JUKEBOX | CHAT | GNOXIS MESSENGER

Geri git   Gnoxis.com > Parapsikoloji & Spiritüalizm > UFO'lar ve Dünya Dışı Yaşam

Seçenekler Arama
Alt 15-10-2006, 23:59   #1

Firdevs - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Karma gücü: 33 Firdevs has a reputation beyond reputeFirdevs has a reputation beyond reputeFirdevs has a reputation beyond reputeFirdevs has a reputation beyond reputeFirdevs has a reputation beyond reputeFirdevs has a reputation beyond reputeFirdevs has a reputation beyond reputeFirdevs has a reputation beyond reputeFirdevs has a reputation beyond reputeFirdevs has a reputation beyond reputeFirdevs has a reputation beyond repute
Thumbs up

Uzaylı yaratıklar tarafından iz bırakılan ekin çemberinin basında yer alan haberleri..
Ekli Resimler
Dosya tipi: jpg basin1.jpg (27,5 KB (Kilobyte), 5x kez indirilmiştir)
Dosya tipi: jpg basin2.jpg (15,0 KB (Kilobyte), 6x kez indirilmiştir)
Dosya tipi: jpg basin3.jpg (15,1 KB (Kilobyte), 6x kez indirilmiştir)
Dosya tipi: jpg basin4.jpg (14,2 KB (Kilobyte), 6x kez indirilmiştir)
Dosya tipi: jpg basin5.jpg (17,0 KB (Kilobyte), 6x kez indirilmiştir)
Dosya tipi: jpg crc_00019.jpg (53,3 KB (Kilobyte), 8x kez indirilmiştir)
Dosya tipi: jpg crc_00037.jpg (35,2 KB (Kilobyte), 9x kez indirilmiştir)
Dosya tipi: jpg crc_00038.jpg (39,4 KB (Kilobyte), 8x kez indirilmiştir)
Dosya tipi: jpg crc_00039.jpg (38,0 KB (Kilobyte), 8x kez indirilmiştir)
Dosya tipi: jpg crc_00040.jpg (33,6 KB (Kilobyte), 7x kez indirilmiştir)
Dosya tipi: jpg crc_00041.jpg (49,4 KB (Kilobyte), 8x kez indirilmiştir)
Dosya tipi: jpg crc_00042.jpg (47,9 KB (Kilobyte), 8x kez indirilmiştir)
Dosya tipi: jpg crc_00043.jpg (51,4 KB (Kilobyte), 9x kez indirilmiştir)
Dosya tipi: jpg crc_00044.jpg (37,3 KB (Kilobyte), 5x kez indirilmiştir)
Dosya tipi: jpg crc_00045.jpg (55,0 KB (Kilobyte), 8x kez indirilmiştir)
Dosya tipi: jpg crc_00046.jpg (51,4 KB (Kilobyte), 12x kez indirilmiştir)
Dosya tipi: jpg crOc_00042.jpg (47,9 KB (Kilobyte), 3x kez indirilmiştir)

Firdevs isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Sponsored links

Sponsor Bağlantılar
Alt 16-10-2006, 00:59   #2
Eftalya
Guest

bunların o bölgeye turrist çekmek amaçlı,çocuğu olmayan kendilerine bir meşgale arayan iki kafadarın yaptıkları söylenir ve kendileride bu şekillerin büyük yankı uyardığını görünce itiraf larını etmişlerdir.
bu şekilleri önce ağır bir demir çubukla,daha sonralarıda tahta ve iplikle 10 dk.da yaptıklarını izah etmişlerdi.

ama onlar bunun izahını yaparken bir yerde birileri hala ekinlerin üzerine çember çizmekteydi.
araştırmacılar ve medya neye inanacaklarına karar veremediler ve araştırmaları sonucunda ortaya çıkan gizemler herkesi şaşırttı ve ufu gerçeğini ortaya çıkardı.

sizlere bu gizemleri sırasıyla paylaşmak istiyorum.
teşekkür firdevs dikkat et işlerine karıştığın için senide çizmesinler

VE İŞTE ÇEMBERLERİN GİZLEDİĞİ SIRLAR!

