JUKEBOX | CHAT | GNOXIS MESSENGER

Geri git   Gnoxis.com > Okültizm > Wicca & Witchcraft

Seçenekler Arama
Alt 06-06-2008, 21:11   #1

cypruswitch - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Karma gücü: 5 cypruswitch is just really nicecypruswitch is just really nicecypruswitch is just really nicecypruswitch is just really nice
cadıllık

cadılıkla i
lgili birçok kitap okudum interrnetden takip etdim ama gerrçek bir ogreticinin klavuzluguna ihtiyacxım var gönüllü vasrmı
cypruswitch isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Sponsored links

Sponsor Bağlantılar
Alt 06-06-2008, 21:48   #2

SchizophreniCorpse - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Karma gücü: 28 SchizophreniCorpse has a reputation beyond reputeSchizophreniCorpse has a reputation beyond reputeSchizophreniCorpse has a reputation beyond reputeSchizophreniCorpse has a reputation beyond reputeSchizophreniCorpse has a reputation beyond reputeSchizophreniCorpse has a reputation beyond reputeSchizophreniCorpse has a reputation beyond reputeSchizophreniCorpse has a reputation beyond reputeSchizophreniCorpse has a reputation beyond reputeSchizophreniCorpse has a reputation beyond reputeSchizophreniCorpse has a reputation beyond repute

Yeteri kadar bilgi bu sitede bulunmakta zahmet edip okursanız ki okudum diyorsunuz o zaman bir öğretmene ihtiacınız olmaz. Eğer okumadıysanız da witchcraft bölümündeki başlıkları okumanız yeterli.

Alt 06-06-2008, 21:55   #3

blueboy - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Karma gücü: 45 blueboy has a reputation beyond reputeblueboy has a reputation beyond reputeblueboy has a reputation beyond reputeblueboy has a reputation beyond reputeblueboy has a reputation beyond reputeblueboy has a reputation beyond reputeblueboy has a reputation beyond reputeblueboy has a reputation beyond reputeblueboy has a reputation beyond reputeblueboy has a reputation beyond reputeblueboy has a reputation beyond repute

ama sadece okumakla olmaz ki ki arkadaşımm
o zaman okula da gitmeyelim kitaptan okuyalım olsun bitsin
bunlar uygulamalı olarak öğrenilirse ii anlaşılır...
blueboy isimli Üye şuanda  online konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Sponsored links

Alt 06-06-2008, 22:04   #4

Karma gücü: 28 SchizophreniCorpse has a reputation beyond reputeSchizophreniCorpse has a reputation beyond reputeSchizophreniCorpse has a reputation beyond reputeSchizophreniCorpse has a reputation beyond reputeSchizophreniCorpse has a reputation beyond reputeSchizophreniCorpse has a reputation beyond reputeSchizophreniCorpse has a reputation beyond reputeSchizophreniCorpse has a reputation beyond reputeSchizophreniCorpse has a reputation beyond reputeSchizophreniCorpse has a reputation beyond reputeSchizophreniCorpse has a reputation beyond repute

Okul çok işe yarayan bir kaynak olsaydı sınavlara oturup deliler gibi kitaptan çalışmak zorunda kalmazdık. Sitede yapılması gereken uygulamalar yazılmış. Gereken bilgileri de okuduğunu yazmış. Demekki geriye kalan şey uygulamak. Cadılığa başlangıç, cadılığa ilk adım başlıklı yazıların en başında elinize geçen tüm kaynakları okuyunuz yazar. Cadılıkla ilgili bir öğretmen aranıyorsa en iyi öğretmen doğa olacaktır. Uygulamalara başlayın birşeyler yanlış gitmeye başladığında zaten o sizi uyaracaktır.

Sponsor Bağlantılar
Alt 06-06-2008, 22:09   #5
-YASAKLI-

ChEEkYkiTTy - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Karma gücü: 0 ChEEkYkiTTy has a reputation beyond reputeChEEkYkiTTy has a reputation beyond reputeChEEkYkiTTy has a reputation beyond reputeChEEkYkiTTy has a reputation beyond reputeChEEkYkiTTy has a reputation beyond reputeChEEkYkiTTy has a reputation beyond reputeChEEkYkiTTy has a reputation beyond reputeChEEkYkiTTy has a reputation beyond reputeChEEkYkiTTy has a reputation beyond reputeChEEkYkiTTy has a reputation beyond reputeChEEkYkiTTy has a reputation beyond repute

enerjiyle alakalı bir olay bence cadılık.spiritüel güçle ilgili...kitaptan öğrenileceğine ya da birilerinden öğrenileceğine de inanmıyorum açıkcası ben.
ChEEkYkiTTy isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla

Alt 06-06-2008, 23:13   #6

Lara Croft - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Karma gücü: 8 Lara Croft is a glorious beacon of lightLara Croft is a glorious beacon of lightLara Croft is a glorious beacon of lightLara Croft is a glorious beacon of lightLara Croft is a glorious beacon of light

Alıntı:
ChEEkYkiTTy´isimli üyeden Alıntı Mesajı göster
enerjiyle alakalı bir olay bence cadılık.spiritüel güçle ilgili...kitaptan öğrenileceğine ya da birilerinden öğrenileceğine de inanmıyorum açıkcası ben.
Katılıyorum
Sponsored links

Alt 06-06-2008, 23:16   #7

hektor - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Karma gücü: 4 hektor yakında ünlü olacak gibihektor yakında ünlü olacak gibi

geliştirilebilen bir spiritüel yetenek? rehber eşliği çok önemli.... bu bakımdan coven lar var...
hektor isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla

