JUKEBOX | CHAT | GNOXIS MESSENGER

Geri git   Gnoxis.com > Müzik > Rock / Metal > Videolar

Seçenekler Arama
Alt 25-09-2007, 04:18   #1

Depressive - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Karma gücü: 134 Depressive has a reputation beyond reputeDepressive has a reputation beyond reputeDepressive has a reputation beyond reputeDepressive has a reputation beyond reputeDepressive has a reputation beyond reputeDepressive has a reputation beyond reputeDepressive has a reputation beyond reputeDepressive has a reputation beyond reputeDepressive has a reputation beyond reputeDepressive has a reputation beyond reputeDepressive has a reputation beyond repute
yakup - platonik..

zevklerinizi bilmiyorum ama güzel bir şarkı..

Yazdığım efsânede on alti bâbım var benim!
Depressive isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Sponsored links

Sponsor Bağlantılar
Alt 25-09-2007, 04:33   #2

fcuk the life - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Karma gücü: 70 fcuk the life has a reputation beyond reputefcuk the life has a reputation beyond reputefcuk the life has a reputation beyond reputefcuk the life has a reputation beyond reputefcuk the life has a reputation beyond reputefcuk the life has a reputation beyond reputefcuk the life has a reputation beyond reputefcuk the life has a reputation beyond reputefcuk the life has a reputation beyond reputefcuk the life has a reputation beyond reputefcuk the life has a reputation beyond repute

klip hoş.. teşekkürler schezo..

fcuk the life isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla

Alt 25-09-2007, 16:56   #3

Dolunay - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Karma gücü: 19 Dolunay is a splendid one to beholdDolunay is a splendid one to beholdDolunay is a splendid one to beholdDolunay is a splendid one to beholdDolunay is a splendid one to beholdDolunay is a splendid one to beholdDolunay is a splendid one to beholdDolunay is a splendid one to behold

klip şahane. Müziği bi türlü adamakıllı dinleyemedim. malum ilk denemede bilgisayar donuyordu reset attım. İkincide tamamen yüklensin baştan dinlerim dedim sesini kıstım .Neyse klibi arada derde sonuna kadar izlemiş oldum. Sayfayı simge durumuna küçülttüm tekrar döndüm bir baktım reklam sayfasına düşmüşüm yanlışlıkla tıkladım sanırım. Haliyle sayfa yerinden yüklencek de ben izliycem de ohoooo daha hızlı neti olan bir yerde izlerim artık.
Ne yangınlarda yandım ben
Korkma buna da dayanırım.
Dolunay isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Sponsored links

Alt 25-09-2007, 17:24   #4

SCARRED - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Karma gücü: 127 SCARRED has a reputation beyond reputeSCARRED has a reputation beyond reputeSCARRED has a reputation beyond reputeSCARRED has a reputation beyond reputeSCARRED has a reputation beyond reputeSCARRED has a reputation beyond reputeSCARRED has a reputation beyond reputeSCARRED has a reputation beyond reputeSCARRED has a reputation beyond reputeSCARRED has a reputation beyond reputeSCARRED has a reputation beyond repute

Klip çok sıcak, çok da eğlenceli. Sıfır bütçeyle neler yapılabileceğine harika bir örnek. Şarkıyı da sevdim, ama keşke yakup besteci olarka kalsaymış. Tek falso adamın sesi.

Sağolasın Şizo.

Sponsor Bağlantılar
Alt 25-09-2007, 18:26   #5

ensiferum13 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Karma gücü: 135 ensiferum13 has a reputation beyond reputeensiferum13 has a reputation beyond reputeensiferum13 has a reputation beyond reputeensiferum13 has a reputation beyond reputeensiferum13 has a reputation beyond reputeensiferum13 has a reputation beyond reputeensiferum13 has a reputation beyond reputeensiferum13 has a reputation beyond reputeensiferum13 has a reputation beyond reputeensiferum13 has a reputation beyond reputeensiferum13 has a reputation beyond repute

evet klip cok samimi olmuş şarkı da fena değil teşekkurler

"Birlik ve beraberlik; ölümden başka her şeyi yener."