“Çatal çubuklarla su arayanlar dairelerde ‘orgon enerjisi’ buldular ve bunu yapan varlıklar ile telepatik iletişim kurulabileceğini savundular”

“Ekin çemberlerinin içine giren kişiler, buradayken ya da buradan çıktıktan sonra farklı hisler duyduklarını bildirmişlerdir. Bu kişiler, çemberlerin içindeyken aşırı baş dönmesi ve mide bulantısı yaşadıklarını söylerler. Hatta bazıları bu deneyimin ayaklarını yerden kestiğini söylemektedir. Yeni yüzyıl insanları, ekin çemberlerinin içindeyken kendilerinde iyileştirici güçler hissettiklerini iddia etmektedirler”

“Ekin çemberleri sadece insanları değil hayvanları da etkilemektedir; yakın çiftliklerdeki büyükbaş hayvanlar çemberlerin ortaya çıkmasından saatler önce hırçınlaşmaya ve sinirli hareketler yapmaya başlamaktadırlar”
“Çemberler, aynı zamanda çevrelerindeki elektronik aletlerin bozulmasına neden olmaktadırlar. Çemberlerin üzerinde uçan uçakların içindeki elektronik donanımlar zaman zaman arızalanmaktadır”

“Çemberler, ortaya çıktıkları alanı tümüyle etkilemektedir; bir çemberin içindeki ve çevresindeki ekinlerin manyetik yapısı ve yaydığı enerji değişmekte, ürünlerin kromozomları ciddi dönüşümlere uğramaktadır”

“Manyetik alan değişimleri dolayısıyla bölgede pusulalar çalışmamaktadır. Çemberlerin ortaya çıktığı gecenin sabahı araba aküleri arızalanmakta, Geiger sayaçları bölgede oldukça yüksek oranlarda radyasyon belirlemekte, voltmetreler yüksek seviyede enerji oluşumu tespit etmektedirler. Bu enerji bölgede çok uzun bir süre boyunca, ekinler toplanıp yeni tohumlar ekildikten sonra bile kalmaktadır”

“Ekin çemberlerinin geçmişi 1670’lere kadar uzanmaktadır, fakat bunların varlığına ilişkin kanıtlar ancak yakın zamanlarda elde edilmeye başlamıştır. Kayıtlara geçen ilk ekin çemberi 1966 yılında, İngiltere’nin Hertfordshire kasabası sakinleri tarafından bulunmuştur”

“1976 yılında, Langenburg’lü bir çiftçi olan Edwin Fuhr, tarlası üzerinde uçan kubbe şeklinde araçlar görmüştür. O gece tarlayı araştıran Fuhr, burada dört ekin çemberinin oluştuğunu farketmiştir. Bu olayı takip eden üç gün boyunca UFO’lar gözlemlenmeye devam etmiş ve çemberlerin sayısı yediye ulaşmıştır”

“Yapılan araştırmalarda çemberlerin içine giren köpekler hastalanmış, turuncu ışıklar yayan cisimler görülmüş, esrarengiz sesler duyulmuştur. Colin Andrews bu çemberlerin birinin içindeyken “statik elektriğin hışırtılı sesini” duyduğunu söylemiştir.”

Alt 16-10-2006, 01:07   #3

Karma gücü: 33 Firdevs has a reputation beyond reputeFirdevs has a reputation beyond reputeFirdevs has a reputation beyond reputeFirdevs has a reputation beyond reputeFirdevs has a reputation beyond reputeFirdevs has a reputation beyond reputeFirdevs has a reputation beyond reputeFirdevs has a reputation beyond reputeFirdevs has a reputation beyond reputeFirdevs has a reputation beyond reputeFirdevs has a reputation beyond repute

bende bu uzaya fazla kafa yoranlardanım eftelya... araştırma yaptığım zaman bi sitede, insanların bunları kendileri yaptıklarını itiraf ediyo(senin açıkladığın gibi)... bi başka sitedede insanların ekin çemberinde farklı şeyler hissettikleri gibi... insan neye inanacağını şaşırıyo..

Sponsored links

Alt 16-10-2006, 01:10   #4

nihtwish - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Karma gücü: 9 nihtwish is just really nicenihtwish is just really nicenihtwish is just really nicenihtwish is just really nice

bılınmezlık ve net bı sonuca ulasılamaması ınsanı nasıl o konuya dogru cekıyo dımı ama

Sponsor Bağlantılar
Alt 16-10-2006, 01:13   #5

uAcansu - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Karma gücü: 8 uAcansu yakında ünlü olacak gibiuAcansu yakında ünlü olacak gibi

bu tür sitelerde baya tartışıldı tarla sanatıymış... bilmioyorum sadece edindiim bilgi bu

Alt 16-10-2006, 01:13   #6
Eftalya
Guest

Alıntı:
bılınmezlık ve net bı sonuca ulasılamaması ınsanı nasıl o konuya dogru cekıyo dımı ama
çekmekle kalmıyor kafayı yiyorum ben.nedir nedendir bu gizem
Sponsored links

Alt 16-10-2006, 01:18   #7

nihtwish - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Karma gücü: 9 nihtwish is just really nicenihtwish is just really nicenihtwish is just really nicenihtwish is just really nice

dur dur sakin ol vurma oyle kafanı taslara hersey bılınıo olsa yanı hıc gızem olmasa dahamı ıyı olurdu bence hayır boylesı sankı daha guzel

Alt 16-10-2006, 01:20   #8

ben bi ara bu uzaylılar yüzünden kafayı yiyodum..ıncığı gıncığı ne varsa(yani en detayına kadar)araştırdım ama hala anlayamadığım bi çok şey var...

