arkadaşlar bazı şahsiyetler uzaylılarla telepati kurduğunu iddia ediyor biliyorsunuz ki konsantre olarak yaptıklarve yarımını söylüyorlar bende bi kere denedim sanırım yarım saat sonra bir ufo gördüm ve göğsümde bi titreme hissettim siz nedüşünüonuz
--------------------
ee kimse bişey yazmaacak mı
--------------------
Konu MEPHISTOPHELES tarafından (13-07-2008 Saat 21:00 ) değiştirilmiştir..
Sebep: Ardarda Atılan Mesajlar Birleştirildi
dünyadaki en iyi telepat bile zorlanır.sonuçta uzayla . başka gezegenle hatta belki başta boyutla iletişim kurmaktadır. fakat biliyoruzki uzaylılar sürekli dünyayla etkileşim halinde. bi şekilde onlara ulaşmaya çalışanları tespit edip onlarla kendileri iletişim kurabiliyor olabilirler mümkündür.
arkadaşlar bazı şahsiyetler uzaylılarla telepati kurduğunu iddia ediyor biliyorsunuz ki konsantre olarak yaptıklarve yarımını söylüyorlar bende bi kere denedim sanırım yarım saat sonra bir ufo gördüm ve göğsümde bi titreme hissettim siz nedüşünüonuz
--------------------
--------------------
Tam olarak anlatırmısın nasıl yaptın mesela? ve ufo gördüm derken nasıl gördün biraz daha açarsan sevinirim
tamamen düşünsel olduğunu düşünüyorum bu gezegende yalnız değiliz okey ama durup dururken gördüğümüz şeyelrinde tamamen düşünsel olduğunu düşünüyorum o titreme anında senin düşüncenle fazla telepatik olduğun kanısındayım
uzaylılarla konuşmak bu kadar kolay olamazki bence var olmaları olası olsada şuan dünyada olduklarını sanmıyorum en fazla uzaylı olarak nitelendirilen peri,cin gibi nitelendirilen enerjiden oluşan ve bilinç sahibi olan varlıklardır.Ama çok uzun süredir dünyada zaten
Birincisi açtığın yer yanlış ikincisi UFO gördüm diyen çok kişi var üçüncüsü sana inanmıyor değilim ama inanıyor da değilim... Ve ayrıca denemeye devam et ve ortak noktaları bul.!
Konu x123x tarafından (31-08-2008 Saat 16:33 ) değiştirilmiştir..
Sebep: yok sebep mebep :D