Atatürk

**TJOBD**
ensiferum13 isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla

Alt 25-09-2007, 18:49   #6

dygu - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Karma gücü: 6 dygu dikkatleri üzerinde toplamaya başlamışdygu dikkatleri üzerinde toplamaya başlamışdygu dikkatleri üzerinde toplamaya başlamış

hoşta kokoşta dedem bnm

Alt 26-09-2007, 01:59   #7

Depressive - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Karma gücü: 134 Depressive has a reputation beyond reputeDepressive has a reputation beyond reputeDepressive has a reputation beyond reputeDepressive has a reputation beyond reputeDepressive has a reputation beyond reputeDepressive has a reputation beyond reputeDepressive has a reputation beyond reputeDepressive has a reputation beyond reputeDepressive has a reputation beyond reputeDepressive has a reputation beyond reputeDepressive has a reputation beyond repute

kilp özellikle muhteşem..
Yazdığım efsânede on alti bâbım var benim!
Depressive isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla

Alt 26-04-2008, 13:07   #8

eisenheim - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Karma gücü: 59 eisenheim has a reputation beyond reputeeisenheim has a reputation beyond reputeeisenheim has a reputation beyond reputeeisenheim has a reputation beyond reputeeisenheim has a reputation beyond reputeeisenheim has a reputation beyond reputeeisenheim has a reputation beyond reputeeisenheim has a reputation beyond reputeeisenheim has a reputation beyond reputeeisenheim has a reputation beyond reputeeisenheim has a reputation beyond repute

Of.. Çok harikaymış. Paylaşmasan haberim olmayacaktı

Teşekkürler..

Sponsor Bağlantılar
Alt 26-04-2008, 13:30   #9

melancholia - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Karma gücü: 23 melancholia has a brilliant futuremelancholia has a brilliant futuremelancholia has a brilliant futuremelancholia has a brilliant futuremelancholia has a brilliant futuremelancholia has a brilliant futuremelancholia has a brilliant futuremelancholia has a brilliant futuremelancholia has a brilliant futuremelancholia has a brilliant futuremelancholia has a brilliant future

klibi cidden çok farklı ve hoş (:

Alt 26-04-2008, 13:43   #10

pangea - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Karma gücü: 3 pangea yakında ünlü olacak gibi

ya çok güzeldi klipde harikaymış
pangea isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla

Alt 26-04-2008, 13:53   #11

Geceyuruyen - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Karma gücü: 89 Geceyuruyen has a reputation beyond reputeGeceyuruyen has a reputation beyond reputeGeceyuruyen has a reputation beyond reputeGeceyuruyen has a reputation beyond reputeGeceyuruyen has a reputation beyond reputeGeceyuruyen has a reputation beyond reputeGeceyuruyen has a reputation beyond reputeGeceyuruyen has a reputation beyond reputeGeceyuruyen has a reputation beyond reputeGeceyuruyen has a reputation beyond reputeGeceyuruyen has a reputation beyond repute

Çok masum ve çok romantik......

Alt 01-12-2008, 17:41   #12

coldhellangel - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Karma gücü: 114 coldhellangel has a reputation beyond reputecoldhellangel has a reputation beyond reputecoldhellangel has a reputation beyond reputecoldhellangel has a reputation beyond reputecoldhellangel has a reputation beyond reputecoldhellangel has a reputation beyond reputecoldhellangel has a reputation beyond reputecoldhellangel has a reputation beyond reputecoldhellangel has a reputation beyond reputecoldhellangel has a reputation beyond reputecoldhellangel has a reputation beyond repute

klip gözükmüyor sanırım artık tekrar ekledim izleyemeyenler izlesin süper bir şey çok samimi aşk güzel bir şey sanırım dedirtecek kadar güzel platonik aşıklara umut
--------------------
sanırım 10.izleyişim çok etkilendim ben

Konu coldhellangel tarafından (01-12-2008 Saat 17:41 ) değiştirilmiştir.. Sebep: Ardarda Atılan Mesajlar Birleştirildi
coldhellangel isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Sponsored links

Sponsor Bağlantılar

Seçenekler Arama