24-03-2008, 02:09
|
#1 |
Karma gücü: 3  | iç huzuru nasıl bulurum?
bunu gerçekten çok ihtiyacım olarak soruyorum.bu konuda mutlaka bir wicca yöntemi olmalı.kendimi kapana kısılmış fare gibi hissediyorum.işte,evde,yolda,alışveri şte,yemek yerken,kısacası uyku haricinde hep beni sıkan birşeyler var.bir türlü mutlu olamıyorum.benden daha çok problemi olan insanların benden daha mutlu olduklarını hayretler içinde görüyorum.işin kötü tarafı beni tutsak eden şeyin varlığını hissedebiliyorum ama ne olduğunu anlayamıyorum.bu konuda bana yardımcı olabilir misiniz? |
| |
24-03-2008, 02:13
|
#2 |
Karma gücü: 2  |
Bir sevgili bul |
| |
24-03-2008, 02:16
|
#3 |
Karma gücü: 3  |
Alıntı: WartogheX´isimli üyeden Alıntı
Bir sevgili bul | iyi fikir ama, iyi bir sevgili bulmakla benim aradığım problemin çözümünün zorluk derecesi aynı. |
| |
24-03-2008, 12:24
|
#4 |
|
elbette bunun çözümü bir sevgili bulmak değil. zaten huzurun olmadıkça sağlıklı bir ilişki yürütebilmen de imkansız olacaktır.forumda alternatif terapiler ve sana yol gösterecek kaynaklar bulabilirsin.
__________________ Bütün yalnızlıklarınızın ilenci Korusun çoğulluklarınızı Cinnet koyun erdemin adını Maskelerinizi kuşanıp yalanlarınızı çoğaltın Hepiniz mezarısınız kendinizin... |
| |
24-03-2008, 12:41
|
#5 |
Alıntı: apollo´isimli üyeden Alıntı
bunu gerçekten çok ihtiyacım olarak soruyorum.bu konuda mutlaka bir wicca yöntemi olmalı.kendimi kapana kısılmış fare gibi hissediyorum.işte,evde,yolda,alışveri şte,yemek yerken,kısacası uyku haricinde hep beni sıkan birşeyler var.bir türlü mutlu olamıyorum.benden daha çok problemi olan insanların benden daha mutlu olduklarını hayretler içinde görüyorum.işin kötü tarafı beni tutsak eden şeyin varlığını hissedebiliyorum ama ne olduğunu anlayamıyorum.bu konuda bana yardımcı olabilir misiniz? |  mutlaka saf enerji olan çocuklar hayvanlar ve doğayla bütünleşmelisin...meditasyonda yapabilirsin...bu arada bi sevgili senin iç sıkıntını geçirmes malesef dahada iç sıkıntısı yaşata bilir  |
| |
29-05-2008, 14:59
|
#6 |
Karma gücü: 2  | aynı dertten bende muzdaribim
aynı dertten bende muzdaribim. yardımcı olacak biri varsa lütfennnnnnn  |
| |
29-05-2008, 22:22
|
#7 | | -YASAKLI-
Karma gücü: 0   |
birdenbire olacak bir şey değil ve imkansız da değil. kişiliğini bulur ve etrafa bunun ışığını saçarsan iç huzurun fazlasıyla olur.
hırstan, egodan sıyrılıp, kendi kusurlarını görebilecek düzeye gelmen gerekli önce. en büyük kötülük kendini kusursuz sanıp etraftakileri suçlamaktır, oysa göz açıp kendine bakmak gerekir.
kendini gördükten sonra da ruhunu daha iyi tanı, onu eğit ve ödüllendir
sürekli iç huzur için ise; insanları sev, onlara hoşgörülü ol, yüreğinde bir berrak su gibi ol. bu sevgiyle çağla ,ruhun beslensin ve asla böbürlenmesin.
herkesin senle aynı düzeyde olmasını bekleme, onlara yardım et ve bunun için kendini asla sıkma, onlara kızma, onların da su olup akma zamanı gelecek.
iç huzuru zaman ve dünya hayatı hızla akıp giderken, senin içinde yavaşça akan bir ırmak ritmi ile onları sakinlikle izlemendir. |
| |
29-05-2008, 22:49
|
#8 |
Bence sevdigin bir hayvani alarak onu beslemekle baslayabilirsin. Kedi olabilir, ya da tavsan  Onu al, sonra ben sana diger stepleri sooliycem  |
| |
29-05-2008, 23:53
|
#9 |
|
Kesinlikle doğru!Huzursuz olduğum zamanlarda kedimle konuşurum ve bu bana gerçekten huzur verir.
