JUKEBOX | CHAT | GNOXIS MESSENGER

Geri git   Gnoxis.com > Okültizm > Wicca & Witchcraft

Seçenekler Arama
Alt 24-03-2008, 02:09   #1

apollo - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Karma gücü: 3 apollo ne işi var bunun burada
iç huzuru nasıl bulurum?

bunu gerçekten çok ihtiyacım olarak soruyorum.bu konuda mutlaka bir wicca yöntemi olmalı.kendimi kapana kısılmış fare gibi hissediyorum.işte,evde,yolda,alışveri şte,yemek yerken,kısacası uyku haricinde hep beni sıkan birşeyler var.bir türlü mutlu olamıyorum.benden daha çok problemi olan insanların benden daha mutlu olduklarını hayretler içinde görüyorum.işin kötü tarafı beni tutsak eden şeyin varlığını hissedebiliyorum ama ne olduğunu anlayamıyorum.bu konuda bana yardımcı olabilir misiniz?
apollo isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Sponsored links

Sponsor Bağlantılar
Alt 24-03-2008, 02:13   #2

WartogheX - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Karma gücü: 2 WartogheX yakında ünlü olacak gibi

Bir sevgili bul
WartogheX isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla

Alt 24-03-2008, 02:16   #3

apollo - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Karma gücü: 3 apollo ne işi var bunun burada

Alıntı:
WartogheX´isimli üyeden Alıntı Mesajı göster
Bir sevgili bul
iyi fikir ama, iyi bir sevgili bulmakla benim aradığım problemin çözümünün zorluk derecesi aynı.
apollo isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Sponsored links

Alt 24-03-2008, 12:24   #4

serenadaschizophrana - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Karma gücü: 158 serenadaschizophrana has a reputation beyond reputeserenadaschizophrana has a reputation beyond reputeserenadaschizophrana has a reputation beyond reputeserenadaschizophrana has a reputation beyond reputeserenadaschizophrana has a reputation beyond reputeserenadaschizophrana has a reputation beyond reputeserenadaschizophrana has a reputation beyond reputeserenadaschizophrana has a reputation beyond reputeserenadaschizophrana has a reputation beyond reputeserenadaschizophrana has a reputation beyond reputeserenadaschizophrana has a reputation beyond repute

elbette bunun çözümü bir sevgili bulmak değil. zaten huzurun olmadıkça sağlıklı bir ilişki yürütebilmen de imkansız olacaktır.forumda alternatif terapiler ve sana yol gösterecek kaynaklar bulabilirsin.

Bütün yalnızlıklarınızın ilenci

Korusun çoğulluklarınızı
Cinnet koyun erdemin adını
Maskelerinizi kuşanıp yalanlarınızı çoğaltın
Hepiniz mezarısınız kendinizin...

serenadaschizophrana isimli Üye şuanda  online konumundadır   Alıntı ile Cevapla

Sponsor Bağlantılar
Alt 24-03-2008, 12:41   #5

sombrero - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Karma gücü: 2 sombrero ne işi var bunun burada

Alıntı:
apollo´isimli üyeden Alıntı Mesajı göster
bunu gerçekten çok ihtiyacım olarak soruyorum.bu konuda mutlaka bir wicca yöntemi olmalı.kendimi kapana kısılmış fare gibi hissediyorum.işte,evde,yolda,alışveri şte,yemek yerken,kısacası uyku haricinde hep beni sıkan birşeyler var.bir türlü mutlu olamıyorum.benden daha çok problemi olan insanların benden daha mutlu olduklarını hayretler içinde görüyorum.işin kötü tarafı beni tutsak eden şeyin varlığını hissedebiliyorum ama ne olduğunu anlayamıyorum.bu konuda bana yardımcı olabilir misiniz?
mutlaka saf enerji olan çocuklar hayvanlar ve doğayla bütünleşmelisin...meditasyonda yapabilirsin...bu arada bi sevgili senin iç sıkıntını geçirmes malesef dahada iç sıkıntısı yaşata bilir
sombrero isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla

