JUKEBOX | CHAT | GNOXIS MESSENGER

Geri git   Gnoxis.com > Müzik > Rap > Videolar

Seçenekler Arama
Alt 17-12-2007, 07:24   #1

beyazkin - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Karma gücü: 23 beyazkin has a reputation beyond reputebeyazkin has a reputation beyond reputebeyazkin has a reputation beyond reputebeyazkin has a reputation beyond reputebeyazkin has a reputation beyond reputebeyazkin has a reputation beyond reputebeyazkin has a reputation beyond reputebeyazkin has a reputation beyond reputebeyazkin has a reputation beyond reputebeyazkin has a reputation beyond reputebeyazkin has a reputation beyond repute
Wink MT a.k.a beyazkin...(EN gerçek GERÇEK!!!)

MT - SADECE GERÇEKLER
(şarkılardan örneklemeler)

Mt fuck amewrica (KONSER)

MT - FUCK AMEWRIKA

MT ana ana (Şanlı Türk Askerleri için) lütfen sahteliğe izledikten sonra karar verin!!! Teşekürler!

mt - en uzun hayat intro ( ! )

Mt Faroz

MT-kan nehirlerinde çakal sevişmeler

MT - Ögretbenim canim benim

MT - Bugun Içinde Hüznün Dünün Içinse

Mt - Adalet,Tolerans,Evrim ve Ronesans

Mt - Gülay - Son Dileği

MT_Tek Kalbimi Şahit Bıraktım

MT SAVAŞ ÇİÇEKLERİ

MT Uyan Çocuk

Mt Gurbet

mt ilk savaşım son umudumdu

MT_Canım Annem NOT ; yazarken dahi ağladığıma emin ol lütfen !

mt-18 yasım

MT - Cellat Rolünde Bir Melekti Annem

MT-bir ömür neylesin

Mt - İki Bal Yüz

MT_Sararan Son Güller Benim

MT-Yürek Parem

MT - Süs duaları

MT - begonya tozları

Mt - Amerikan Bombası Not; bütçe sıkıntılı ve amatörce bir kliptir ve ilk şarkılarındandır...

MT-Sen Kalbini Granitlere Dik

Mt Tek Yürektim

Mt - Akılsız Başın Cezası

MT-İNSANOĞLU..

MT-M.K.M çile cash

Mt_Dolunay'ın 15'i

MT - Isyankar Oldugumuz Icin (ft. MKMyers)

Önemli ; konu yürekdaş sevgili luciin e itaf edilmiştir...Saygılar
beyazkin isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Sponsored links

Sponsor Bağlantılar
Alt 17-12-2007, 07:40   #2

Depressive - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Karma gücü: 118 Depressive has a reputation beyond reputeDepressive has a reputation beyond reputeDepressive has a reputation beyond reputeDepressive has a reputation beyond reputeDepressive has a reputation beyond reputeDepressive has a reputation beyond reputeDepressive has a reputation beyond reputeDepressive has a reputation beyond reputeDepressive has a reputation beyond reputeDepressive has a reputation beyond reputeDepressive has a reputation beyond repute

dinlemeden önce yazmak istedim.. konunun sonundaki luccine ithaf edilmiştir yazısı dikkatimi cekti.. sahi o nerde? ve sarkılarlla bi baglntı kuramadıgım için kusura bakmayın... kişiye özel bi yorum degil ama ben kendi adıma reklam koktugunu düşünüyorum.. yanlıs anlamayın reklam luciin e degil sarkıları söyleyen gruba yönelik..
Yazdığım efsânede on alti bâbım var benim!
Depressive isimli Üye şuanda  online konumundadır   Alıntı ile Cevapla

Alt 17-12-2007, 08:05   #3

Karma gücü: 23 beyazkin has a reputation beyond reputebeyazkin has a reputation beyond reputebeyazkin has a reputation beyond reputebeyazkin has a reputation beyond reputebeyazkin has a reputation beyond reputebeyazkin has a reputation beyond reputebeyazkin has a reputation beyond reputebeyazkin has a reputation beyond reputebeyazkin has a reputation beyond reputebeyazkin has a reputation beyond reputebeyazkin has a reputation beyond repute

açıklama; yeni dünya düzeni , illuminati ,dünyayı yöneten gizli güçler ...bilmemne
bu konularda araştırma yapmaya karar verdim ve internette bakınırken siteyi buldum ..
kısacası konularada luciin e ait yazılar dikkatimi çekti... ve site de tabi..
daha sonra kendisine ait başka yazılarda okuduktan sonra sadece profiline saygılarım iletmek istediğim için siteye üye oldum ....ve dahası sitede her türlü konunun konuşulması (bilgili insanlar tarafından) olmasıda cabasıydı ...kısacası bu ilk konumu luciin e itaf etmeyi uyygun buldum! herkese Saygılar .... ''reklam kokuyor'' henüz şarkı dinlemediğinden kaynaklanıyor... saygılar herkese
bu arada bildiğim kadarıyla şu an yasaklı durumunda sebebini bilmiyorum site acemisi olarak ..... temennim kısa sürmesi ! teşekkürler.
Düzenleme; siteye paylaşmak istediklerim doğrultudunda seçimlerimdir bu şarkılar...
yutobe den derlediğim...fakat şurda hakkınız var ! klip lerde iliştirilmiş site adresleri ve ve msn adresleri olduğu...bu duruma bi çarem yoktu ... lütfen onları kaale almayınız!
paylaşılmak istenen sadece şarkılar ve şarkılardaki yüreklilikti..
ayrıca haklı olduğunuz bir diğer konu...! MALCOLMX( ) E SAYGILAR- luciin ( ) E SEVGİLER..sizelerede teşekkürler
Sponsored links

Alt 17-12-2007, 08:13   #4

Depressive - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Karma gücü: 118 Depressive has a reputation beyond reputeDepressive has a reputation beyond reputeDepressive has a reputation beyond reputeDepressive has a reputation beyond reputeDepressive has a reputation beyond reputeDepressive has a reputation beyond reputeDepressive has a reputation beyond reputeDepressive has a reputation beyond reputeDepressive has a reputation beyond reputeDepressive has a reputation beyond reputeDepressive has a reputation beyond repute

sarkıları dinledim müzik tarzınızda sarkılar dinlemedigimden olması gerek pek bi kulak aşinalıgım yok. ama dikkat ettigim kadarıyla sözler üzerinde büyük emekler harcanmıs ve cokta düşünülmüş. bu konuda tebrik etmek istiyorum.. saygılar bizden... hoşgeldin.. ama yeni dünya devletleri ve illuminati konusunda luciin de cok ben malcolmx in actıgı konuları ve yazıları okumanı öneririm.. bişey yapılcaksa tam ve kaynagından yapılmalı degilmi.. aslında paranoyak oldugumdan olcak ama nedense baska bi koku alıyorum.. neyse tekrar hosgeldin.. iyi sabahlar..
Yazdığım efsânede on alti bâbım var benim!
Depressive isimli Üye şuanda  online konumundadır   Alıntı ile Cevapla

Sponsor Bağlantılar
Alt 27-12-2007, 20:04   #5

Wink Ek olarak yeniler....sürecek!

Mt-sen Krizlerinde

Mt - yönetme sanati,aldatma ve politika

Alt 08-01-2008, 01:28   #6

Mt - Banko Kanko

MT - Yandan Yandan

--------------------
Mt - Akibetinden kalan

Konu beyazkin tarafından (08-01-2008 Saat 01:28 ) değiştirilmiştir.. Sebep: Ardarda Atılan Mesajlar Birleştirildi
Sponsored links

Seçenekler Arama