sonuç alınmışlardır...........
sen beni güldürdün allah ta seni güldürsün .Oldu olacak kas geliştirme büyüsü var mı ben de onu araştırıyım. Salak gibi o kadar ağırlık kaldırmaya gerek yok. İki büyü yaparım olur biter
evet arkadaşlar ya lütfen alay etmeyin merlin size bir soru sordu alay etmeye gerek yok kas geliştirme büyüsü olamaz imkansız ama yetenek büyüsüde pek bi mantıksız gelmiyor ama oladabilir olmayadabiliri ama dalga geçmemnin lüzumu yok sen yinede araştır merlin belki bulursun
valla olursa süper olurr ya bide ben bişi arıom soruorum cavap yazan yok birini kendinden uzaklaştırma büyüsü istiom bileniniz varsa ne olur yasın başım derte kurtulmak istiom
valla olursa süper olurr ya bide ben bişi arıom soruorum cavap yazan yok birini kendinden uzaklaştırma büyüsü istiom bileniniz varsa ne olur yasın başım derte kurtulmak istiom
yaa bunun için büyeye ne gerek var kendi halin tavrın ve davranışlarınla zaten soğutabilirisin zaten amam neyaptınsa olmuyorsa sende araştır mutlaka vardır bu büyüden yada bilen birine sor şahsen ben bilmniyorum ama öle bir büyü olduğundan eminim
sen beni güldürdün allah ta seni güldürsün .Oldu olacak kas geliştirme büyüsü var mı ben de onu araştırıyım. Salak gibi o kadar ağırlık kaldırmaya gerek yok. İki büyü yaparım olur biter
büyü bahsettiğin etkileri yapmaz ki zaten sadece başarıya ulaşmakta takviyedir öle hokus pokus diyince değişmiyor birşeyler...
arkadaşımızın sorduğuda mantıklı bir soru yeteneklerini geliştirmek için şanssızlık yaşamışsa ortadan kaldırmak için yapılabilir çok gülünecek bir durum yok