Ya da bedensel engelli,yaşlı,fakir birine yardım ederim.Bu da bana tarifsiz bi huzur verir.
Kısacası kendi bencilliğimizden çıkıp diğer canlılarla iletişime geçebilirsek bu bize gerçek iç huzuru getirir diye düşünüyorum. (:
Ve bunun için ne büyüye ne de herhangi başka bi şeye ihtiyacın olmaz (: |
| |
07-08-2008, 03:32
|
#10 | | -YASAKLI-
|
Iç huzuru dış yöntemlerle araman ve elde etmen biraz zor bence.Kaldı ki iç dünyanla barışık biri olman ve kendini herşeyden çok sevmen gerekli.Unutma ki hiçkimse bizim acılarımıza bizim kadar üzülemez;sevinçlerimize bizim kadar sevinemez.O yüzden fazla önemsememelisin hiçbirşeyi ve hiçkimseyi...Eğer yardımım olursa senle telepati kurmak isterim.En azından telepati kurabilirsek o sorunun ne olduğunu sana söyleyebilirim.   :thu mbsup: |
| |
07-08-2008, 04:02
|
#11 |
Karma gücü: 0   |
Huzursuz olmanıza gerek yok aksine çok mutlu olabilirsiniz ve bunun için neden wicca yöntemini denemek istiyosun arkadaşım?bu konu kişisel gelişime giriyor,subliminal tekniklerle içinizdeki stresi vs. tüm kötü düşünceleri atabilirsiniz nasıl olacak diyosanız burada paylaşmak istemiyorum kullandığım teknikleri açıklarsam reklam olur ama bana pm ile ulaşırsanız size hiç yorulmadan ektsra bişey yapmadan nasıl hayata pozitif bakmayı öğrenebileceğinizi anlatabilirim konu başlığıda wicca olduğu için fazla konuyu saptırmayayım ama son olarak şunuda belirteyim ben bilinçaltı hakkında çok araştırma yapıyorum ve gerçekten beynime istediğim duyguları yüklüyebiliyorum ve herkesde yapabilir(istisnasız) sevgiler.... |
| |
07-08-2008, 17:10
|
#12 |
Karma gücü: 1  |
sorun yokken kendıen sorun cıkarıosan psikologa görünnn |
| |
07-08-2008, 17:27
|
#13 |
aynı sorun bendede var kapana kısılmış gbiyim |
| |
07-08-2008, 17:43
|
#14 |
|
Kapana kısılılanlar.... Kangren olmadan doktoraaa... Sorunsuz insan yok kii. Mutluluğu kendisi yaratmalı insan birazda. Bunu beceremeyenler ise psikolojik destek almalı yoksa daha ciddi sorunlar ortaya çıkabilir.
__________________ тαнтı ιѕтємє∂ιм gєяι уσℓℓα вι' zαнмєт, вєη нєρ gєç кαℓıяıм вєкℓє вι мü∂∂єт єℓℓєяιм вιℓєє çιякιηη вєηιм... вєη єηιуѕι ∂єğιℓιм вυηυ нαzмєт.... |
| |
07-08-2008, 20:47
|
#15 |
Karma gücü: 3  |
Kuran´i oku... |
| |
08-08-2008, 00:27
|
#16 |
acaba yaşadığımız ortamdaki huzursuzlukla alakalı olabilir mi?
bende de var bunlar  ve yaşadığım ortam,okul gerçekten sınırları zorlayıcı olabiliyo bazen |
| |
08-08-2008, 03:58
|
#17 | | -YASAKLI-
Karma gücü: 0  |
Abdest al, namaza başla,boş zamanlarında Allah'ı an,onu zikret.Kur'an-ı Kerim oku.Göreceksin ki hiçbir sıkıntın,derdin,tasan, kalmayacak. |
| |
08-08-2008, 04:09
|
#18 |
Hersey maneviyatta biter...O tüm sorunlarin cozumudur...Sorumsuzsan eger iç huzursuzlugun disinada yansir...Tek söz olarak guzel kitaplari okumakla biter... |
| |
08-08-2008, 04:20
|
#19 |
iç huzuru bulmak için bol bol ruh eğitimi yapacaksın.beynini kalbine hükmettireceksin.relax yaşayacaksın.  |
| |