Alıntı:
Mystick´isimli üyeden Alıntı
hmm  cin  yapıyor yani ölemi diyorsun?
düşüncene saygı duyarım ancak düşüncenin bana göre yanlış olduğunu belirteyim dinler ile açıkalancak bir şey değil bu olaylar bu olaylar birazcıkta somutlaştırıla bildiğinden dinlerle cevaplanmaması gereken konular başında tamamen mistizm ağırlıklı bir konu değil! bu konu hakkında bilimsel tezler bile var bu yüzden cin diyerek koskoca konuyu bu kadar basit algılanacak ve bana göre saçma olan düşünceler ile açıklamak ne derecede doğru bu yazıda kendi fikrim ile açıkladım.. |
düşüncelere saygı fikir paylaşımını doğurur.ve bu her iki taraf için avantaj demektir.

teşekkürler.
dinsel bir açıklama değil bu...bu gün cinlerin varlığını bilmeyen kalmadı gibi..piramitlere baktığımızda insan gücü ile olmıyacak bir yapı..ki şimdiki teknoloji bile yetersiz kalıyor..bu fikirde zaten aynı sizin gibi değerli arkadaşlar ile fikir alışverişi yaparken ortaya çıktı..
iki şık var benim için :
1- eskiden beri hatta eskiler daha çok kullanmışlar cinler ile iletişim,fikir alışverişi,olmakla beraber gündelik işlerdede kullanılırmış..halende kullananlar var.
onlar şüphesiz fiziki olarak bizden daha güçlü varlıklar..
2-uzaylılar

labilir tabiki.fakat şu soru çıkıyor ortaya önceleri alenen böyle büyük yapılar yapacak kadar kendilerini belli ediyorlarsa şimdi neden yoklar,yada varlarda niye kendilerini belli etmiyorlar..
birde 3.şık var:" valla billa ben yapmadım"

)