bu işle ugrasan cogu kişi bana kızacak biliyorum ama ben çemberlerimde enochian dilini kullanmak istiyorum bunun la ilgili bilgileri nereden ogreneceğim yani dogru telafuz veya soylediğimin anlamı gibi.
bir de sorum olacak enoch anahtarları ile enochian language arasında bir bag var mı enochian dilini arastırıyorum karşıma hemen bu anahtarlar cıkıyor
bilgilendirirseniz sevinirim.
Tamam bilmeden yapmak tehlikelidir ama yapmadan da bilemem ki yada kaynak yoksa nasıl bilebilirim.
--------------------
daha önce konu açılmış ve anlatılmış gereksiz yere konu actım kusura bakmayın nasıl silineceğini de bilemedim
Konu cypruswitch tarafından (10-06-2008 Saat 17:39 ) değiştirilmiştir..
Sebep: Ardarda Atılan Mesajlar Birleştirildi
bu soyledigin anahtardan fln haberim yok amma wiccanizmle ilgileniorum ve enochian dilini kullanmak zorunda deilsin ki kendi dilini kullanmani tavsiye ederim cunku soyledigin bir yanlis telefuz kotu sonuclar dogurabilir birde alfebe olarakta theban alfabesini tavsiye ederim uzun suredir cyprus yazmissin bende kibristayim goruselim isterim seninle
Konu haribo tarafından (12-07-2008 Saat 07:09 ) değiştirilmiştir..
bu benim secimim burdan soylemeyi tercih ettim iki ay once siteye uye olmus bi insan olarak bana ozel msj atmayi onerdigin icinde ayrica saol cok dusuncelisin ama bu benim yazim benim dusuncem gereksiz yere msj atip karma gucunu yukseltmeye calismaktan baska ugraslarin olmasini isterim gerci buda senin secimin