JUKEBOX | CHAT | GNOXIS MESSENGER

Geri git   Gnoxis.com > Parapsikoloji & Spiritüalizm > UFO'lar ve Dünya Dışı Yaşam

Anketimiz: Dünya dışı ziyeretçilere inanıyormusunuz_?
evet inanıyorum 106 86,18%
hayır inanmıyorum 17 13,82%
Katılımcı sayısı: 123. Sizin bu Ankette oy kullanma yetkiniz bulunmuyor

Seçenekler Arama
Alt 26-08-2008, 02:34   #21
-YASAKLI-

vahiybekleyenkedi - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Karma gücü: 0 vahiybekleyenkedi dikkatleri üzerinde toplamaya başlamışvahiybekleyenkedi dikkatleri üzerinde toplamaya başlamış

Alıntı:
strider0084´isimli üyeden Alıntı Mesajı göster
dunya disi varliklar vardir iclerindeki negatif varliklar dunya uzerinde turlu savaslar ve oyunlar yaparak kendileri tanri olarak tanitip insanlari yonetmislerdir eski zamanlarda ayrica Tanri dedigimiz sey Mevlana nin da dedigi gibi Haci Bektas Veli nin de dedigi en azindan ben onlara inandigim icin soyluyorum Vahdeti Vucut yani biz Tanri nin bir parcasiyiz ondan ayri tutulamayiz Mevlana ve Haci Bektasi Veli nin eserlerine ve soyledikleri sozlere bakarsaniz anlarsiniz...
galaktik konfederasyondan bahseden bi insanın mevlana ' yı anlayacagını heleki yorumlayacagını sanmıyorum
vahiybekleyenkedi isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Sponsored links

Alt 26-08-2008, 12:52   #22

strider0084 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Karma gücü: 1 strider0084 henüz daha yolun başında
neden?

Alıntı:
vahiybekleyenkedi´isimli üyeden Alıntı Mesajı göster
galaktik konfederasyondan bahseden bi insanın mevlana ' yı anlayacagını heleki yorumlayacagını sanmıyorum
Elestirmene birsey demiyorum ama igneleyici yazilar yaziyorsun bir insan soyut dusunmedigi surece somut a ulasamaz soyut dusunmek te biryere kadardir suan bu diceklerime inanman zordur gercekten bende basta inanmamistim nasil yani dedim arastirmak okumak ve birseylere sahit olunca insan inaniyor ayrica bilim adamlarinin kanitladiklari dunya uzerindeki eski uygarliklarin faaliyetlerini duysan aklin sasardi Amerika ve gelismis diger ulke yonetimleri gercekleri aciklasa inan bana hak veriridin Mevlana ve Haci Bektas Veli konusunda benden iyi bilgilerin olabilir tabiki de hepimiz insaniz birbirimizden ogrenecegimiz cok sey vardir benim tespit ettiklerimde budur saygiyla karsilamani temenni ederim sende bildigin yada kendince yorumlamak istedigin birsey varsa yazicaksin bende elestirel anlamda yada seni destekleyici yazilar yazabilirim ama sen saygi gostermiyorsun saygi gostermen dilegiyle...
strider0084 isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla

Alt 27-08-2008, 14:22   #23
-YASAKLI-

Bloody_Mary - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Karma gücü: 0 Bloody_Mary is a glorious beacon of lightBloody_Mary is a glorious beacon of lightBloody_Mary is a glorious beacon of lightBloody_Mary is a glorious beacon of lightBloody_Mary is a glorious beacon of lightBloody_Mary is a glorious beacon of light

Gözümle görmediğim şeye pek inanmam.....Ama bir yandan da evren çok büyük diyorum...Neden olmasın diyorum....İlerde ufolardan çok daha değişik varlıklar belki dünyamıza gelebilirler........
Bloody_Mary isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Sponsored links

Alt 27-08-2008, 16:12   #24

Mystick - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Karma gücü: 12 Mystick is a splendid one to beholdMystick is a splendid one to beholdMystick is a splendid one to beholdMystick is a splendid one to beholdMystick is a splendid one to beholdMystick is a splendid one to beholdMystick is a splendid one to behold

