JUKEBOX | CHAT | GNOXIS MESSENGER

Geri git   Gnoxis.com > Okültizm > Wicca & Witchcraft

Seçenekler Arama
Alt 30-05-2008, 11:21   #1

x123x - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Karma gücü: 3 x123x kısacası herkes için çok değerlix123x kısacası herkes için çok değerlix123x kısacası herkes için çok değerli
Thumbs up Sözlü Büyüler

Arkadaşlar bu benim siteye yazdığım ilk yazım ve yaklaşık 1 yıldır bu sitede gezmeme rağmen neden şimdi kaydolduğumu bilmiyorum neyse peki buradaki büyülerin çoğu güzel ama şöyle sözlü kolay büyüler yok mu? Taktir edersiniz ki burası Türkiye'nin en batısı ve İstanbul kadar gelişmiş değil çoğu malzemeyi ya bulamıyorum ya da zor buluyorum bunun için bildiğiniz sözlü büyüler varsa burada paylaşalım teşekkürler...
x123x isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Sponsored links

Sponsor Bağlantılar
Alt 30-05-2008, 14:09   #2

wiccann - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Karma gücü: 3 wiccann yakında ünlü olacak gibiwiccann yakında ünlü olacak gibi

ingilizce yazsak olur mu
wiccann isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla

Alt 30-05-2008, 15:55   #3

maviboyss - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Karma gücü: 1 maviboyss ne işi var bunun burada

Hangi konuda istiyorsun ve daha önce hiç büyü konusunda tecrüben oldumu? Bu konudaki bilgin ne kadar? Büyü yanlış yada bilinçsizce yapıldığında korkunç sonuçları olabilir.
Bu arada site yöneticisi arkadaşlar bir süreden beri siteye giremiyordum. kullanıcı adım ve şifrem iptal olmuş yardımcı olurmusunuz. (Mavi_Boyss eski kullanıcı adım)
maviboyss isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Sponsored links

Alt 30-05-2008, 16:07   #4

aschin - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Karma gücü: 2 aschin henüz daha yolun başında

arkadaşlar kısa süre önce çok ciddi haksızlığa ve iftiralara uğradım.iftira atan şahıs gayet mutlu ve huzurlu yaşamına devam ediyor kimseyi inandıramadım.gerçeklerin ortaya çıkması yada insanların gerçek yüzlerinin ortaya çıkmasına yarayacak bir şeyler bilen var mı
aschin isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla

Sponsor Bağlantılar
Alt 30-05-2008, 19:16   #5

x123x - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Karma gücü: 3 x123x kısacası herkes için çok değerlix123x kısacası herkes için çok değerlix123x kısacası herkes için çok değerli

işte aschin in anlattığı türden yalnızca sözlü ve ya malzemeleri kolay bulunan büyüler ve evet daha önce pek çok büyü yaptım.... Ama zor oluyor gerçekten benim için çünkü malzemeler zor bulunuyor ya da hiç bulunmuyor..

edit: wiccan olabilir ama türkçe daa ii olur ne yaptıımızı bilelim..
x123x isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla

Alt 03-06-2008, 15:39   #6

bence büyüdeki malzemenin aynısını bulmak mecburi değil. ben daha önce benzer malzemeler kullandım ve büyü gerçekleşti. önemli olan konsantrasyon bence
Sponsored links

Alt 03-06-2008, 15:48   #7

belfalas - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Karma gücü: 60 belfalas has a reputation beyond reputebelfalas has a reputation beyond reputebelfalas has a reputation beyond reputebelfalas has a reputation beyond reputebelfalas has a reputation beyond reputebelfalas has a reputation beyond reputebelfalas has a reputation beyond reputebelfalas has a reputation beyond reputebelfalas has a reputation beyond reputebelfalas has a reputation beyond reputebelfalas has a reputation beyond repute

Alıntı:
x123x´isimli üyeden Alıntı Mesajı göster
edit: wiccan olabilir ama türkçe daa ii olur ne yaptıımızı bilelim..
birkaç sorum olacak:

1-daha önce ne gibi deneyimleriniz oldu? cadılık ya da majisyenlikte ne derece büyüleri gerçekleştirebiliyor sunuz?