Alt 06-06-2008, 23:52   #8

Fakat covenlara belli bir düzeye gelmiş cadıları geliştirmek üzere alıyorlar, cadılığı en başından öğretmek üzere değil. Rehber tabii ki önemlidir fakat anladığım kadarıyla yüz yüze görüşülüp belli uygulamaların beraber yapılacağı bir rehberden çok msnden talimatları vericek bir rehber arıyor arkadaş.( Bu yazdığı cümleden çıkardığım anlam )

Sponsor Bağlantılar
Alt 07-06-2008, 00:26   #9

hektor - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Karma gücü: 4 hektor yakında ünlü olacak gibihektor yakında ünlü olacak gibi

tabiki yüzyüze eğitim alacak kişi bulamaz, o bakımdan internetten birinin rehberlik edebileceğini düşünmüş. fakat yeni bilgi sahibi olmaya çalışan bir insana da bu şekilde yaklaşmak yanlış. senelerdir aynı nakarat dönüp duruyor. sadece arkadaş bu konuda nasıl davranacağını bilmiyor. bizimde yapmamız gereken azarlamak, terslemek ya da umursamamak değil olayın en azından prosedürünü doğru bir dille anlatmak. bu kadar sert olmamıza gerek yok birbirimize karşı. bilmediğimiz konularda birbirimize ışık tutamayacaksak burada neden varız? sadece bilgi almak için mi?
hektor isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Sponsored links

Alt 07-06-2008, 00:44   #10

Karma gücü: 5 cypruswitch is just really nicecypruswitch is just really nicecypruswitch is just really nicecypruswitch is just really nice

destegin için cok tesekkur hektor, kitapla olmuyorr ben yapamadım mi yuzmilyonlarca para verip yurt dısından kitaplar getirttim hepsi de ingilizce malesef turkce kaynak bulunamaıyor hepsi sadece bilgi veriyor deniyorum yazılanları yapamıyorum birini bulsam yuz yuze ogretecek zaten ucarak giderim benim bulundugum yerde kimse yok ki
ustelik her kitabın kendine gore kuralları var biri diğerini tutmuyor ben gardenar ı begendim aslında ama o da covenler uerine kurmuş.
Buclannd's comleet book of witchcraftı bitirdin, şu an wicca solitary practioner guide adlı kitabı okuyorum,
the whitches bible 65 sterlin odedim hiç begenmedim
an introduuctory guide to interpreting ancient wisdom of the runes adlı kitabım var
okuyorum
zahmet edde siteyi oku demeniz cok gucume gitti acıkcası

Alt 07-06-2008, 00:44   #11

Amacım terslemek değildi ama internet üzerindeki ve kitaplardaki bilgileri edinmiş birinin bir rehbere ihtiyacı olmaz sanırım. Biraz ters davranmışım bu aralar nedense böyleyim üzgünüm. Tabii ki bilgiler paylaştıkça çoğalır...
----
Bu kadar kaynaktan edindiğiniz bilgilerin bir ortak yönü yok mu ? Ortak yönleri birleştirip kendi doğrularınızı yaratabilirsiniz. Eğer çok karışık geliyorsa witchcraft bölümünd 3 başlık halinde cadılık dersleri var ve ayrıca bütünleşme ayini başlığına da bakmanızda yarar var. Basitçe bir giriş yapabilirsiniz. Ama zaten belli bir seviyeye geldim ilerliyemiyorum diyorsanız takıldığınız nokta nedir ?

Alt 07-06-2008, 01:21   #12

özür

Arkadaşlar özellikle boyle güel bir site hazırladıgınız ve paylasımlar sundugunuz için hepinizin değeri ne desem odenmez.
Ben taa küçüklükten beri tek hayalim cadı olmaktı o zamanlar bana buyuyunce ne olacan dediklerinde böyücü diyordum o zaman daha büyücü diyemiyrdum neyse yıllar sonra bu sayfayı buldum ve aşırı şekilde heyecanlandım ve heyecanımı kontrol edemedim sanırım aniden bir ters cevap alınca moralim bozuldu o yuzden farkına varmayarak arkadaşlardan birilerini kırdıysam özür dilerim,
özellikle de sanırım kırdıgım pot yuzunden SchizophreniCorpse snden de cok özür dilerim.
yanlız bana da biraz hak verin hep bu gunu bekliyordum herkes ayni dili konusuyor yazılar turkce kaptırdım işte kendimi napayım.
--------------------
şimdiçok saçma bir ornek verecem , şimdi cocugun biri kasap olmak istermiş araştırmış kitaplar okumuş inekleri koyunları ogrenmiş kitaplardan bıcakları ogrenmiş ip kullanacakmış çengele ihtiyacı varmış hep okumus hep okumuş hepsini ogrenmiş artık bi gun bakmış ki elinde bıcagı var cengeli var ipi var hatta inek de var ama ne yapacagını bilememiş hatta bazlayamamış da ineği, işte kitaplarlarla olmuyor yani okuyorsun ama nerden baslayacagını ne yapacagını once hangi yoldan gitmen gerektiğini hata mı yaptıgını anlayamıyorsun ve korkuyorsun bu seferde hiç bişey yapamıyorsun tabii ki hata yaptımın doga belli eder hata yaptın ineği kesemedin ineek bagzından kanlar fıskırarak kacacak doğa belli etti hata yaptıgını ama verdiğin acılar ben o yuzden klavuz istedim.S
Bilmem ne kadar dogru anlatabildim meramımı ama .
inanın am gerçekten bir cadı bulsam kıbrısta hiç durmaycam ama yok yada ben bilmiyorum.

Konu cypruswitch tarafından (07-06-2008 Saat 01:21 ) değiştirilmiştir.. Sebep: Ardarda Atılan Mesajlar Birleştirildi
Sponsored links

Sponsor Bağlantılar

Seçenekler Arama