1.ufolar varlık değildir..
2. vahibekleyenkedi insanları böle eleştiriyorsun kendin bi halt değilsin artık hakaret niteliğinde yazı yazmamak için zor tutuyorum.. insnalara sürekli sçma sapan yorumlarda bulunuyorsun inancın nedir senin bilmiyorum ama kendine sakla artık yada insan gibi yorumlar yap sen
galaktik konfederasyondan bahseden bi insanın mevlana ' yı anlayacagını heleki yorumlayacagını sanmıyorum sanmaya bilirsin ama o anlaya biliyor belki? senin beynin basmıyorsa onunki de basmayacak değil... bu sitenin amacı içeriği senin düşüncelerin ile örtüşmüyorsa gidebilrisin geldiğinden beri karıştırmaya çalışıyorsun ortalığı..
Mystick isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla

Sponsor Bağlantılar
Alt 27-08-2008, 22:25   #25

darknessgod - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Karma gücü: 10 darknessgod is a splendid one to beholddarknessgod is a splendid one to beholddarknessgod is a splendid one to beholddarknessgod is a splendid one to beholddarknessgod is a splendid one to beholddarknessgod is a splendid one to beholddarknessgod is a splendid one to behold

baya fazla uzaylılara inanan warmış yaw
darknessgod isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla

Alt 28-08-2008, 03:30   #26

Karma gücü: 1 Razzputin568 henüz daha yolun başında

Cok basitçe düşünürsek ve kabaca o gezegenlerin manzara olarak var olmadığını düşünüyorum ayrıca gerçekten insanlık tarihinde garip izler var eski mitlerin çoğunda bölgeler farklı da olsa aynı yaratıklar,aynı hikayeler aynı şeyler hep var dünya dışımıdır bilmem ama geçmişte olup da şu anda pek olmayan şeyler var gibi
Razzputin568 isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Sponsored links

Alt 26-09-2008, 18:46   #27

aziret - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Karma gücü: 1 aziret yakında ünlü olacak gibi

gözümle görürsem inanrırım tiplerinden biriyim ancak gözümle görmem lazım inanmam için ama şu bir gerçekki eğerki ziyaret ettilersede dünyada bir şeyler bırakmışlardır.
aziret isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla

Alt 26-09-2008, 20:19   #28
-YASAKLI-

cinn - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Karma gücü: 0 cinn has much to be proud ofcinn has much to be proud ofcinn has much to be proud ofcinn has much to be proud ofcinn has much to be proud ofcinn has much to be proud ofcinn has much to be proud ofcinn has much to be proud ofcinn has much to be proud of

cinler dünya dışı varlık sayılırmı??
ya astral?
dünyamızın sınırları ne kadar.?
msl bir uzay istasyonundaki astronot dünya dışıdır..eğer bizler dışarı çıkıp giriyosak illada başkalarıda vardır..kii bide bunların bizden daha gelişmiş varlıklar olduğunu düşünürsek belkide tarifeli yolculuk bile yapıyorlardır....
cinn isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla

Sponsor Bağlantılar
Alt 27-09-2008, 00:45   #29

Kadimo - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Karma gücü: 1 Kadimo ne işi var bunun burada

ben bu konuda olmlu düşünenlerdenim ,yani bukadar ilkel kabileler nasıl oluyoda piramit yapmayı nazcadaki devasa cizgileri nasıl ve ne amacla yapıyolar bence burda d.dışı varlıkların olma ihtimali cok yüksek
Kadimo isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Sponsored links

Alt 27-09-2008, 00:53   #30
-YASAKLI-

Karma gücü: 0 cinn has much to be proud ofcinn has much to be proud ofcinn has much to be proud ofcinn has much to be proud ofcinn has much to be proud ofcinn has much to be proud ofcinn has much to be proud ofcinn has much to be proud ofcinn has much to be proud of

Alıntı:
Kadimo´isimli üyeden Alıntı Mesajı göster
ben bu konuda olmlu düşünenlerdenim ,yani bukadar ilkel kabileler nasıl oluyoda piramit yapmayı nazcadaki devasa cizgileri nasıl ve ne amacla yapıyolar bence burda d.dışı varlıkların olma ihtimali cok yüksek
bir cin için pramit yapmak çocuk oyuncağı..
ve o ilkel kabilelerden hz.süleyman gibi cinlere hükmeden ,hayvanlar ile iletişi kuran bir hükümdar çıktı

