Uaral13: benimde beğendiğim bir şarkı hit olmuş zaten..ama üzülerek söylüyorum ki türü pop değil keşke rock bölümüden açsaydın..
Aslına bakarsan The Cranberries'e kategori düşünürken aklımda iki şarkısı vardı: "Ode To My Family" ve "Zombie". Ben bu iki parçayı slow diye adlandırırdım... Ya da "New Age" tarzı... Diğer parçalarını pek bilmiyorum; belki genelde dediğin gibi olabilir...
Alıntı:
Losteirosss: bu ve bi kaç parçayla hit oldu bu grup..eyvallah luciin de keşke bi parça için açmasaydın.. düzenli olması açısından söylüyorum konunun...
Aslında ilk açtığım "Falco Müzikleri" gibi "The Cranberries Müzikleri" diye bir başlıktı aklımdaki... Ama bazen hit şarkı olsa bile söyleyenden çok, şarkı isimleri akılda kalıyor. Örn. Emilia desem, sizin için hiçbir şey ifade etmeyebilir; ama "Emilia - I Am Big Big Girl" dediğinizde söyleyeni kim bilmeseniz bile o şarkı muhakkak aklınıza gelecektir.
yahu hit olup olmamasının bi önemi yok ki..konu daha derli toplu olurdu diyorum..ne bileyim cranberries hakkında bilgiler verip altına da videolarını koysaydın hoş olurdu..böyle kalabalık olacak kanımca...yani ki 5 10 tane videosunu ayrı başlıklar altında açman forumda gereksiz yer kaplayacak...sadece kast ettiğim bu.
__________________ Her heart's a bloodstained egg
We didn't handle with care
It's broken and bleeding
and we can never repair
[quote=luciin;188229]Aslına bakarsan The Cranberries'e kategori düşünürken aklımda iki şarkısı vardı: "Ode To My Family" ve "Zombie". Ben bu iki parçayı slow diye adlandırırdım... Ya da "New Age" tarzı... Diğer parçalarını pek bilmiyorum; belki genelde dediğin gibi olabilir...
öyle düşündüysen sorun yok.. ama genel olarak pop katagorisinde değil..genel anlamda söyledim sadece
ama yinede güzel paylaşım eskileri hatırlattı bana
bu şarkıyı 4 yaşımdayken dinler dinler duygulanırdım ne günlerdi o günler bea bir şarkısı daha vardı du birap tarzı birşey söylüyordu ismini hatırlamıyorum o şarkıyıda bir eklerseniz makbule geçer
en çok ode my family deki o giriş tekerlemesini seviyorum ya ne yumuşacık sesi var. birde emilia, big big girl. bu iki şarkı. eskiden zombiyi şarkıcı adı, cranberries'i şarkısı zannederdim gerçektende insanın içini yumuşatıyor bu yumuşak sesler. teşekkürler paylaşım için