Sponsor Bağlantılar
Alt 19-10-2006, 20:11   #9

cruelty - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Karma gücü: 71 cruelty has a reputation beyond reputecruelty has a reputation beyond reputecruelty has a reputation beyond reputecruelty has a reputation beyond reputecruelty has a reputation beyond reputecruelty has a reputation beyond reputecruelty has a reputation beyond reputecruelty has a reputation beyond reputecruelty has a reputation beyond reputecruelty has a reputation beyond reputecruelty has a reputation beyond repute

ya yaotıklarını itiraf edenler bence yalan söylüyor baktılar çok ilgi çekiyor onlarda ilgi çekmek için böyle söylemiş olabilirer şekillere bakınca 10 dakikada bitecek gibi durmuyor iplikle 10 dakikada yapmak işaretler filminde vardı ama ordada gerçek çıkıyodu

cruelty isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Sponsored links

Alt 20-11-2006, 18:06   #10
Eftalya
Guest

geçenlerde bir yazı okumuştum nette.
bu çemberlerin topraklar üzerinede çizildiğine dairdi.
ben bunu ilk kez gördüm çizimleride vardı.sen bu konuda bir şeyler biliyormusun firdevsciğim canım benim.

Alt 20-11-2006, 22:26   #11

yok eftelya bilmiyorum... biliyosun benim uzayla ilgili araştırmalar yaptığımı ve bu konuda bi çok bilgi elde ettiğimi şimdi neden kinayesine laf edermiş gibi ban bunu soruyosun_?

Alt 20-11-2006, 23:23   #12
Eftalya
Guest

yuhh yani firdevs,için fesat senin
cevabını kendin vermişsin zaten.senin araştırmalar yaptığını bildiğim için sordum.

ama yok işte eşek kafam,soracağına git araştırsana.töbe valla bida bişey sormam.
Sponsored links

Sponsor Bağlantılar
Alt 20-11-2006, 23:28   #13

yok sor sor da sorma şeklin biraz benim yanlış anlamama sebep oldu sanırım...

Alt 20-11-2006, 23:34   #14
Eftalya
Guest

Alıntı:
Eftalya´isimli üyeden Alıntı Mesajı göster
geçenlerde bir yazı okumuştum nette.
bu çemberlerin topraklar üzerinede çizildiğine dairdi.
ben bunu ilk kez gördüm çizimleride vardı.sen bu konuda bir şeyler biliyormusun firdevsciğim canım benim.
adım çıkmış benim adım.ne yazsam kabahat.ne var şimdi bu yazımda.bi öpmediğim kalmış.
öleyim ben öleyim artık dayanamıyorum bak.

Alt 20-11-2006, 23:35   #15

birikinti - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Karma gücü: 9 birikinti dikkatleri üzerinde toplamaya başlamışbirikinti dikkatleri üzerinde toplamaya başlamışbirikinti dikkatleri üzerinde toplamaya başlamış

Evet ekin çemberleri gizemini koruyor. Bazılarında radyoaktivite tespit edildiğini duymuştum...
"Karanlık olmadan aydınlık gün ışığında bir kandil taşımak gibi olacaktı. Bilgeliğin avantajı karanlıktan gelir. Karanlık olmasaydı ışık fark edilemeyecekti ve bir yarar sağlamayacaktı.Tanrı bir şeyi diğerinin zıttı yaptı”
birikinti isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Sponsored links

Alt 20-11-2006, 23:38   #16

evet o da doğru radyo aktif buluntular ve insanı etkileyen şeyler tespit edilmiş...

Sponsor Bağlantılar
Alt 20-11-2006, 23:40   #17

Alıntı:
adım çıkmış benim adım.ne yazsam kabahat.ne var şimdi bu yazımda.bi öpmediğim kalmış.
öleyim ben öleyim artık dayanamıyorum bak.
eftelya ölme sen... sen bizim siteye lazımsın...

Sponsored links

Seçenekler Arama