Alt 27-09-2008, 16:49   #31

Karma gücü: 12 Mystick is a splendid one to beholdMystick is a splendid one to beholdMystick is a splendid one to beholdMystick is a splendid one to beholdMystick is a splendid one to beholdMystick is a splendid one to beholdMystick is a splendid one to behold

hmm cin yapıyor yani ölemi diyorsun?
düşüncene saygı duyarım ancak düşüncenin bana göre yanlış olduğunu belirteyim dinler ile açıkalancak bir şey değil bu olaylar bu olaylar birazcıkta somutlaştırıla bildiğinden dinlerle cevaplanmaması gereken konular başında tamamen mistizm ağırlıklı bir konu değil! bu konu hakkında bilimsel tezler bile var bu yüzden cin diyerek koskoca konuyu bu kadar basit algılanacak ve bana göre saçma olan düşünceler ile açıklamak ne derecede doğru bu yazıda kendi fikrim ile açıkladım..

Alt 27-09-2008, 17:12   #32

alev - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Karma gücü: 26 alev has a reputation beyond reputealev has a reputation beyond reputealev has a reputation beyond reputealev has a reputation beyond reputealev has a reputation beyond reputealev has a reputation beyond reputealev has a reputation beyond reputealev has a reputation beyond reputealev has a reputation beyond reputealev has a reputation beyond reputealev has a reputation beyond repute

dünya dışı ziyaretçiler gerçekte varmı yokmu bu konu hakkında hiçbir fikrim yok bu yüzden yorum yapamam ama resimler varmış gibiduruyo inasanı şüphelendiriyor ama o resimleri insanlarda çizmiş olabilirler bunu kimse bilemez ben hiç öle dünya dışı falan varlıklar görmedim şimdiye kadar görmediğim içinde bişe diyemem ama olabilirde sonuçta diğer uzaylarında diğer gezegenlerinde bir yaradılış amacı olmalı süs için yaradılmadı yaa değilmi....
alev isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Sponsored links

Sponsor Bağlantılar
Alt 27-09-2008, 17:57   #33
-YASAKLI-

Alıntı:
Mystick´isimli üyeden Alıntı Mesajı göster
hmm cin yapıyor yani ölemi diyorsun?
düşüncene saygı duyarım ancak düşüncenin bana göre yanlış olduğunu belirteyim dinler ile açıkalancak bir şey değil bu olaylar bu olaylar birazcıkta somutlaştırıla bildiğinden dinlerle cevaplanmaması gereken konular başında tamamen mistizm ağırlıklı bir konu değil! bu konu hakkında bilimsel tezler bile var bu yüzden cin diyerek koskoca konuyu bu kadar basit algılanacak ve bana göre saçma olan düşünceler ile açıklamak ne derecede doğru bu yazıda kendi fikrim ile açıkladım..
düşüncelere saygı fikir paylaşımını doğurur.ve bu her iki taraf için avantaj demektir.teşekkürler.
dinsel bir açıklama değil bu...bu gün cinlerin varlığını bilmeyen kalmadı gibi..piramitlere baktığımızda insan gücü ile olmıyacak bir yapı..ki şimdiki teknoloji bile yetersiz kalıyor..bu fikirde zaten aynı sizin gibi değerli arkadaşlar ile fikir alışverişi yaparken ortaya çıktı..
iki şık var benim için :
1- eskiden beri hatta eskiler daha çok kullanmışlar cinler ile iletişim,fikir alışverişi,olmakla beraber gündelik işlerdede kullanılırmış..halende kullananlar var.
onlar şüphesiz fiziki olarak bizden daha güçlü varlıklar..
2-uzaylılarlabilir tabiki.fakat şu soru çıkıyor ortaya önceleri alenen böyle büyük yapılar yapacak kadar kendilerini belli ediyorlarsa şimdi neden yoklar,yada varlarda niye kendilerini belli etmiyorlar..
birde 3.şık var:" valla billa ben yapmadım")