Alt 29-05-2008, 14:59   #6

buzdagi83 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Karma gücü: 2 buzdagi83 ne işi var bunun burada
aynı dertten bende muzdaribim

aynı dertten bende muzdaribim. yardımcı olacak biri varsa lütfennnnnnn
buzdagi83 isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Sponsored links

Alt 29-05-2008, 22:22   #7
-YASAKLI-

justy - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Karma gücü: 0 justy dikkatleri üzerinde toplamaya başlamışjusty dikkatleri üzerinde toplamaya başlamış

birdenbire olacak bir şey değil ve imkansız da değil. kişiliğini bulur ve etrafa bunun ışığını saçarsan iç huzurun fazlasıyla olur.

hırstan, egodan sıyrılıp, kendi kusurlarını görebilecek düzeye gelmen gerekli önce. en büyük kötülük kendini kusursuz sanıp etraftakileri suçlamaktır, oysa göz açıp kendine bakmak gerekir.

kendini gördükten sonra da ruhunu daha iyi tanı, onu eğit ve ödüllendir

sürekli iç huzur için ise; insanları sev, onlara hoşgörülü ol, yüreğinde bir berrak su gibi ol. bu sevgiyle çağla ,ruhun beslensin ve asla böbürlenmesin.

herkesin senle aynı düzeyde olmasını bekleme, onlara yardım et ve bunun için kendini asla sıkma, onlara kızma, onların da su olup akma zamanı gelecek.

iç huzuru zaman ve dünya hayatı hızla akıp giderken, senin içinde yavaşça akan bir ırmak ritmi ile onları sakinlikle izlemendir.
justy isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla

Alt 29-05-2008, 22:49   #8

numanji - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Karma gücü: 2 numanji yakında ünlü olacak gibi

Bence sevdigin bir hayvani alarak onu beslemekle baslayabilirsin. Kedi olabilir, ya da tavsan Onu al, sonra ben sana diger stepleri sooliycem
numanji isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla

Sponsor Bağlantılar
Alt 29-05-2008, 23:53   #9

FlynObject - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Karma gücü: 4 FlynObject dikkatleri üzerinde toplamaya başlamışFlynObject dikkatleri üzerinde toplamaya başlamışFlynObject dikkatleri üzerinde toplamaya başlamış

Kesinlikle doğru!Huzursuz olduğum zamanlarda kedimle konuşurum ve bu bana gerçekten huzur verir.
Ya da bedensel engelli,yaşlı,fakir birine yardım ederim.Bu da bana tarifsiz bi huzur verir.
Kısacası kendi bencilliğimizden çıkıp diğer canlılarla iletişime geçebilirsek bu bize gerçek iç huzuru getirir diye düşünüyorum. (:
Ve bunun için ne büyüye ne de herhangi başka bi şeye ihtiyacın olmaz (:
FlynObject isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Sponsored links

Alt 07-08-2008, 03:32   #10
-YASAKLI-

Bloody_Mary - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Karma gücü: 0 Bloody_Mary is a glorious beacon of lightBloody_Mary is a glorious beacon of lightBloody_Mary is a glorious beacon of lightBloody_Mary is a glorious beacon of lightBloody_Mary is a glorious beacon of lightBloody_Mary is a glorious beacon of light

Iç huzuru dış yöntemlerle araman ve elde etmen biraz zor bence.Kaldı ki iç dünyanla barışık biri olman ve kendini herşeyden çok sevmen gerekli.Unutma ki hiçkimse bizim acılarımıza bizim kadar üzülemez;sevinçlerimize bizim kadar sevinemez.O yüzden fazla önemsememelisin hiçbirşeyi ve hiçkimseyi...Eğer yardımım olursa senle telepati kurmak isterim.En azından telepati kurabilirsek o sorunun ne olduğunu sana söyleyebilirim.:thu mbsup:
Bloody_Mary isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla

Alt 07-08-2008, 04:02   #11

steven08123 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Karma gücü: 0 steven08123 dikkatleri üzerinde toplamaya başlamışsteven08123 dikkatleri üzerinde toplamaya başlamış

Huzursuz olmanıza gerek yok aksine çok mutlu olabilirsiniz ve bunun için neden wicca yöntemini denemek istiyosun arkadaşım?bu konu kişisel gelişime giriyor,subliminal tekniklerle içinizdeki stresi vs. tüm kötü düşünceleri atabilirsiniz nasıl olacak diyosanız burada paylaşmak istemiyorum kullandığım teknikleri açıklarsam reklam olur ama bana pm ile ulaşırsanız size hiç yorulmadan ektsra bişey yapmadan nasıl hayata pozitif bakmayı öğrenebileceğinizi anlatabilirim konu başlığıda wicca olduğu için fazla konuyu saptırmayayım ama son olarak şunuda belirteyim ben bilinçaltı hakkında çok araştırma yapıyorum ve gerçekten beynime istediğim duyguları yüklüyebiliyorum ve herkesde yapabilir(istisnasız) sevgiler....
steven08123 isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla

Alt 07-08-2008, 17:10   #12

Karma gücü: 1 ezqi ne işi var bunun burada

sorun yokken kendıen sorun cıkarıosan psikologa görünnn
ezqi isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Sponsored links

Sponsor Bağlantılar
Alt 07-08-2008, 17:27   #13

haykomania - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Karma gücü: 1 haykomania henüz daha yolun başında

aynı sorun bendede var kapana kısılmış gbiyim
haykomania isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla

Alt 07-08-2008, 17:43   #14

cgds33 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Karma gücü: 9 cgds33 is a name known to allcgds33 is a name known to allcgds33 is a name known to allcgds33 is a name known to allcgds33 is a name known to allcgds33 is a name known to all

Kapana kısılılanlar.... Kangren olmadan doktoraaa...
Sorunsuz insan yok kii. Mutluluğu kendisi yaratmalı insan birazda.
Bunu beceremeyenler ise psikolojik destek almalı yoksa daha ciddi sorunlar ortaya çıkabilir.

Alt 07-08-2008, 20:47   #15

Karma gücü: 3 Diabolo henüz daha yolun başında

Kuran´i oku...
Diabolo isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Sponsored links

Alt 08-08-2008, 00:27   #16

enisulcelis - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Karma gücü: 1 enisulcelis ne işi var bunun burada

acaba yaşadığımız ortamdaki huzursuzlukla alakalı olabilir mi?
bende de var bunlarve yaşadığım ortam,okul gerçekten sınırları zorlayıcı olabiliyo bazen
enisulcelis isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla

Sponsor Bağlantılar
Alt 08-08-2008, 03:58   #17
-YASAKLI-

Karma gücü: 0 kelebek_06 henüz daha yolun başında

Abdest al, namaza başla,boş zamanlarında Allah'ı an,onu zikret.Kur'an-ı Kerim oku.Göreceksin ki hiçbir sıkıntın,derdin,tasan, kalmayacak.
kelebek_06 isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla

Alt 08-08-2008, 04:09   #18

artist02 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Karma gücü: 1 artist02 ne işi var bunun burada

Hersey maneviyatta biter...O tüm sorunlarin cozumudur...Sorumsuzsan eger iç huzursuzlugun disinada yansir...Tek söz olarak guzel kitaplari okumakla biter...
artist02 isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Sponsored links

Alt 08-08-2008, 04:20   #19

garip  - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Karma gücü: 1 garip  ne işi var bunun burada

iç huzuru bulmak için bol bol ruh eğitimi yapacaksın.beynini kalbine hükmettireceksin.relax yaşayacaksın.
garip  isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Sponsored links

Seçenekler Arama