2-üstteki cümleyi tam anlamadım açabilir misiniz?

yukarıdaki sorulara vereceğiniz bilgilere göre daha verimli bir cevap verebilirim.

ayrıca, sadece söz içeren büyüler, herhangi bir bitkinin, kristalin yardımı olmaksızın yapılacağından büyücünün daha güçlü ve deneyimli olması önemlidir. aksi takdirde çok fazla verim alınamayabilir. ayrıca başka birinden alacağınız sözler muhtemelen onun dinine ve felsefi görüşüne uygun olacağından size uymayabilir. mesela eğer pagan değilseniz ve 3 tek tanrılı dinden birine inanıyorsanız Hecate'den güç istemeniz anlamsız olacaktır. bu yüzden büyü yapmak istediğiniz durumu göz önünde bulundurarak büyünüzü kendinizin yazması daha iyi olacaktır.

know thyself...
belfalas isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla

Alt 03-06-2008, 16:46   #8

büyüyle dinin alakası yok bence.ben müslümanım hatta dindar bile sayılırım. tarot büyüleri falan yaptım.hepsi tuttu. ama galiba yetenekli olabi
lirim. hislerim falan güçlü olabilir.çok bilgili sayılmam ama değişik insanlardan edindiğim tecrübelere göre yeryüzünde herkez insan ve herkezin beyni kalbi var.kimden yardım istersen iste ona ihtiyacın varsa seni geri çevirmiyor. o varlıklar bizden daha büyük düşünüyorlar bence.
--------------------
ergun candan gibi düşünüyorum. en üstte rabbanilik makamı var sora diğerleri ve diğer varlıklar. ilintili olarak bağlılar diye düşünüyorum. ve bütün dinleri rab gönderdiğine göre sorun yok.

Konu aschin tarafından (03-06-2008 Saat 16:46 ) değiştirilmiştir.. Sebep: Ardarda Atılan Mesajlar Birleştirildi

Sponsor Bağlantılar
Alt 07-06-2008, 16:46   #9

SolomonKeys - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Karma gücü: 1 SolomonKeys ne işi var bunun burada

Arkadaslar yanlıs anlamayın ama büyü yapmak hem tehlikeli hemde Tanrı katında yasak değilmi? Biliyorsunuz ki büyü yapan kisiler Tanrı tarafından kabul görmüyolar yanıls anlamayında bana büyü yapıldı ve ben kurtulamadım büyü nasıl bozulur bilmiyorum birine gittik bozdum dedi ama bi bilginiz varsa dua veya herhangi bisey büyü harıcınde bilgilendirirseniz sevnirim....
--------------------
büyü ayrı bisey tarot kartıyla yada kahve falı bakmak ayrı bisey Kur_an da bile yasak olduğu yazılıyobence dinle alakalı ama düsüncelerimiz uymayabılır

Konu SolomonKeys tarafından (07-06-2008 Saat 16:46 ) değiştirilmiştir.. Sebep: Ardarda Atılan Mesajlar Birleştirildi
SolomonKeys isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Sponsored links

Alt 07-06-2008, 17:02   #10

SchizophreniCorpse - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Karma gücü: 26 SchizophreniCorpse has a reputation beyond reputeSchizophreniCorpse has a reputation beyond reputeSchizophreniCorpse has a reputation beyond reputeSchizophreniCorpse has a reputation beyond reputeSchizophreniCorpse has a reputation beyond reputeSchizophreniCorpse has a reputation beyond reputeSchizophreniCorpse has a reputation beyond reputeSchizophreniCorpse has a reputation beyond reputeSchizophreniCorpse has a reputation beyond reputeSchizophreniCorpse has a reputation beyond reputeSchizophreniCorpse has a reputation beyond repute

Tarot büyüsü tarot kartlarıyla yapılan büyüdür. Yani tarot bakmaktan bahsetmemiş. Büyüye bakış açınıza göre değişir günah olup olmaması. Size yapılan büyü nedir nasıl birşeydir onu söyleyinki yardım edebilicek şeyleri söyleyelim.

Seçenekler Arama