Alt 27-09-2008, 22:11   #34

2. şık üzerinde açıklama yapayım ben
şöle ki eski uygarlıkların hepsiyle temas kurdular yoğunluk derecelerini değiştirip geldiler ve doğrudan temas kurdular..
tabi insanlar bu olayı saptırınca ve güç için ortaya atılan olaylar ile onlarda çekildiler aradan ve tamamen kopmadan uzaktan izlediler son atomu keşvedip parçalamamız onların ilgisini arttırdı ve şu an sıklaşan ufo olaylarını tetikledi ufolarda görünmek için yoğunluk değiştiriyorlar yani direk olarak oluşan şeyler değil aslında bilmediğimiz ve göremediğimiz yoğunluk derecelerinin içinde yaşadığımız için halen 3. boyuttayız biliyorsunuz bu boyut farklılığı bir çok olayda karantina görevi görüyor yani gözle göremediğimiz olayı burdan çıkıyor .. kısaca aslında amaçları yardım yani bir'in yasası altında bulunan ve sonsuz yaradanın ışığı altındakiler yardım etmek istiyorlar çünkü onların görüşleri farklı yani öğretmek ve öğrenmek prensibi altında yürütüyorlar işlerini evrenin parçaalrı olduklarından evrendekilerin de onların bir bütünü olduğunu düşünüyorlar aslında baside indirgenmiş olarak bu bu şekilde açıklana bilir tabiki karmaşık bir olay bu ama zamanla öğreniyor ve gelişiyoruz yani pramid amacıda farklı basit bir kral mezarı değil zaten pramidler işlevllerini kısmen kaybettiler.. kısaca eskiden yaptıkları olayın bu denli sapcağını tahmin edememişler insanların hışmına uğramışlar biraz bu yüzden doğru zamanı bekliyorlar ve tamamen kopmadan uzaktan izliyorlar diyelim ..

Alt 27-09-2008, 23:54   #35

EmilioDeCarro - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Karma gücü: 16 EmilioDeCarro has a brilliant futureEmilioDeCarro has a brilliant futureEmilioDeCarro has a brilliant futureEmilioDeCarro has a brilliant futureEmilioDeCarro has a brilliant futureEmilioDeCarro has a brilliant futureEmilioDeCarro has a brilliant futureEmilioDeCarro has a brilliant futureEmilioDeCarro has a brilliant futureEmilioDeCarro has a brilliant futureEmilioDeCarro has a brilliant future

Dünya dışı varlıkların olduğuna kesinlikle inanıyorum.Hatta Jodie Foster'ın The Contact filmi bu düşüncemi iyice körüklemiştir.Filmin sonunda geçen bir diyalogsa acayip mantıklı geldi.Tanrı evreni yarattı eğer bu evrende sadece biz varsak bu çok büyük bir alan israfı olur diyordu.Bence bu söz herşeyi anlatıyor

www.nora.anatolianrock.com
www.myspace.com/noratr

Emilio De Carro - NORA - Ritim Gitarlar & Geri Vokaller
EmilioDeCarro isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Sponsored links

Alt 28-09-2008, 00:37   #36
-YASAKLI-

mystic-emilio sizlere hak vermemek elde değil gayet mantıklı açıklamalar
evren sadece bizim için büyük bir alan israfı olduğu gibi piramitlerinde mystic in dediği gibi sıradan bir mezar olmadıkları kesin....
birde şu tezi düşünüyorum..eskiden yaşamış çok büyük uygarlıklar var..medeniyetler var..her ne kadar yok olmuş olsalar da illa teknolojik bakımdan bizlere bir miras bırakmaları lazımdı...
msl düşünün bizler bir afet ile kıyılmış olsak bile geride kalanlar ampulü yeniden keşfetmeyecek...
fakat insanlık tarihine baktığımızda çok büyük uygarlıklar yok olmuş..fakat geride ne kalmış hiççç..
olurmu öyle şey.. uygarlık demek teknoloji demek...illa bi kırıntı kalır..
birde şu kapadokya bölgesinde çıkan uçsuz bucaksız tüneller var.. bunlarda dünya dışı canlıların bir belgesi..hatta bu konuda bir fikirde vardı..ismi aklıma gelmedi..bu tünellerin kıtayı dolaştığı söylenir...

Sponsor Bağlantılar
Alt 28-09-2008, 02:23   #37

AtillaGenis - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Karma gücü: 5 AtillaGenis dikkatleri üzerinde toplamaya başlamışAtillaGenis dikkatleri üzerinde toplamaya başlamış

Zecharia Stchin'in kitapları, googlede Annunaki, Marduk, yada Nibirru diye arat, araştır, oku, oku, oku, insanın bu hale gelişine değin geçirdiği evrimlerde bir dünya dışı parmağı varmı? Sorgula. Araştır. BİL
AtillaGenis isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla

Alt 28-09-2008, 12:28   #38
-YASAKLI-

araştır birde capslock bill.
güzel bir paylaşım şekli ve tekniği
Sponsored links

Seçenekler Arama